Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
0Kitti0
2022-10-05 05:37:24
 
Anitacool köszönöm a segítséged. :)
Kívánok Nektek nagyon sok boldogságot a picihez. Jól tetted, hogy kiálltál magatokért és egy háborítatlan szülésélménnyel hozhattad világra a Kincsedet. :)
Anitacool
2022-10-04 08:03:31
 
Sziasztok!
Régi motoros vagyok, “sajnos” látok még itt ismerős neveket :-( Nashua és Npalmer nagyon drukkolok nektek a sikeres lombikhoz!

Kitti, sajnálom a veszteséged, sajnos velem is megtörtént az első alkalommal :-( Szuper, hogy ilyen jól tudtál hozzáállni, engem rettenetesen padlóra küldött, sokára tudtam felállni onnan. Szerintem a 36,55-öt mért napodon volt ovud (talán 19. cn, kicsit összecsúsznak a számok). Kívánok mielőbbi vigaszbabát nektek!

(Nekem lassan 15 hete született a legkisebb csodám, írtam pár sort róla a másik topikba, ha valaki emlékszik még esetleg rám és persze érdekli a sztori.)
0Kitti0
2022-10-02 05:34:57
 
Sziasztok. Kivel mi újság azóta?
Segítséget szeretnék kérni. Én most nagyon elbizonytalanodtam és a rendszer is eltávolította a bejelölt ovut.. szerintetek volt ovulációm?
Nashua34
2022-09-06 12:30:43
 
Csütörtökön kezdem az ovaleap-ot, a gonapeptyl-t pedig feleznem kell. Jövő hét kedden csekkolás, nekem szerintem csak kb utána héten lesz leszivás. Hacsak nem nőnek hiper szuper iramban a tüszőim. A dokim még mindig nem túl kedves, de már kezdem megszokni, hogy mindenre fintorog. Most az volt a baja, hogy el lett kezdve a lombik program (múltkor nem hozzá kerültem inszem után) holott indokolt volt bőven, de így, hogy lassan 2 hete szúrom magam, gondolom már nem mondhatta, hogy hagyjam abba... Mindegy, a lényeg, hogy sikerüljön, érjenek szép tüszők, ha lehet akkor több is, egyelőre erre koncentrálok :) próbálok sok folyadékot inni, plusz fehérjét, ezt egy csoportban olvastam, hogy nem árt,és van ahol a doki is javasolja.
Sok sikert Npalmer, neked is kívánok tökéletes tüszőket, aztán majd mesélj milyen a leszivás. Ha nem szeretnél itt a fórumon, akkor ha van kedved privát is üzenhetünk, de szívesen olvasok bárhol tapasztalatokat :)
Npalmer
2022-09-06 11:32:22
 
Uh alapján minden rendben, mindkét petefészkemben vannak tüszők, hétfőn kell mennem újra, és kb. szerdán lesz a leszívás, erre tippelt a doki. Nagyon örülök, de még nagyon sok lépcsőfokot kell megmászni, szóval próbálom magam a földön tartani : ) Nálad mi a helyzet?
Nashua34
2022-09-06 08:27:58
 
Npalmer, rengeteg mindent szúrsz, már nem is hisztizek az egy kis injekció miatt, atya ég... Nekem is megjött persze, másodikán, szóval folytattam tovább a gonát, és én is ma jöttem uh ellenőrzésre, egész pontosan itt ülök már a váróban. Kíváncsi vagyok mi lesz, majd írj te is! :)
Npalmer
2022-09-05 07:27:34
 
Kitti nagyon sajnálom, ami történt veled. Tavaly áprilisban én is átéltem ezt sajnos. Borzalmas. Nashua nekem 1-én jött meg, azóta szúrok 4 injekciót. Nekem is hosszú protokollom van, csak nekem az előző ciklusban a Gona helyett fogamzásgátlót kellett szednem, mert nekem cisztám lett a 21. naptól szedett Gonapeptyltől. Szerintem azért mert én akkoe nem ovu után voltam 7 nappal, nem is volt még ovum akkor, szóval rossz volt az időzítés szerintem. Most is kell szúrnom a stimu részeként, napi fél ampullával és szúrok még mellé Ovaleapot, Menopourt, és Clexanet. Holnap megyek az első uh-ra. Kicsit félek, mert az elmúlt 1,5 évben túl sok rossz hírt kaptam már.
0Kitti0
2022-08-31 09:26:24
 
Mondjuk ahogy így jobban megnézem a kontroll vizsgálaton kapott papírom, szinte lehetetlennek tartom a mostani sikert. A 20. napon nézett meg az orvos és a nyálkahártyám a mért adatok alapján akkor volt 3 mm-es. Az meg szerintem nagyon vékony egy új élet befogadásához, még ha vastagszik is a petesejt megérkezéséig..
igen, első baba lenne.
Nashua34
2022-08-31 08:14:35
 
Én is így tennék, valahol olvastam, hogy ilyenkor a szervezet "emlékszik", a hormonok is ideálisak, szóval hajrá. Hátha ez lesz a sikeres hónap :) ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem emlékszem, első baba lenne?
0Kitti0
2022-08-31 07:22:14
 
Köszönöm Nashua.
Hosszú folyamat volt, főleg, hogy már az elejétől azzal riogatott az orvos, hogy el fogok vetélni, így mire a testem reagált, a lelkem már elfogadta a sorsom. Próbáltam reálisan és a legpozitívabban hozzá állni, hogy inkább így az elején történjen meg, ha már meg kell történnie, mint később, vagy már csak a szülés után derüljön ki, hogy nem egészséges a babám.
Későbbi peteérésre számítottam, mert előtte mindig később volt, így voltunk együtt a férjemmel a peteérés előtt 2 nappal, igaz nem tudatosan.. de egy menstruációt szerettem volna megvárni mindenképpen. Többet nem várnék, mert a mai kutatások alapján a vetélés/küret utáni első 3 hónap a legesélyesebb arra, hogy azonnal újra sikerüljön. Így aki lelkileg készen áll rá, annak azt tanácsolják, hogy próbálkozzon. Azért itthon az orvosok nagy része még mindig a minimum 3 hónap várakozási időben hisz.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!