Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2022-12-05 10:47:35
 
Sziasztok, Dalma szerintem is a tüszőrepesztőben lévő hcg-re reagál, hagyd a tesztet :)

Mi közben túl vagyunk egy stimuláción és 2 beültetésen, sajnos mindkettő sikertelen. Nem tudom hol lehet a gond, januárban készülök immunpanelt nézetni, az intézet szerint még nem indokolt más vizsgálat. Közben kiderült egy csokoládé ciszta valamiféle endometriózissal, illetve egy másik ciszta, ami miatt tumor markert néztek, de nem mondta egyértelműen, hogy ezek állnak-e a háttérben. Rettenetesen elkeseredett vagyok, de megyünk tovább, egyszer csak kiderül valami :(

Npalmer, mi újság?
Dalma14
2022-12-05 10:31:11
 
A görbém lemaradt
Dalma14
2022-12-05 10:30:30
 
Szia! Fél évig próbálkoztunk, most ez az első ilyen hónapom. Nem mondta az orvos, hogy lh teszteljek, csak önszorgalomból néztem :)
De utána gondolkoztam, hogy a tüszőrepesztőben lévő hcg-re reagálhatott a teszt szerintem.
Dorottya88
2022-12-05 07:14:32
 
Szia Dalma! Nem nagyon értek hozzá, viszont én nem szoktam ovu tesztelni, mikor petesejt- érlelő kezelésben vagyok. Most az utolsónál nagyon éreztem az ovulációt. Én ebből tudom, hogy meg is repedt.
Mennyi ideje próbálkozok? Mármint gyógyszeres kezelés előtt? Én ma megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, ez lesz a 4.stimulált hónapunk.
Dalma14
2022-12-03 14:35:46
 
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt voltam itt utoljára, akkor sikerült a baba, most kistesót szeretnénk ????
Egy kis segítségért jöttem. Ez az első clostys hónapom, bemforal injekcióval és Ovitrelle repesztővel, terminált együttléttel.
Ma már 4. napja pozitív az ovu teszt. Ez normális?
Npalmer
2022-10-26 07:25:58
 
Nashua veletek miújság? Úgy alakult, hogy mi is átmegyünk a PRI-be. A Prof., aki műtötte az endom, Török Doktor Urat javasolta, csak nem tudtam eddig, hogy Pécsett is van PRI, ezért nem ott volt az első. A vizsgálatok itt lesznek, csak a leszívásra és a beültetésre kell Tapolcára menni.
Dorottya88
2022-10-14 10:07:27
 
Igen, pont én is így érzem. Nagyon bíztam az előző hónapban, talán el is bíztam magam, mert most minden értékük jó volt. Most már nem megy. Ez azt hiszem, olyan, mint a ne görcsöl rá, csak más köntösben.
Nagyon megterhelő mind a leendő anyuka, mind az apa számára és pont ezt nem akartuk. Nálam még van egy átjárhatósági következő ciklusban, ha akkor sem sikerül, kicsit félre teszem.
Kitartást nektek!
Npalmer
2022-10-14 09:52:58
 
Én ezentúl ezt a hinni kell dolgot sem fogom tovább magamra erőltetni. Ebben nagyon hittem, és mégsem sikerült. Arra jutottam, hogy nem múlhat ezen a dolog. Nekem egyszerűbb arra gondolni, hogy jó, akkor ezt dobta az élet, de legalább nagyon szeretjük egymást és így is boldogan fogunk élni. Elfáradtam a folyamatos reménykedésben. Én most befekszem novemberben 3 hétre Harkányba, szükségem van rá mind lelkileg, mind testileg. Elvileg januárban lesz a következő, de nem vagyok benne biztos, hogy képes leszek rá. Főleg, hogy a sógornőm bejelentette a lombikunk kellős közepén, hogy terhes úgy, hogy a nyáron még "rettegett tőle, hogy újra teherbe esik", mert nem bírná a 1,5 éves gyerek mellett. De próbálok csak magunkra koncentrálni, és úgy dönteni, ahogy mi igazából szeretnénk mindenki másra tekintet nélkül. Sajnálom, hogy nektek is folytatódik a küzdelmetek.
Dorottya88
2022-10-14 09:37:50
 
Npalmer, nagyon sajnálom. Átérzem a helyzeted, én is úgy vagyok vele, hogy tudom, hinni kell benne meg minden, de most nem nagyon megy. Nekünk sem sikerült még egy újabb ciklus, bár még csak stimulálunk. Most adtam tegnap az Ovitrellet.....
Mikor tudtok következővel indulni? Vagy egyáltalán akartok-e? Kívánom, hogy tudj megnyugodni és minden úgy legyen, ahogy szeretnétek.
Npalmer
2022-10-14 09:29:01
 
Nashua nekünk nem sikerült sajnos. 12 petesejtből 4 termékenyült meg és 2 maradt a beültetés napjára, az ötödik napra, ami után 9 nappal megjött. Életem első 28 napos ciklusa.... kezdem sajnos feladni. Tudom, hogy "még csak" az első, de már 2 éve küzdünk és erre megy rá azóta az egész életem.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!