Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorottya88
2022-10-14 10:07:27
 
Igen, pont én is így érzem. Nagyon bíztam az előző hónapban, talán el is bíztam magam, mert most minden értékük jó volt. Most már nem megy. Ez azt hiszem, olyan, mint a ne görcsöl rá, csak más köntösben.
Nagyon megterhelő mind a leendő anyuka, mind az apa számára és pont ezt nem akartuk. Nálam még van egy átjárhatósági következő ciklusban, ha akkor sem sikerül, kicsit félre teszem.
Kitartást nektek!
Npalmer
2022-10-14 09:52:58
 
Én ezentúl ezt a hinni kell dolgot sem fogom tovább magamra erőltetni. Ebben nagyon hittem, és mégsem sikerült. Arra jutottam, hogy nem múlhat ezen a dolog. Nekem egyszerűbb arra gondolni, hogy jó, akkor ezt dobta az élet, de legalább nagyon szeretjük egymást és így is boldogan fogunk élni. Elfáradtam a folyamatos reménykedésben. Én most befekszem novemberben 3 hétre Harkányba, szükségem van rá mind lelkileg, mind testileg. Elvileg januárban lesz a következő, de nem vagyok benne biztos, hogy képes leszek rá. Főleg, hogy a sógornőm bejelentette a lombikunk kellős közepén, hogy terhes úgy, hogy a nyáron még "rettegett tőle, hogy újra teherbe esik", mert nem bírná a 1,5 éves gyerek mellett. De próbálok csak magunkra koncentrálni, és úgy dönteni, ahogy mi igazából szeretnénk mindenki másra tekintet nélkül. Sajnálom, hogy nektek is folytatódik a küzdelmetek.
Dorottya88
2022-10-14 09:37:50
 
Npalmer, nagyon sajnálom. Átérzem a helyzeted, én is úgy vagyok vele, hogy tudom, hinni kell benne meg minden, de most nem nagyon megy. Nekünk sem sikerült még egy újabb ciklus, bár még csak stimulálunk. Most adtam tegnap az Ovitrellet.....
Mikor tudtok következővel indulni? Vagy egyáltalán akartok-e? Kívánom, hogy tudj megnyugodni és minden úgy legyen, ahogy szeretnétek.
Npalmer
2022-10-14 09:29:01
 
Nashua nekünk nem sikerült sajnos. 12 petesejtből 4 termékenyült meg és 2 maradt a beültetés napjára, az ötödik napra, ami után 9 nappal megjött. Életem első 28 napos ciklusa.... kezdem sajnos feladni. Tudom, hogy "még csak" az első, de már 2 éve küzdünk és erre megy rá azóta az egész életem.
0Kitti0
2022-10-05 05:37:24
 
Anitacool köszönöm a segítséged. :)
Kívánok Nektek nagyon sok boldogságot a picihez. Jól tetted, hogy kiálltál magatokért és egy háborítatlan szülésélménnyel hozhattad világra a Kincsedet. :)
Anitacool
2022-10-04 08:03:31
 
Sziasztok!
Régi motoros vagyok, “sajnos” látok még itt ismerős neveket :-( Nashua és Npalmer nagyon drukkolok nektek a sikeres lombikhoz!

Kitti, sajnálom a veszteséged, sajnos velem is megtörtént az első alkalommal :-( Szuper, hogy ilyen jól tudtál hozzáállni, engem rettenetesen padlóra küldött, sokára tudtam felállni onnan. Szerintem a 36,55-öt mért napodon volt ovud (talán 19. cn, kicsit összecsúsznak a számok). Kívánok mielőbbi vigaszbabát nektek!

(Nekem lassan 15 hete született a legkisebb csodám, írtam pár sort róla a másik topikba, ha valaki emlékszik még esetleg rám és persze érdekli a sztori.)
0Kitti0
2022-10-02 05:34:57
 
Sziasztok. Kivel mi újság azóta?
Segítséget szeretnék kérni. Én most nagyon elbizonytalanodtam és a rendszer is eltávolította a bejelölt ovut.. szerintetek volt ovulációm?
Nashua34
2022-09-06 12:30:43
 
Csütörtökön kezdem az ovaleap-ot, a gonapeptyl-t pedig feleznem kell. Jövő hét kedden csekkolás, nekem szerintem csak kb utána héten lesz leszivás. Hacsak nem nőnek hiper szuper iramban a tüszőim. A dokim még mindig nem túl kedves, de már kezdem megszokni, hogy mindenre fintorog. Most az volt a baja, hogy el lett kezdve a lombik program (múltkor nem hozzá kerültem inszem után) holott indokolt volt bőven, de így, hogy lassan 2 hete szúrom magam, gondolom már nem mondhatta, hogy hagyjam abba... Mindegy, a lényeg, hogy sikerüljön, érjenek szép tüszők, ha lehet akkor több is, egyelőre erre koncentrálok :) próbálok sok folyadékot inni, plusz fehérjét, ezt egy csoportban olvastam, hogy nem árt,és van ahol a doki is javasolja.
Sok sikert Npalmer, neked is kívánok tökéletes tüszőket, aztán majd mesélj milyen a leszivás. Ha nem szeretnél itt a fórumon, akkor ha van kedved privát is üzenhetünk, de szívesen olvasok bárhol tapasztalatokat :)
Npalmer
2022-09-06 11:32:22
 
Uh alapján minden rendben, mindkét petefészkemben vannak tüszők, hétfőn kell mennem újra, és kb. szerdán lesz a leszívás, erre tippelt a doki. Nagyon örülök, de még nagyon sok lépcsőfokot kell megmászni, szóval próbálom magam a földön tartani : ) Nálad mi a helyzet?
Nashua34
2022-09-06 08:27:58
 
Npalmer, rengeteg mindent szúrsz, már nem is hisztizek az egy kis injekció miatt, atya ég... Nekem is megjött persze, másodikán, szóval folytattam tovább a gonát, és én is ma jöttem uh ellenőrzésre, egész pontosan itt ülök már a váróban. Kíváncsi vagyok mi lesz, majd írj te is! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!