Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2015-10-13 16:55:47

"Az éhgyomorra fogyasztott cickafark teára sok nő esküszik, ugyanis olyan hatóanyagokat is tartalmaz, mely segíti, a normál tüszőérést, a sárgatest hormon termelődését. Lehetőleg mesterséges édesítőszer és cukor nélkül igya, mert azok befolyásolhatják a progeszteron szintjét, továbbá fontos, hogy csakis az ovuláció előtti időszakba fogyassza! A cickafark tea az egész szervezetre kifejtett kedvező hatása és a lelki sebek, tüskék gyógyírjaként szintén szolgálja a sikeres baba projektet."

"Érdemes kerülni a cickafarkot az áldott állapotban, több okból is. Egyrészt női hormonszerű anyagot tartalmaz, elég nagy dózisban, másrészt alhasi vérbőséget okoz, harmadrészt erős méregtelenítő hatású. Azaz, akár vetélést is indíthat, ezért kúraszerűen semmiképp ne fogyassza."

ezeket találtam. Nyilván ha valaki nem teherbeesés céljából issza, akkor ihatja egész ciklus alatt, de az esetleges megfogant magzatra káros lehet...
BKATA77
2015-10-13 16:18:38

Köszi a választ Krisz,de mért csak ovuig szabad inni?
Krisz27
2015-10-13 16:14:39

szia Kata! Én ittam az előző teherbeesés előtt, akkor jó volt. Most viszont összekavarta a ciklusomat, úgyhogy ráhagytam. A cickafark teát napi 2-szer éhgyomorra ittam. arra figyelni kell hogy csak a ciklus első felében szabad inni (ovuig), utána én a ciklus második felében én a palástfű teát ittam. A nyálkahártya felépülését segíti.

Voltam dokinál. Nem csinált ultrahangot, vett tenyésztéshez mintát, kedden lesz eredmény. Azt mondta nem ad semmit, az esetleges terhesség miatt. Keddre már az is kiderül, hogy sikeres volt ez a hónap.
BKATA77
2015-10-13 15:37:19

A Cickafarokfű teát napi hányszor isztok belőle aki már alkalmazta?

Vettem cickafarokű és Fagyöngy teát ezt a kétféle teakeveréket fogom most elkezdeni fogyasztani.
hugery
2015-10-13 15:25:04

10-14 között ingadozott a dpo julius ota mérem. Eddig semmi elöjel. Stresszes embereket kerülöm. Van tesztem nézegetem a dobozát :) várok 2-3 napot, ha addig semmi nem lesz.
SzMZs
2015-10-13 12:35:46

Hát az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás mindenképpen alapja a babagyártásnak :) Egy egész kis szervezet jön létre a mi tartalékainkból :)
BKATA77
2015-10-13 11:50:32

Én is utána néztem a B1 vitaminnak. Azt találtam ovuhoz és a beágyazódáshoz kell.
SzMZs
2015-10-13 11:26:26

Az azt hiszem az agyat tuningolja, a koncentráló képességet segíti. A búzacsírában rengeteg van belőle, azt meg nagyon szeretem :D De a hüvelyesek és a tojássárgája is teli vannak vele :) Máj, csirkehús, hal.
BKATA77
2015-10-13 11:18:51

És a B1 vitaminról tudsz valamit?
BKATA77
2015-10-13 11:13:35

SzMZs ezt jó tudni,köszi a felvilágosítást.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!