Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2015-10-12 15:59:36

10-es volt a terhességi teszt.
Anitacool
2015-10-12 12:35:59

VeDi engem is ijesztgettek már pcos gyanúval, de hő szerint minden ciklusban van ovulációm, most baba is lett végül, pedig a vérképem alapján itt a tapasztaltabbak szerint nem kizárható az IR sem. Holnap megyek vissza az endokrinológus-nőgyógyászomhoz, kíváncsi vagyok, ő mit fog mondani.
De ha kétségeid vannak, akkor inkább meg kell nézetni több helyen is, több orvossal is.
Anitacool
2015-10-12 12:31:40

Krisz, most visszanéztem a görbémet és nekem is a 9. dpo-n ugrott feljebb a hőm, aztán ott is ragadt végül :-) szóval drukkolok nagyon, hogy neked is így legyen! ;-)

Hugery arra gondoltam, esetleg a második felugrásnál volt ovud, de ezek szerint erről nem lehet szó. Csak azért merült fel bennem, mert onnan pont 14 nap lenne a program szerinti nem vártig.
VeDi84
2015-10-12 11:40:31

Sziasztok Lányok!

Rég nem jártam itt. Örömmel olvasom, hogy végre beindult a hullám, és sorban gyártjátok a pozitív teszteket. Gratulálok az új kismamiknak! :-)

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Járt valaki közületek a Mens Mentisben? Így, a 3. sikertelen lombik után gondoltam bejelentkezek. Azzal tisztában vagyok, hogy IR-em van (amit már július óta kezelnek is), viszont a PCO-nak is szeretnék utána járni. Kaális dokim szerint van, nődokim (aki endokrinológus is) szerint nincs. Ennek akarok igazából a végére járni. Van köztetek valaki, akit ott kezelnek/kezeltek ezekkel a problémákkal? Mik a tapasztalatok?

Szép hetet és mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek! :-)
SzMZs
2015-10-12 11:37:51

Krisz, ez még trifázisos is lehet ;)

Magas hőt tud tartani ciszta is, azt is csak az uh tudja kiszűrni, plusz ott látszik a nyálkahártyavastagság is, szóval ajánlom tiszta szívből, hogy nézessetek rá ;)

Sőt a hcg-termelő ciszta halvány pozit is tud okozni, ezt csak úgy ötletként írom, kiderülni valószínű, csak akkor tudna, ha nem ürül ki magától most a vérzés során és műtétre kerülne sor. De ilyesmire nem fog. Kérj egy időpontot még középidő előtt hüvelyi ultrahangra, hátha egy füst alatt érni való tüszőt is lát a doki és akkor tudni fogod a peteérés időpontját is nagyjából ;)

Hugery, milyen érzékenységű a teszt, ami negatív lett? Holnapután mehet még egy, ha fent marad a hőd ;)
hugery
2015-10-12 11:25:08

Hogy jó helyre tette e az ovut?? 7 nap láttam a páfrányokat, 8 naptól jótt a nyák napokig, 14 nap voltunk együtt,,,
Krisz27
2015-10-12 09:16:52

sokára lesz még hétvége (ezt akartam írni :) )
Krisz27
2015-10-12 09:16:01

Kata: Jónak jó, de sokáig lesz még hétvége. És elromlani a végén szokott... Akkor ahogy néztem Neked most rendes vérzésed van, nem pecsételés, és a hőd is visszaesett?
Hugery: akkor tényleg csak a nyitott ablak okozta a hőesést :), továbbra is megy a drukk Neked is és Makesznek is.
Na meg persze mindenkinek :)
BKATA77
2015-10-12 08:47:26

Krisz ez nagyon jo,drukkolol:)
Krisz27
2015-10-12 08:42:48

Sziasztok! Kicsit feljebb ment. Péntek, szombat környékén nem várom. Az még sok idő.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!