Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2015-07-01 10:03:03

tomka

Lenne kedved e-mail beszélgetni? :)
tomka
2015-07-01 09:43:12

Moha,

nagyon sajnálom, hogy így alakult. Tudom, nem nagy vigasz, de gondolj arra, hogy te legalább teherbe tudsz esni, bizonyítottan. Mi már lassan három éve próbálkozunk, és még soha nem teszteltem pozitívat...

Mindenesetre szerintem ez a várható teljeskörű kivizsgálásod ígéretesnek hangzik, mert tuti, hogy van valami "működési hiba" a szervezetedben, és ha korrigálják, pikk-pakk, meg is lesz az a gyerek. (Mondom ezt úgy, mintha nem tudnám, hogy mennyire végtelenül idegőrlő, deprimáló és úgy általában kilátástalan ez az egész helyzet.) De ha lesz valami fejlemény, és úgy érzed, akkor azért tájékoztass majd, kérlek.

Nekünk továbbra sincs szerencsénk ezzel az egésszel. A diagnózis továbbra is ismeretlen eredetű infertilitás úgy, hogy már minden létező vizsgálaton túl vagyunk. Februárban lett volna az első inszemünk, de a férjemnek volt egy prosztata-gyulladása, amitől az eredményei annyira leromlottak, hogy nem volt értelme megpróbálni. (25 millióról 3 millióra csökkent a spermaszám, és a motilitás is gyászos volt.) Azóta szedi a Fer14-et, és a kontrollon már javultak az eredményei, a jövő héten lesz ismét ellenőrzés, aztán ha helyreállt, akkor így, egy fél éves késéssel belevágunk.

Néha eszembe jut, hogy plumeriaval vajon mi lehet... Nem jelentkezett esetleg nálad? (Bár ha lenne baba, azt csak megosztotta volna velünk... Talán.)
Moha13
2015-07-01 08:35:34

Bocsánat, elírtam...szóval "jobb nekem"

most meg itt tartok éppen...
Moha13
2015-07-01 08:30:15

Szia Tomka!

Igen, kicsit elegem lett a fórumozásból...de mindig felnézek, pl. most is, hogy lássam, mi a helyzet az ismerős "arctalanokkal" :)

Nekem a tavalyi után most megint nem lett szerencsém, mert pozit teszteltem pár hete, de megint csak 1 hétig örülhettünk, mert pecsételni kezdtem és megjött. Voltam vérvételen, a mensi második napján 20 alatt volt a HCG-m (aznap reggel is csináltam egy tesztet, ami halvány pozi volt még mindig). Erre a doki azt mondta, hogy ez nem volt terhesség, szerintem meg igen, mert alap járaton nem is termelődik HCG a szervezetben, arról nem is beszélve, hogy egy hétig folyamatosan pozik voltak a tesztek, csináltam vagy 6-ot, mert nem erősödtek és aggódtam...nem hiába. :X

A ciklus első felében nem mértem, mert még beteg voltam, előző hónapban vagy 10 napig mandulagyulladásom volt, szedtem fájdalomcsillapítót, aszpirint, végül rászántam magam egy 3 napos antibiotikumra is, mert már totál kész voltam, enni-inni sem tudtam, annyira fájtam. Nem tudom, ez befolyásolhatta-e a dolgokat, de köv ciklusban jött össze. Arra is gondoltam, hogy a sok gyógyszer kavart be, mert maradhatott még a szervezetemben, nem tudom.

Balázs Csabához van időpontom, amit még év elején kaptam szeptemberre, de kinéztem egy másik dokit, hozzá talán hamarabb bejutok és közelebb is van.

Ebben a ciklusban hormonsornézés van, hát nagyon kíváncsi leszek a pm hormonokra, a 3. napi vérvétel után magán megcsináltattam az AntiTPO-t is, ami összvissz 7IU/ml lett. Azért érdekelt, mert tavaly ez 32 volt, és 34 a felső határ...kíváncsi voltam, merre mozdult.

Hát, dióhéjban ennyi. Te hogy vagy?
Írhatsz nekem privátban is: most1386@gmail.com
Kissé megviselt ez az újabb kudarc, nincs kedvem fórumozgatni, valahogy jobb Neked most csak egy emberhez beszélni úgy általában...

Ez volt a mostani happy end nélküli sikeres (mert valami mégiscsak összejött) ciklusom, 16. napon voltunk sikeresek és 31. napon teszteltem pozit:
Dettikécske
2015-07-01 08:10:38

Üdv.az ujaknak,sok sikert kivánok,jo végre görbéket is látni,én remélhetőleg jövö héten kezdhetek uj görbét,,,,,,
tomka
2015-07-01 07:52:33

Moha,

olyan régen nem hallottam rólad semmit, megkérdezhetem mi a helyzet veled? Mint egyik régi motoros a másiktól... :-)

(Persze azt is megértem, ha tele a tököd már ezzel az egésszel, és éppen azért vonultál háttérbe, mert nincs kedved erről beszélni. Ebben az esetben elnézést, nem akarok tolakodó lenni.)
Vestal
2015-07-01 07:27:03

Sziasztok lányok!
Kihagytam egy "kis" időt,
Lisa, gyongyvirag gratulálok!
Gyöngyvirág88
2015-07-01 07:25:39

Sajnálom Ági :(

Persze, jelölj be nyugodtan :)
Anitacool
2015-07-01 07:08:36

Mayababa azért vette ki azt a kiugró hőt onnan, mert különben nem húzhatta volna be a rendszer az ovut.

Kicsifény az eddigi görbéden a pontok elég egyhangúan 36,4 körül mozognak. Nem tudom vajon mennyire lehet hiteles így a mérés.

Hajrá mindenki! ;-)
Kicsifény
2015-06-30 23:56:05

Lányok, ha 22.30kor lefekszem, 4.45kor felebredek (gyerek, pisi miatt), aķkor mertem 36.1t, majd 6.40kor amikor szoktam, 36,4t. Akkor hogy szamoljam?

Nalam amugy is ritka a hat ora alvas egyben, mert a gyermekem mostanaban egyszer mindig felebred ejjel.
Szoval lehet az egesz mericskelesnek nincs is igy ertelme!?!?

Udv az ujaknak.

Anita, Fantasyc jol alltok, szoritok nektek!

Nalam ovu sincs, tegnap megint mintha pafranyok lettek volna...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!