Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-10-01 13:39:19

Kicsifény... fel a fejjel! Mi itt vagyunk veled! Bár én ugyanígy le szoktam törni. És jó bulizást, tombold ki magad, ha úgy adódik!

Makesz, elkaptátok a zöld napokat? :-)

Hugery reméljük ez jó előjel! :-)

hugery
2015-10-01 13:29:31

Sziasztok! A Jónás módszer szerint szept 27- én voltam "termékeny" , most oda rakta az ovut ( 28- án voltunk együtt), pár napja nem szedem a vitaminokat, méhpempöt, szünetet tartok kicsit.
Makesz
2015-10-01 12:34:52

A mai görbém...
Kicsifény
2015-10-01 10:36:34

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, de most már biztos, hogy még fog jönni...6.50kor mertem 36,7et, majdnem egy oraval később, mint szoktam, tehát levonva egy tizedet már elég alacsony a hő. Sztem hamarosan mensi. :-(
Bulizok egyet a szulinapomon vasárnap, ma meg még jól kisirom magam és megyek tovább. A merest egy időre befejeztem, ha megjon. Csak a nyákot fogom figyelni, elfaradtam csinálni...

Kata, van megbízható vateras ovu eladom, ha írsz mail címet, elkuldom a kontaktjat.

Nektek drukkolok, SzMZs neked meg a gyogyulashoz szorítok!
BKATA77
2015-10-01 10:17:32

SzMZs ez is logikus:-) igen tudom hogy érlelődik abban a szakaszban azért is az változhat az az ovu előtti szakaszban a hosszúsága,mivel minden ciklusban változhat,hogy mennyi ideig tart a menszesz
BKATA77
2015-10-01 10:13:59

Anitacool drukkolok:-)
BKATA77
2015-10-01 10:12:49

A görbém le maradt:-)
BKATA77
2015-10-01 10:12:08

Lehetséges krisz,hogy ez így van neked úgy lett a babád,én csak ezt olvastam gondoltam megosztom:-)
Igen most nekem az alaphőm magasabb volt mint a múlt ciklusomban.Főleg nekem azon az 1-2 napi menszesz időn is,gondolom nehezen akart leválni a méhnyálkám.
Mi egy cipőben járunk a magas alaphővel neked is mint látom vérzés alatt magasabb volt:-)

Ez a mai görbém. Én addig nem izgulok még 36,6-ig nem megy le:-)
SzMZs
2015-10-01 10:05:34

A pete nem a menstruáció első napján kezd érlelődni ;) Ezért is tud az LH teszt tüszőérlelő hormont kimutatni a ciklus végén is, amit sokszor jóstesztként próbálnak értelmezni. A tüsző érése 3-4 cikluson keresztül tart, és mivel nem törvény szerű, hogy milyen ütemben növekszik, bármikor előfordulhat tüsző repedés ;) Ezért is mondják, hogy teherbeesni bármikor lehet a ciklus során, aki védekezni akar az mindig védekezzen a nem kívánt terhesség ellen ;)
Anitacool
2015-10-01 10:01:08

Nekem az 55 napos ciklusaimban is volt peteérésem mindig, 15-16 napos luteálissal.
Képzeljétek, délutánra meg is lesznek az eredményeim! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!