Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-10-24 16:44:46

Ha a rózaszínes maszatot is figyelembe veszem, akkor vagy 7. vagy 3.dpo. Beágyazódásnak sem lenne utolsó ötlet a pici rózsaszín, de ritkán ér le 4 nap alatt a kis maki ;) Mindenesetre, ha most 2 napon belül jelentősen megemelkedik a hőd, előfordulhat, hogy ez az oka, mert a beágyazódás 5 napig tart és amint befejeződik a hő is megemelkedhet.

Vagy a másik ötletem, hogy ha volt 21.én keksz, akkor a hüvelyben egy pici ér megpattanhatott ami rózsaszínezte a nyákot. Ebben az esetben nem hormonális a maszatolás.
BKATA77
2015-10-24 16:22:59

Jah és 21-én volt rózsaszínes folyásom
BKATA77
2015-10-24 16:15:50

Krisz már nem tudom:)
De az biztos,hogy én kb ekkorra tippeltem vagy 1-2 nappal korábban.
Amint megnézem nekem a 8.ciklus napnál lehet azért nem oda tette az ovut mert utána volt hő leesés. És harmadik hónapja mérem a hőmet és ovu után lehet nekem nem volt hő leesés és ez által úgy gondolja a gép,hogy most sincs.
Viszont nem törvényszerű ovu után hirtelen hő emelkedésnek, hanem ha szép lassan megy fel és tartja a hőt az is jó,úgy emlékszem SzMZs-nél is így van és babás:) Azt hiszem ovu után 5 napra kell fel mennie a hőnek a tényleges értékig.
Tehát tényleg nem tudom...
Az a lényeg most már csak felfele menjen szépen, ha lassan akkor lassan de már ne csökkenjen a hőm:)
hetta1979
2015-10-24 14:49:03

Lányok! Nézegetem-nézegetem az LH tesztet, de ahogy látom ez is olyan, mint a terhességi tesztek...egy sornyit találtam belőle a mi kis boltunkban, és nem tudom melyiket is válasszam. Ti milyet használtok és honnan szerzitek be? Megrendelném a netről (ha nálunk nem találnék olyat vagy olcsóbban tudnám beszerezni - Vatera) csak nem tudom melyiket is válasszam :D
hetta1979
2015-10-24 14:48:18

Lányok! Nézegetem-nézegetem az LH tesztet, de ahogy látom ez is olyan, mint a terhességi tesztek...egy sornyit találtam belőle a mi kis boltunkban, és nem tudom melyiket is válasszam. Ti milyet használtok és honnan szerzitek be? Megrendelném a netről (ha nálunk nem találnék olyat vagy olcsóbban tudnám beszerezni - Vatera) csak nem tudom melyiket is válasszam :D
hetta1979
2015-10-24 14:36:17

sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy "egyengettek" utamon...
most nézegetem a tesztet és hogy a hőmérsékletingadozás mit is jelent...
Köszönöm még egyszer...
SzMZs
2015-10-24 10:40:27

Ó, látom, már kaptál is tippeket az LH tesztre Hetta :D Fel a fejjel, jó lesz ez ;)
SzMZs
2015-10-24 10:39:42

Jajj, már megint lehagyta a görbimet :P
SzMZs
2015-10-24 10:37:44

Hetta!
Az, hogy a gép mit írt nem befolyásolja a szervezeted!!! Én azt mondom ebből a görbéből, hogy 13.napon volt ovud ;) Kizárt a 8.nap, ahhoz túl későn indult fel a hőd ;) Azt veszem észre, hogy elkeseredtél ettől a számítógépes programtól! Ne tedd, nem tudja mikor volt ovud és részemről a hőelemzésével sem értek egyet. Nekem ritkán találta el a tényleges ovumat, viszont én pontosan érzem mikor van ;) A 15.napon ágybabújást meg még egy robotnak sem ajánlhatják, mert egy női szervezet nem ennyire kocka ;) Azt szokták mondani, hogy 10-12.naptól érdemes 2 naponta összebújni amíg fel nem megy a hő és pár napig ott nem marad, de az ovulációs teszt ezt szépen le tudja szűkíteni ;) Keress rá neten, de a Lányok biztos tudnak beszerzőhelyet javasolni és nem használtam csak egy ciklusban, mert nem volt szükségem rá.

Én így állok, még 5 nap UH-ig ;)
Krisz27
2015-10-24 09:31:33

Kata: Csak behúzta azt az ovut. Egyetértesz vele? Éreztél valamit?

Nekem még nem túl izgi:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!