Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-06-18 11:43:02
 
Csajok....:((( Nem látott semmitt,vettek vért hcgét néznek,ami holnap 11 kor lesz kész,de orvos szabadságon lessz holnap,hétfőn találkozok vele csak,én sem nyugodtam meg, mert akkor most mi van,vagy legyen baba de az jo helyen,ha nincs akkor meg jöjön meg,és akkor mivan a tünetekkel,nem értem és nem nyugodta meg egyáltalán,most holnap magamtol értékeljem az eredményt is... KIRA...VELED VAGYOK,ÉN IS KÉSZZ VAGYOK.......
Kira84
2015-06-18 11:16:53
 
Sziasztok lányok!
Eltűntem egy pár napja nem volt erőm irni.
Kedden ismét megnézték a hcg 128,4 röl 211 nőtt 4.nap alatt ez még mindig kevés azt mondja az orvos,sajnos az vérezgetés is megvan.Az uhn még mindig nem látják csak az biztos hogy a J oldalon a méhem mellett van egy ciszta ami növekszik,29mm ről 37 mm lett.Nem tudják mi az nem mernek hozzá nyúlni míg a babát meg nem találják.
De közölték velem hogy készüljek fel mert nagy valószínűséggel ez egy méhen kívüli terhesség.Teljesen kiborúltam végig bőgtem az utat mire haza jöttem.Folyton azt kérdezik tőlem az orvosok hogy fáj-e vagy görcsöl e a hasam pedig nem nem fáj ,csak a lelkem mert nem tudom elengedni ezt a picit úgy érzem bele bolondulok. Azt mondták még várni kell jövőhéten Kedden szintén uh és vérvétel az eldönt mindent szerintük......
lisa74
2015-06-18 08:45:53
 
Anitacool.. Ne igegeskedj a görbe miatt, nincs mindenkinek tankönyvi.. :-) sok szeretgetés apàval.. ;-)

Gyöngyvirág.. Jol vagy??
lisa74
2015-06-18 08:42:04
 
Corina.. Jo pihenést, kapcsolodjatok ki, és szerssétek egymàst.. Kitti, reméljük baba van.. Szurkolok..
Dettikécske.. Irj, ha haza értél, vàrjuk.. :-)

Mindenkinek szép napot.. :-)
Kitti9001
2015-06-18 08:25:41
 
Jó reggelt!

Nagyon csodás napokon vagyok túl! Olyan jó érzéseim vannak! Már DPO1 óta szúrkál a hasam, tegnap óta fáj a mellem, és kicsattanok! Olyan érzésem van... Majd meglátjuk... :)

Corinna, ez egy nagyon jó terv, sok mindenkinek sikerült így a babóca!
Ha most esetleg nem jött össze, én is ezt fogom tenni!

Dettikécske, mind izgulok érted!

Szép napot csajok!
Corinna
2015-06-18 07:41:31
 
Dettikécske... hát hallod, már nagyon izgulok érted... nekem most van több szépen érő tüszőm is... és most stratégiát váltok... elmegyek pár napra a párommal, és kettesben leszünk... hátha ez segít...:)))))
Anitacool
2015-06-18 07:07:01
 
Kicsifény sokaknak a "laza" jónapban jön össze. ;-)

Detti nem meglepő, hogy a program korrigál, meg átrakosgatja az ovut. E görbe alapján vagy az elején volt, vagy nem volt, de hát mint tudjuk nem mindig látja az igazságot, ahogy Lisa esetében sem. Hamarosan meglátod a dokinál, várunk a + eredménnyel! ;-)
Dettikécske
2015-06-18 06:55:03
 
Ez erdekes,a gep ki lotte a 36:9 homet,es kijavitotta,pedig ketszer is meg mertem annnyi volt tegnap...hmmm
Kicsifény
2015-06-17 22:51:40
 
Anitacool, nekem nem szoktak ovus tüneteim lenni, max. kis tojásszerű folyás, de egyéb nem. Az ovu tesztet is próbáltam már, de sosem mutatott egyértelmű pozitívat, így ezért váltottam a mikroszkópra. Ezt még tanulnom kell, de az előző hónapban több napi páfrány után volt egy nap, amikor egy hatalmas páfrány volt és onnantól számítva 14 napra meg is jött, szóval akkor tuti volt.

Plusz ovu után 3 nappal hatalmas mellfájdalmam volt és tartott mensi előtti két napig. Ilyen nekem eddig sosem volt, se ovus, se mensis fájdalmam sem. Úgyhogy jól meg is lepődtem, de tudtam, hogy nem baba csinálja, mert mensi előtt két nappal elmúlt.

De most újra szedem a barátcserjét és lehet ezért nincs most mellfájdalmam.

Egyébként a méhnyak állapotát is meg szoktam néha nézni és abból pontosan tudom, hogy a ciklus mely részén járok.

Ebben a hónapban annyi dolog összejött az életünkben, annyi tennivaló, hogy teljes lazasággal kezelem a helyzetet, együtt is akkor vagyunk, amikor jól esik, semmi rágörcsölés... azért persze, ha nem sikerül és kiderül, azon a napon szomorú leszek, de most más dolgok is vannak, amiket el kell intézni és azokra koncentrálni, aztán nagyon remélem, hogy egyszer, hamarosan tényleg jön a mi kis második babánk. :) ámen :)))))

Anitacool
2015-06-17 21:52:18
 
Kicsifény ezen tényleg úgy tűnik, mintha ott akart volna valami lenni, pár nap és kiderül! :-) Miből szoktad tudni, hogy megvolt már az ovu? Szoktad érezni?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!