Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-10-26 08:10:33

Jó reggelt :)

Kata, lehet 6. és lehet 9.dpo is :) Én inkább a 6.ra szavazok, mert a hő ma ment fel a helyére ;) Szóval 1 hét és kiderül ;)

Frau Kriszi, hát ja, évről évre egyre letisztultabb a terhesgondozás :) Én ennek örülök :) Még a 2 évesemmel is volt afp, most meg kaptunk egy plusz kötelező uh-t 9 hetesen :D

Hugery, csak szerelmesen, abból lesz a baba, nem másból :D

Kicsifény, gyógyulj meg, aztán a következő ciklust szépen összehozzátok ;)

Nekem még 3 nap UH-ig :)
BKATA77
2015-10-26 07:14:00

Jó reggelt
Ma így állok
FrauKriszi
2015-10-26 07:06:14

jo reggelt
az este megneztem az ucsink uh cd-jet...:)
nagyon virgonc a torpe - :D
fura nekem ez a modern terhesgondozas - ugye en 20 eve szultem. Akkor meg kotelezo volt az afp, es kerheto a genetika, es 4x volt uh.
neki a 11 heten volt kotelezo genetka, down szuressel egyutt, es afp nincs. 4 hetente megy dokihoz es mindig van uh..

hugery
2015-10-26 07:05:28

Mai reggelem. A höm 2 tizeddel magasabban jár mint az elmult 4 hónapban. A 6. 7. napon volt összebujás, ma estére is beiktatom.
Kicsifény
2015-10-25 22:50:02

Anitacool, köszi, de ma elmarad az osszebujas, mert fáj a fülem és a fejem. Valószínű rament a fulemre a náthás baci. :-(
Holnap elutazom szuleimhez a gyerekemmel, apa marad itthon, szóval további esély sincs a hétre. De nem nagyon izgat, ezt a hónapot elengedtem magamban...inkább most egy max.40napos ciklusnak örülnék, még ha peteérés nélküli is.

Te meggyogyultal? Vigyázz magatokra ;-)!
Anitacool
2015-10-25 22:07:44

Kicsifény remélem reggelre felugrik a hőd, furi, hogy nem emelkedett fel. Biztos, ami biztos ikrassatok be mára is egy kis szerelmeskedést, hátha még eztán jön a kiszabadulás ;-)
BKATA77
2015-10-25 21:17:32

SzMZs semmiképpen nem 21-én volt ovum,akkor inkább a 20 az esélyesebb.
De nekem van egy olyan érzésem,hogy 17-én történt az ovu.
De ezt majd még a következő napok állása fogja mutatni a hőből.
Azért gondolom a 17-ei ovut mert 16-án volt amikor bele nyilalt kétszer a hasamba és ki sugárzott,az nap szurkált is.
20-án este kissé has feszülés,bal oldalon enyhe feszüléssel.
21-én pedig volt az enyhe rózsaszín folyásom.
hugery
2015-10-25 20:58:17

Krisz27 ok :) Ebben a hónapban betartom a kétnaponkénti összebújást.
Kicsifény
2015-10-25 20:54:26

Sziasztok!

SzMZs sajnálom a testvereddel történteket. :-(
Nálam szerintem nem történt meg az ovu, vagyis nem szabadult ki a petesejt.... A hőm alapján semmi jóra nem szamítok. :-(
Krisz27
2015-10-25 20:53:51

Mondtam én Hugery, hogy Te leszel ebben a hónapban a társam. :)
Nálunk még jövő szerdáig eltiltás van, mert kezelés alatt állok, utána lehet belehúzni. Ez a hő kiugrás csak valami véletlen lehetett, nekem a 18-19. nap körül szokott ovum lenni, addig meg már el is felejtjük ezt a kis kényszerszünetet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!