Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
HnéSAnna
2015-10-26 11:42:56

Tudom. :) Nem is feltételezem senkiről, hogy rosszindulatú lenne.
Főleg aki itt van, hiszen ugyanabban a cipőben járunk. :)
Csak épp erre akartam utalni az ovu tesztekkel, hogy nem vagyunk egyformák. Mi úgy látszik, hogy "délelőttösök" vagyunk a pozitív tesztet illetően.
Egyébként az én tesztem használati utasítására az van írva, hogy 10 és 18 óra között lehet végezni. Szóval ebbe beleillik a délelőtt is. ;)
Na jólvan, befejeztem a témát. Kaptam választ. MINDENKINEK köszönöm!
Chill
2015-10-26 11:39:22

Szerintetek akkor a délelőtti pozitív ovu teszt nem valós?
Ezen már én is gondolkodtam, pl ebben a hóban nekem 16-án lett pozitív a tesztem, délelőtt, délután is erős lett a csík de nem lett annyira, hogy az pozitívnak lehessen mondani, viszont másnapra elkezdett felmenni a hőm, ez beleillik a képbe, mert másnap már volt emelkedés szóval valószínűleg nekem/ünk délután estefelé szabadul ki a petesejt.
Persze ez nem biztos, de akkor nem érteném az állandó negatív eredményt, a hő árulkodó, nálam, ill a görbémre is oda tette be.

Én örülök a véleményeknek :) ;) és sztem senki sem veszi rossz néven.
BKATA77
2015-10-26 11:23:37

HnéSAnna szerintem félre érted itt senki nem akarja beléd beszélni a dolgokat:)
Viszont te kérdeztél én és esetleg más leírta a véleményét,tapasztalatait:)
Nem fontos megfogadni senkinek a tanácsait úgy is mindenki úgy csinálja ahogyan jónak érzi.
Én is olvastam már sok félét mindenről de mivel nem vagyunk egyformák így a tüneteink sem azok:)
Az,hogy egyik vagy másik ciklusban nincs peteérés az is teljesen normális jelenség. Majd lesz a következő hónapban.
FrauKriszi
2015-10-26 11:21:23

Nem "rugozok".
Egyszeruen leirtam, amit gondolok.
Ha ez neked rosszul esett - sajnalom
HnéSAnna
2015-10-26 11:13:58

Nem értem mit megy itt a rugózás az irányított szexről. Én a férjemet teljesen kihagyom ebből az egészből, így ő nem érzékel ebből semmit. Én pedig szex terén nem vagyok az a rágörcsölős típus. (Szerencsére) Mint már említettem nálunk minden nap mehetne a dolog, így nekem teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy ma vagy holnap van az együttlét.
Az ovulációs tesztek használatáról pedig már 68 féle leírást és cikket olvastam, tisztában vagyok annak a tesztnek a használatával is amit éppen használok. Arra voltam csak kíváncsi, hogy ilyenkor mi van, ha délutánonként nincs pozitív tesztem, de látom, hogy tegnap még nem pozitív (az erősségéből), ma meg már negatív.
A hőmet 1 hónapig mértem, aztán inkább abbahagytam, mert épp abban éreztem a kényszert és a "rágörcsölést", hogy minden nap szembesülök a témával.
Ennyit a kitérőről. :)

Chill, szurkolok neked, szépen alakulsz. :)
És én is nagyon örültem, hogy van még valaki így mint én, ilyen délelőttös ovus. És a szettel én is próbálkoztam már... :)
BKATA77
2015-10-26 10:59:47

Ezen az oldalon is lehet olvasni hogyan kell ovu tesztelést végezni
https://tervezettbaba.hu/tudastar/hogyan-mukodik-az-ovulacios-teszt
Chill
2015-10-26 10:58:09

Az irányított szexet én úgy kerülöm ki, hogy apát valami szettben várom haza :) Így megmarad a játék de bejön az irányított dolog is (ebben a hónapban diáklány voltam :D )
Chill
2015-10-26 10:56:24

Annyira jó lenne... februárban hagytam abba a fogi gátlót, meg is szenvedtem vele.
Soha többé nem szedem az tuti!
És szerintetek mikor teszteljek? 10 napon vagyok (13 naposak ált.)
Chill
2015-10-26 10:53:03

HnéSAnna én is nagyon örültem, hogy nálad olvastam a délelőtti pozitív ovu tesztet :) már ennek a pozitívnak is annyira örültem, lehet kicsit gyerekes, de úgy bosszantott, nemhogy terhességi de még egy nyamvadt pozitív ovu tesztet se tudok összehozni. Ekkor olvastam hogy naponta lehet többször is csak ne reggel. És bejött :)

Nem szokott ennyire felmenni, 36.8 körül szokott.
BKATA77
2015-10-26 10:51:32

FrauKriszi szépen levezetted így van én is így gondolom:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!