Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kedves Moha13!Mi csak egy honapja probálkozunk,az a gond, h, fogamzásgátlot szedtem,és még nem telt el a 3 honap h, kimenjen a szervezetemből,egy ciklusom volt,egy pedig kimaradt,és ezért probáltam most meg a lady ciklus teát,mielőtt bármilyen orvosi beavatkozásra hormon tablettára lenne szüksége,természetesen ha esetleg nem jönne meg akkor mennék hormon vérvételre, de nekem itt csak a gyogyszer abbahagyása miatt volt,egyébként van már gyermekünk,sőt iker gyermekem is 6 évesek,és csak egy honapja probálkozunk.Szóval nagy gond nincsen,és itt is azt mondták,h nagyszerű ötlet előszőr teával probálkozni,és h kell 3 honap h beálljon a ciklus a tabletta után stb,Meg voltam egyébként orvosnál is kettőnél is stb.,,,,,,:)))
Moha13
2015-07-02 00:14:46
KatkaManó
Jól esik, hogy gondolsz rám...
Nálad mi a helyzet? Most épp mi történik?
KatkaManó
2015-07-01 21:47:16
Sziasztok!
Rég jártam erre de pont ma eszembe jutott hogy ki hol tarthat.
Na meg mi lehet Mohával...és lám pont írtál....
Viszont nagyon sajnálom hogy nem valami pozitív hírrel jelentkeztél...:( Olyan régóta vársz már te is a babóra. Örültem volna egy kis jó hírnek mert mostanában nekem sincs jó kedvem.
A többieknek gratula a csíkohoz :) és kitartást a csíkokra vágyoknak !!!
Dettikécske
2015-07-01 20:59:45
Csajok! Megvettem a pg 53 at,nagyon jol kimutatja a termeketlen ,termekeny napokat,jol lathato volt a korok ami jelenleg termeketlen,hiszem h a hometozes es a mikroszkop eggyutt jo lessz,,,,,keszulok a kovetkezo ciklusra,,, ,,,ajanlottak mwg a sok friss gyumit is betartom,,,
Moha13
2015-07-01 19:14:10
kardvirág
Kitartok! Ezt nem lehet csak úgy feladni...:)
Fantasyc
Figyellek ám! És nagyon szorítok!
(A múltkor írtál valamilyen hormonokat, amire ránéztem, és akartam valamit írni, de most nem találom...)
Anitacool
Igen, láttam, és együttéreztem...Nálad mi újság pajzsmirigyügyileg?
Az új(abbak)nak: egyetértek Archangel-lel, a gyógynövények nem ártalmatlanok. Ha azok lennének, gyógyhatást sem várhatnánk el tőlük. Mielőtt bárki teázni kezd a neten olvasottak alapján, előtte mindenképp nézessem egy hormonsort. Felesleges ugyanis pl. fitoösztrogéneket szedni (pl. cickafark), ha valakinek pont az a baja, hogy ösztrogéndominanciája van (és ez ma elég gyakori). Amennyire segíteni tudnak egyeseknél a gyógyfüvek, olyannyira be is kavarhatnak másoknál.
Szóval én is azt tanácsolom, hogy mindenki kezdjen egy hormonsorral (3., 21. napi vérvétel) + nőgyógyászati UH + spermavizsgálat a leendő apukának. Ez a minimum, mielőtt bárki bármit is elkezd szedni/inni pár hónapnyi sikertelenség után.
tomka
2015-07-01 14:07:53
Moha,
írtam e-mailt. :-)
Anitacool
2015-07-01 11:56:24
Amúgy fura, mert 14-én éreztem olyat, mintha ovu lenne, de ezt semmi nem igazolja. A rendszer által jelölt ovu óta inkább olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Az alhasam jobb oldala néha beszúr, meg olyan kis furi. :-) Remélem, jó jel!!
Anitacool
2015-07-01 10:51:33
Moha én is nagyon drukkolok neked, és várom, hogy végre írhass a reményhozóba! Fel a fejjel mindig, bármi is lesz! Legutóbb én is úgy jártam, hogy 16. dpon halvány pozitív volt, de végül megjött. Több sikert a jövőre nézve!
Fantasyc csak így tovább! ;-)
Mindenkinek meg a drukk, újaknak és régieknek egyaránt! ;-)
Én így ébredtem :-)
Fantasyc
2015-07-01 10:17:22
Moha, megértem, hogy eleged van, nem is zaklatlak, csak örülök, hogy hallattál magadról. Tarts ki és ne add fel soha!!!
Én picit feljebb:
kardvirag
2015-07-01 10:10:49
Szia Moha!
Lattam, h irtal, igy beneztem erre a forum-csoportra.
Szerintem is terhesseg volt, sajnalom, h nem maradt meg. Kitartast neked a tovabbiakban!