Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-09-30 14:16:38

Ha 12 nap körül van a luteálisod Kicsifény, akkor lehet hogy mensire utal a lefelé, de a holnapi hő mindenképp eldönti ;)

Én közben elmentem reumatológiára és elég nagy bajban vagyok, mivel röntgenezni kellene a gerincemet.... ilyen állapotban nem tanácsos kiviselnem egy terhességet, szóval hétfőn vagy kedden kéne megjönnie és akkor kell időpontot kérnem a röntgenre. Ha nem jönne meg és baba lenne a dologban, az sok szempontból baj, egyrészt mert nem tudnak megröntgenezni, másrészt már aludni se tudok 2 napja a derékfájdalomtól. Azt beszéltük meg a reumatológussal, ha nem vagyok terhes most(hihetetlen, de én most ebben reménykedem) akkor a kezelések idejére fel kell függesszük a babaprojectet. Az én egészségem mindenképp előbbre való, hisz a meglévő 2 Srácomat fel kell tudnom lábon nevelni ;)

Szóval mérem a hőmet, hogy lássam hogy állok, de egy legkésőbb keddi mensiben reménykedem.

Aztán, ha meggyógyultam talán belefér még egy harmadik babóca ;)

Kicsifény
2015-09-30 14:12:37

Anita, nem tudom, hová mész,de azt tisztázd, hogy te viszed a cukrot vagy ők? Illetve van ahol engednek bele tenni frissen facsart citromlevet. (van, ahol már eleve bele is teszik, hogy elviselhetőbb legyen)
Anitacool
2015-09-30 13:49:36

Köszönöm az információkat, mindenképpen betartom :-)
Huh még jó, hogy rákérdeztem :-)
Olyan jó, hogy vagytok! :-)
Kicsifény
2015-09-30 13:35:38

Anita, vizsgálat menete:

Vizsgálat előtti napon vacsora 18-19 óra körül, 24 óráig vizet lehet inni

Vizsgálat napján éhgyomorra kell jönni, indulás előtt 2 pohár vizet kell meginni.
Kérjük reggel 6 és 7 óra között meg kell érkezni. A vérvétel érkezési sorrendben történik, nem az időpont szerint.
Terhelés során 75 gr kimért patikai cukrot oldunk fel 2 dl vízben ezt 5 percen belül el kell fogyasztani az első vérvétel után. A következő két óra alatt enni, inni (vizet sem) és elmenni nem szabad. Egy és két óra múlva lesz még egy-egy vérvétel.
A harmadik szúrás után mindnél előbb vizet kell fogyasztani és reggelizni kell, így kérném, hogy szendvicset hozzon magával.
Gyöngyvirág88
2015-09-30 12:49:34

Előtte igyál egy keveset, könnyebben leveszik, de közben max 1-2 kortyot és nem szabad mászkálni, mert az variálja az eredményt. Ha iszol,
az pedig higítja a véred, így az értékek kevesebbet fognak mutatni.
hugery
2015-09-30 12:48:32

Nekem mindegy milyen, téli vagy nyári, csak legyen. Kicsifény me add fel!
Anitacool
2015-09-30 12:33:41

Így van, hajrá nyári babák :-)
Holnap megyek hajnalban a "21. napi" vérvételemre meg a cukorterhelésre.
Ki tudja, szabad-e vizet inni előtte és közben? Mennyit lehet, van rá szabály? Kicsit izgulok. De annak kell kiderülnie, hogy minden szuper. :-)
Makesz
2015-09-30 11:52:34

Elindultam felfelé...Mindenkinek hajrá kéne már egy babás görbét produkálni valakinek.Hajrá Anitacool hajrá nyári babák :)))
Dettikécske
2015-09-30 09:40:17

Moha,,,,,,,Te h.fogyasztod a mehpempot? A kremmezest vettem eddig,most simat de ez igy nagyon rossz,nyelvem is csipja,,,,azt hiszem keverni fogom,,,
Kicsifény
2015-09-30 07:34:56

Anita, nincs előjel, max annyi, hogy megszunt a mellfajdalom.
Plusz este 11kor is megmertem, tudom, hogy nem mervado, de csak 36,3 volt és ez sztem kevés egy bebihez. :-(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!