Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool,a Maca mire valo? Mert azt már halottam h, férfiaknak és nőknek is jó.....:)
KatkaManó
2015-07-02 20:26:44
Vedi84, köszönöm.
Anno ET+3 napon egész nap hányingerem volt. Utána elmúlt. De has szurkálás meg ilyenek voltak de az mindegyik beültetés után ugy hogy annak nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Aztán ET+10 naptól minden ebédnél éhes voltam de ahogy elkezdtem enni rögtön hányingerem lett. Itt már gyanus volt a dolog :) Aztán ET+13 nap reggel pozit teszteltem és azonnal megjelent a két csík :) De a cici feszülés csak a kesőbb jelentkezett. szóval minden tünet lehet jó is meg nem is. De nagyon szurkolok Neked :) Sikerülnie kell !
Anitacool
2015-07-02 20:10:55
Moha,
köszönöm a kérdést! Nem tudom, én nem értek a hormonokhoz annyira. A doki azt mondta, nem indokolt a további vizsgálat pajzsmirigy ügyben. Amúgy a leletem feltöltöttem, kíváncsi vagyok bárki véleményére, aki lát benne valamit.
http://kepfeltoltes.hu/view/150702/IMG_3695_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A doki annyit fűzött hozzá, rég látott már ilyen szép vérképet.
Detti
nem haragszom, 27 éves vagyok. Az előtt 35 naposak voltak a ciklusaim, de sajnos a tavaly decemberi missed ab. óta 50 naposra rendeződött, ezért kértem hormon vizsgálatot. Amióta szedem a macát volt egy kb. 2 hetes pecsételő vérzésem, aminek a vége menzesz lett egyben, az után meg már ilyen lett a görbém. Szerintem sokat fejlődött, ez már tuti nem lesz 50 napos :-) Bár remélem 9 hónapos lesz :-D
Dettikécske
2015-07-02 19:03:29
Anitacool,ha nem haragszol meg erte,megketdezhezem h,hany eves vagy es mitol ilyen hosszu a ciklusod? Csak biztatas kepp,eszembe jutot rolla,multkor beneztem a babas forumra es valakinek ilyen hosszu ciklusal sikerult a baba. ,, ez jutot eszembe most ahogy lattam a gorbed,,,;))))
VeDi84
2015-07-02 18:30:04
Szia KatkaManó!
Kitartást kívánok erre a nehéz időszakra! Legyél erős és bizakodó, novemberben mindennek jól kell alakulnia!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tüneteid voltak a sikeres lombik alkalmával? Én ET+5. napon vagyok, fájdogál a hasam, főleg este. Tegnap reggel a reggeli 3in1 kávémat láttam újra nem sokkal később, hogy megittam. Ritkán cici fájás is van. Nem próbálok jelentőséget tulajdonítani ezeken, de azért bizakodok.
Moha drága, nem szeretnék felesleges vigasztaló szavakat írni, mert tudom, ilyenkor minden hiábavaló. Sok erőt, kitartást kívánok a folytatáshoz!
KatkaManó
2015-07-02 17:44:53
Aranyos vagy de már tényleg minden túl vagyunk. Mi a férjem miatt lombikozunk. Nálam is találtak néhàny dolgot. De nem tudják hogy a magzat miért volt beteg. Túl vagyunk minden genetikai vizsgálaton és azt mondják hogy szerencsétlen véletlen hogy így alakult. Csak azt remélem nem kell megint 4 lombikot végig csinálni hogy sikerüljön megint.
Bocsi hogy kicsit kiöntöttem a lelkem de mostanában nem vagyok túl jól :(
Moha13
2015-07-02 15:59:42
Elnezest az elirasokert, icsi a kijelzom es nem latom, mit írok...
Moha13
2015-07-02 15:57:55
KatkaManó
En is kitartast ivanok Neked.
Nálatok már mindenz megvizsgáltak? Ett valaminek eeszen biztosan lennie kell.ez annyira dühítő. :(
NK sejtarányt vizsgáltak már nálad? Erről ritkán hallani de en nemreg olvastam errol...
KatkaManó
2015-07-02 14:03:28
Sziasztok!
Moha,
mi most még várunk. Novemberbe vághatunk bele leghamarabb az 5. lombikba. Addig egy-két vizsgálatot újra kell csinálni, hogy minden rendben van-e. De most megbeszéltük a férjemmel, hogy nyáron nem foglalkozunk semmivel csak egymással :)
A lelkem hullámzó, főleg, hogy alig 4 hét múlva kellett volna megszületnie a mi kis Angyalkánknak. Sokat gondolok arra, hogy mi lehetett volna ha... de tudom, hogy ezen semmi nem változtat...ami megtörtént, megtörtént valamiért így kellett lennie.
Krisztike1980
2015-07-02 11:23:24
Sziasztok!
A görbék szaporítása érdekében én is hozom az enyémet. A korábbiakhoz képest teljesen más...