Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-10-24 16:22:59
 
Jah és 21-én volt rózsaszínes folyásom
BKATA77
2015-10-24 16:15:50
 
Krisz már nem tudom:)
De az biztos,hogy én kb ekkorra tippeltem vagy 1-2 nappal korábban.
Amint megnézem nekem a 8.ciklus napnál lehet azért nem oda tette az ovut mert utána volt hő leesés. És harmadik hónapja mérem a hőmet és ovu után lehet nekem nem volt hő leesés és ez által úgy gondolja a gép,hogy most sincs.
Viszont nem törvényszerű ovu után hirtelen hő emelkedésnek, hanem ha szép lassan megy fel és tartja a hőt az is jó,úgy emlékszem SzMZs-nél is így van és babás:) Azt hiszem ovu után 5 napra kell fel mennie a hőnek a tényleges értékig.
Tehát tényleg nem tudom...
Az a lényeg most már csak felfele menjen szépen, ha lassan akkor lassan de már ne csökkenjen a hőm:)
hetta1979
2015-10-24 14:49:03
 
Lányok! Nézegetem-nézegetem az LH tesztet, de ahogy látom ez is olyan, mint a terhességi tesztek...egy sornyit találtam belőle a mi kis boltunkban, és nem tudom melyiket is válasszam. Ti milyet használtok és honnan szerzitek be? Megrendelném a netről (ha nálunk nem találnék olyat vagy olcsóbban tudnám beszerezni - Vatera) csak nem tudom melyiket is válasszam :D
hetta1979
2015-10-24 14:48:18
 
Lányok! Nézegetem-nézegetem az LH tesztet, de ahogy látom ez is olyan, mint a terhességi tesztek...egy sornyit találtam belőle a mi kis boltunkban, és nem tudom melyiket is válasszam. Ti milyet használtok és honnan szerzitek be? Megrendelném a netről (ha nálunk nem találnék olyat vagy olcsóbban tudnám beszerezni - Vatera) csak nem tudom melyiket is válasszam :D
hetta1979
2015-10-24 14:36:17
 
sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy "egyengettek" utamon...
most nézegetem a tesztet és hogy a hőmérsékletingadozás mit is jelent...
Köszönöm még egyszer...
SzMZs
2015-10-24 10:40:27
 
Ó, látom, már kaptál is tippeket az LH tesztre Hetta :D Fel a fejjel, jó lesz ez ;)
SzMZs
2015-10-24 10:39:42
 
Jajj, már megint lehagyta a görbimet :P
SzMZs
2015-10-24 10:37:44
 
Hetta!
Az, hogy a gép mit írt nem befolyásolja a szervezeted!!! Én azt mondom ebből a görbéből, hogy 13.napon volt ovud ;) Kizárt a 8.nap, ahhoz túl későn indult fel a hőd ;) Azt veszem észre, hogy elkeseredtél ettől a számítógépes programtól! Ne tedd, nem tudja mikor volt ovud és részemről a hőelemzésével sem értek egyet. Nekem ritkán találta el a tényleges ovumat, viszont én pontosan érzem mikor van ;) A 15.napon ágybabújást meg még egy robotnak sem ajánlhatják, mert egy női szervezet nem ennyire kocka ;) Azt szokták mondani, hogy 10-12.naptól érdemes 2 naponta összebújni amíg fel nem megy a hő és pár napig ott nem marad, de az ovulációs teszt ezt szépen le tudja szűkíteni ;) Keress rá neten, de a Lányok biztos tudnak beszerzőhelyet javasolni és nem használtam csak egy ciklusban, mert nem volt szükségem rá.

Én így állok, még 5 nap UH-ig ;)
Krisz27
2015-10-24 09:31:33
 
Kata: Csak behúzta azt az ovut. Egyetértesz vele? Éreztél valamit?

Nekem még nem túl izgi:
Krisz27
2015-10-24 09:29:29
 
Sziasztok Lányok!
Üdv köztünk Hetta!

Az lh teszt vagy ovulációs teszt a vizeletből mutatja ki a lutenizáló hormont, ami a magához a tüszőrepedéshez kell. Ez a hormon csak néhány napig van jelen kimutatható mennyiségben az ovuláció előtt. Van egy lh csúcs, amit a teszt segít meghatározni. Azt már írták a lányok hogy mikor számít pozitívnak. Nem a reggeli első vizeletből kell nézni, hanem inkább délutáni vagy estiből, de mindig kb azonos időben. Előtte már 1-2 órával ne nagyon egyél igyál mert az befolyásolhatja az eredményt. Amikor a teszt pozitív (tehát a a tesztcsík ugyanolyan erős vagy erősebb, mint a kontroll csík) utána reped a tüsző 12-36 órán belül. Tehát a teszt előre tud jelezni. A hőmérőzéssel kiegészítve jó támpontot ad.
A hőmérőzést ne csipogásig csináld, hanem tényleg 5 percig, mindennap azonos időpontban, ágyban fekve, minden tevékenységet megelőzve. (lehet a speckó ovus hőmérőnek elég a 2 perc, azzal nincs tapasztalatom)
Figyeld a hüvelyváladékot, ha tojásfehérjéhez hasonlóvá válik (átlátszó, nyújtható), akkor azt termékeny nyáknak szokták nevezni, így ez is jelző értékű.
És hát ha szokott lenni középidős fájdalmad az is nagy segítség hogy megtudd határozni az ovud időpontját.
Amúgy még simán arrébb rakhatja a renszer az ovud időpontját. Nem biztos hogy lecsúsztatok róla. Folytasd tovább a hőmérőzést, és figyeld a tested.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Sok sikert Neked is :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!