Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Erika16
2015-10-26 17:53:28

Sziasztok Lányok A 23. ciklusnapon vagyok és a tegnap reggeli méréshez képest 0,5 ugrott a hőm! Létezik ilyen?
Andi1989
2015-10-26 17:52:48

Meg mondom őszintén, ebben a hónapban semmire nem figyeltem, egyedül a hőmet mértem :-)
SzMZs
2015-10-26 17:00:10

A vasárnapi együttléttel simán lehet baba ;) Főleg, hogy akár előtte napon is repedhetett hő alapján, mint a kék ;) Mikor voltak ovus tünetek?
Andi1989
2015-10-26 16:26:35

SzMZs, ha akkor volt ovu, mikor a rendszer jelzi, akkor sajnos nem jó a helyzet, mert vasárnap voltunk együtt, meg péntek körül. :-(

Csajok, fordult elő már valakivel olyan, hogy a nyákja szinte teljesen kocsonyás jellegű? Nekem a hónapban már harmadszor fordul elő, és ma valami barnás is volt benne.. Nem tudom, mi lehet ez..
Chill
2015-10-26 13:49:13

SzMZs és Anitacool köszi :) nem tudom kibírom-e addig.. Főleg a mellfájdalom miatt izgulok.
Chill
2015-10-26 13:47:58

SzMZs és Anitacool köszi :) nem tudom kibírom-e addig..
Anitacool
2015-10-26 13:31:37

Anna én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekünk 2 naponkéntire kellett ritkítani / ;-) / az együttléteket, abban az időszakban, de a sikeres hónapban az ovu előbb jött, így esett, hogy ovu előtt 5, 4, 3, 2 nappal és ovu reggel voltunk együtt. Hogy melyikből került ki a győztes, azt nem tudjuk.

Chill a görbéd bíztató én a helyedben a 14. dpo-n tesztelnék egyet! ;-) Megy a drukk!
SzMZs
2015-10-26 12:12:24

Andi, ez bíztató, ha volt keksz is ovukor ;)
Andi1989
2015-10-26 12:05:20

Sziasztok Csajok!!! :)

Mindig meglepődöm, mikor egy kisebb szünet után visszatérek, milyen aktívak vagytok! Most csak 40 oldalt olvastam vissza (még jó, hogy ma tök egyedül vagyok a melóhelyen! :D )

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, szerencsére nem történt nagy baj, zúzódásokkal megúszta a férjem. A pénz meg "nem számít", az a kisebb gond...
Én most pihentettem egy kicsit a dolgokat, sok stressz ért mostanában minket. Kicsit ápolgattam apát, aztán meg az őszi nagytakarítással próbáltam a gondolataimat elterelni, egy percet sem pihentem. Mert akkor csak a jövőn járt volna az agyam... Tavasszal nekivágunk az inszemnek, már ha addig nem jön magától..:)
Folytatom, az IR diétát, szedem a Myo-Inositolt, szedem a C, D, és E vitamint. Most ennyi, amit tehetek érte.:)

Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok! :) Próbálok ezentúl kicsit gyakrabban jelentkezni.:)

Üdv az újaknak! :)
SzMZs
2015-10-26 12:03:54

Lányok! Az LH csúcs valós attól függetlenül melyik napszakban történik ;) Igen általában elég egyszer tesztelni egy nap, de akinél ez nem mutat ki egyértelmű eredményt az kétszer is tesztelhet egy nap! Ez olyan mint a hőesés ovukor. Akinek nem reggel reped, az nem fogja tapasztalni csak a hőemelkedést, ahogy nálam is volt ebben a ciklusban ;)

Chill, én 14.napon tesztelnék, az már késés is és akkorra biztosan látható lesz a második csík, előtte kétséges és úgyis csak 2 napig agyal az ember ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!