Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Engem jol megzavart a szervezetem - ma reggelre az osszes pms megjelent plusz egy kiados migren is.
Annak ellenere, szerintem nem is volt ovum....
Remelem holnap nem mondja a doki, hogy menthetetlen vagyok
Corinna
2015-10-28 05:01:14
Szia Andi...de örülök, hogy írtál, és hogy jól vagytok...hát, még nálam sincs semmi változás, kivéve, hogy elmentem másik orvoshoz...szóval új hónap új remény alapon neki kell vágni az új hónapnak...
hugery
2015-10-27 22:29:27
Ovu teszt negativ nagyon-nagyon halványodás a tegnapihoz képest.
BKATA77
2015-10-27 18:09:23
hugery odébb fogja tenni az ovudat és lehet a mai nap van a hőesésed és holnapra fel fog menni:)
BKATA77
2015-10-27 18:08:20
annácska ezt már én is olvastam ezt az oldalt:) de ez a blog egy nő írja le a saját esetét...én olyan oldalakat szoktam olvasni amit orvosok írnak.
Andi1989
2015-10-27 15:29:19
Sziasztok!
hát..ma reggelre leesett a hőm, és el is kezdődött.. szóval ennyit a szép görbéről...
de a többieknek kitartást! :)
hugery
2015-10-27 13:44:33
Mai állásom. Kirándultam Dobogokön 3 nap, lehet ezért hullámzok. Sokat mentünk, jól elfáradtam.
Beágyazódástól nem esik a hő, az tévhit. A beágyazódásnál megemelkedhet, de az sem törvényszerű. Elvileg olyankor plusz progeszteron kezd termelődni ahogy a belecsatlakozik a méhfalba a blasztociszta és ez emel a hőn.
Engem jol megzavart a szervezetem - ma reggelre az osszes pms megjelent plusz egy kiados migren is.
Annak ellenere, szerintem nem is volt ovum....
Remelem holnap nem mondja a doki, hogy menthetetlen vagyok