Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-09-18 19:04:13
 
Viktória, szorítok, hogy minden rendben legyen ;) Nekem sem voltak soha tüneteim a 2 Fiammal, és nagyon is ott voltak, itt vannak :D

Mohának igaza van, nekem vetélést okozott az emelkedett tsh(2,2), nagyon alattomos tud lenni, mert tünetek nélkül akadályoz :-/ Én például vékony vagyok és mégis alul termel a pajzsmirigyem, sosem gondoltam volna rá. Ha a nem pont abban a hónapban csináltatta volna a házidokim az éves vérképet, amikor pozitívat teszteltem,nem is derült volna ki. Persze a terhesség ettől még elhalt, de legalább tudtuk mitől és elkezdtük a kezelést.

Most itt tartok, hétfőn kiderül a nőgyógyásznál, mikor lesz kb peteérésem ;) Én még idén reménykedem pozitív tesztben és szívhangban ;)
Moha13
2015-09-18 17:16:08
 
Andi
Azért forszírozom állandóan ezt a TSH kérdést, mert sokaknál csak emiatt nem jön a baba. Én az inszem és lombik előtt mindenképp adnék néhány hónap esélyt még magunknak miután 2 alá ment és beállt a TSH. Lehet, hogy nem is lesz szükség arra az inszemre...:)
Andi1989
2015-09-18 10:01:14
 
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, de néha már nem tudok megbirkózni ennek a súlyával.. Annyira nehéz...

Moha13, a TSH-mat kb 1 hónapja nézték, akkor 3,88-ról 2,77-re ment le. Most a jövő héten ismét megnézetem.

Viktória4, szívből gratulálok Nektek! :)

Lindsay007, kívánom, hogy minél előbb sikerüljön, és pozitív hírekkel térhess vissza közénk.:)

BKATA77, mértek nyálkahártyát. Múlt héten is 16 mm volt, meg most is. De az orvos szerint meg fog jönni.

Nem adom fel, küzdünk tovább, de néha nem bírom.... A gyógyszeres kezelést most még folytatjuk. De azt is csak 3 hónapi lehet egy huzamban, nem? Ki tudja?

Aztán ha ez sem segít, akkor jövő év elején jön az inszem...

Ma:
Moha13
2015-09-18 07:00:11
 
Andi1989
Szia!
1. Ne add fel.
2. Azt írtad a múltkor, hogy megint nézetsz TSH-t. Már 2 alatt van?
BKATA77
2015-09-17 22:53:00
 
Viktória ne félj neked már van egy pozi teszted még ha halvány is az már pozitív,gratulálok:)
A cici fájás meg egyéneknél másképp működik.
Tesztelj újra pár nap múlva és ha a második csíkod is erősebb lesz már a cicid is fájni fog. Még elég korai ciklusban vagy és lehetséges ezért nem érzed még a tüneteket...
És vigyázz magadra
llindsay007
2015-09-17 22:50:24
 
Kedves Mindenki!

Szeretnék mindenkinek előre is sok pozitív tesztet kívánni a következő remélem csak néhány hónapra,míg hanyagolom az oldalt. Én 3 napja abbahagytam a hőmérőzést és kicsit eltávolodom a számolgatástól,mindattól amiről azt hittem az irányításom alatt tarthatom,de legfejjebb csak hatással lehetek rá és ez a foganás. Már tudom,hogy mikor van ovum,így az időzítéssel már nem lehet probléma!Hétfőn vérvétel és jövő héten kiderül,hogy kezdhetjük-e a babaprogramot,de most máshogy fogom csinálni,mint legutóbb.Most nem fogok görcsölni,ami egy babánk életébe került. Legközelebb akkor írok,ha megvan a kivizsgálás eredménye,utána pedig akkorha megfogant a picurkánk!Élvezzétek a szerelmet! ;) Mi azt fogjuk tenni!Hajrá! :D
BKATA77
2015-09-17 22:46:57
 
Andi nagyon sajnálom:( de ne add fel van remény mindig
Hátha még sem fog meg jönni.
A méhnyálkahártya vastagságot is néztek már neked?
Én úgy tudom egy 7-8 mm-es vastagságún már meg tud tapadni.
Viktória4
2015-09-17 22:32:55
 
Ja,a görbém ilyen:
Viktória4
2015-09-17 22:32:02
 
Sziasztok!

Kicsifény!A pozitív ovuteszt az LH csúcsot jelöli,ezt követően 24-36 órán belül lökődik ki a petesejt.Szóval nyugodtan reménykedhetsz! :-)

Andi!Ne add fel!Picit próbáld elengedi a dolgot.Tudom,hogy nagyon nehéz!Én 2 ab missed után több mint 2 évig nem estem teherbe,pedig a párom és az én értékeim is rendben voltak.Elmentem meddőségibe mostanra jutottunk oda,hogy a következő ciklusban inszemináció.Vártam,hogy megjöjjön,hogy elkezdhessük a gyógyszerelést,erre tegnap halvány pozit teszteltem! :-) Nagyon félek,mert semmi tünetem nincs és még csak a cicim sem fáj,pedig eddig mindig az volt az első amit észrevettem,de nagyon remélem,hogy most minden rendben lesz!
Andi1989
2015-09-17 21:49:01
 
Sziasztok!

Hajrá kicsifény, nagyon drukkolok :-)


Hát... Voltam dokinál.. Sajnos semmivel sem bíztatott. Volt ovum, meg is repedt, ezt a progeszteron szint is mutatja. Látja a sárgatestet is. Viszont a nyálkahártyám nem nőtt. És az uh-n látszik, hogy "mozog ",le akar válni, tehát készülődik a mensi :-( :-( :-(
El vagyok keseredve...
A következő választásom van :
Még 1-2 hónapig csináljuk a gyógyszeres kezelést Clostyval,repesztő injekcióval, sárgatest hormonnal
Vagy
Injekciós kezelést kapok
Ezután 4-6 hónapig lehet csinálni az inszeminációt (35.000 Ft+ a gyógyszer)
Ha ez sikerül, kiadja az igazolást a lombikhoz... Amire időpontot kapni egy örökké valóság, plusz a Tb -s több százezer forintos tétel.

Pff... Megint ott vagyok, ahol a part szakad. Az Ir-en kívül nincs bajom. Van ovum, ki is lökődik. Szerintem itt a megtapadással van gond.. De mi??? Ha a progeszteron szint is jó?!

Már nem értek semmit...
Nem tudom, mi van...
Nem tudom, mi legyen...

Hiába a szép görbe...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!