Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jaj hugery, hogyne lenne idevaló :D Gratulálunk az ismerősödnek is ;)
Nővéremmel tegnap beszéltem telefonon, 14 hónap van köztünk, nagyon közel állunk egymáshoz és Ő is pozitívat tesztelt. 4 nappal jár előttem, de még Ő sem volt orvosnál, így együtt izgulunk :D Remélem a szülés előtt is :D
Arivett07
2015-10-13 22:00:36
Köszönöm nektek a válaszokat! Remélem nem csak az ovu teszt lesz pozitív. :-) Mindenkinek ezt kívánom!!!!
Krisz27
2015-10-13 21:53:03
Hugery: Kívánom, hogy rövid időn belül Te is ugyanilyen jó hírrel tedd boldoggá a szeretteidet :) Annak a tesztnek most már mutatnia kell valamit. A görbéd nagyon ígéretes ;)
Krisz27
2015-10-13 21:24:14
Szia Arivett07! Üdv közöttünk :)
Az Lh tesztről azt kell tudni, hogy csak akkor számít pozitívnak ha a tesztcsík ugyanolyan erős vagy még erősebb mint a kontroll csík. (Ellentétben a terhességi teszttel, ami akkor is pozinak számít a teszt csík halványabb) Ami még fontos hogy ez "előrejelez". Tehát nem akkor van ovu, amikor a teszt pozítív hanem utána. Úgy ahogy SzMZS is leírta.
A hőd szépen leesett, a következő napokban felmegy és a rendszer is arrébb fogja tenni. Hajrá! :)
hugery
2015-10-13 21:19:55
37.1 a hőm,,,,,de jó lenne, ha reggel is ennyi lenne,,,, ma nagyöröm ért babát vár egy ismerösöm,, olyan boldog lettem :) bocsi nem ide való téma,,, jól esett a lelkemnek :)
SzMZs
2015-10-13 20:37:54
Akkor a tegnapit vedd pozitívnak, a mai már nem az ;) Elvileg az LH hormon tetőpontjától 1-2 napon belül reped a tüsző, neked szépen leesett a hőd, szerintem megvolt az ovud ;) Ez biztosan akkor derül majd ki, ha felmegy a hőd és legalább 4 napig alaphő felett marad ;) Nem egyértelmű ugyan az alaphőd, de szerintem nálad a 36,5 feletti érték már az emelkedett lesz ;) Ha még lamúr is volt tegnap akkor valószínű elkaptátok, már csak a sejteknek kell egymással szimpatizálni ;)
Arivett07
2015-10-13 20:01:35
Sziasztok!
Új vagyok a témában. 2. hónapja vezetem a görbémet. A mostani hónapra 12.-ére írta a rendszer először az ovulációt, csak időközben, gondolom a hőmérséklet miatt jóval előbbre tette. Csináltam szépen naponta az ovu tesztet, és tényleg 12.-én pozitív lett!!! Ma is csináltam egyet kíváncsiságból, és ez is. Igaz, hogy a mainál már halványabb a teszt csík. Szerintetek most akkor a rendszer szerinti időpontot nem kell figyelni, és a teszt eredmény a tuti? Csatolom a görbém, ami nekem elég kusza. Tud vki segíteni??
Krisz27
2015-10-13 18:47:55
Nincs mit Kata! Remélem Neked beválik :)
BKATA77
2015-10-13 18:20:23
Krisz, ZsMZs köszönöm a hozzászólásotokat és hogy nektek miként alakult akkor.
Jelenleg a cickafarokfű teát fogom inni ovuig mellette a fagyöngy teát
Valamint B1 vitamin, e vitamin és B6 vitamin kúrát vezetek be.
Soha semmilyen vitamint nem fogyasztottam és semmilyen teakeveréket sem ittam idáig,meg nézem nálam miként fog működni a dolog.
Még egyszer köszi a válaszokat:)
SzMZs
2015-10-13 17:13:21
Nekem is nagyon lerövidítette a cickafark a ciklusomat, mert előrébb hozta az egyébként is 14-15.napon szokásos ovumat 11.napra. Így 23 napos ciklust kreált, leálltam vele de még a következő ciklusban is össze-vissza ugrált a hőm tőle. A mostani már szépen visszaállt a szabályos kerékvágásba ;) Szóval nekem 2 ciklus kellett, hogy kiheverjem :P
Nővéremmel tegnap beszéltem telefonon, 14 hónap van köztünk, nagyon közel állunk egymáshoz és Ő is pozitívat tesztelt. 4 nappal jár előttem, de még Ő sem volt orvosnál, így együtt izgulunk :D Remélem a szülés előtt is :D