Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kicsifény
2015-11-16 22:11:41

Múlt hónapban a 13.dpon megjott. Holnap lesz a mostani 13.dpom, úgyhogy mondhatjuk, hogy holnapra.
Viszont a mensi előtti szinte migrénes fejfájás tegnap és ma este is elojott, plusz a mellerzkenyaeg is eltűnt, ahogyan mensi előtt lenni szokott, így nem reménykedem túl sok mindenben... :-(
Krisz27
2015-11-16 21:56:34

Értem Kicsifény. Ès mikorra nem várod?
Kicsifény
2015-11-16 21:13:31

Krisz, a rendszer nem jó helyre teszi az ovut. A full pozitív ovu teszt 3-an volt, valószínű 4-en volt ovu, úgyhogy holnap a 13. Dpon leszek.
Krisz27
2015-11-16 20:55:33

Szia Kicsifény!

Köszönöm a gratulációt. :) Holnap tesztelek egy újat, hogy megerősítsem a tegnapit. Az előző terhességnél legalább 5 tesztet ellőttem... Na most azért annyit nem fogok :)
Ha jól számolom holnap már a 16. dpo-n leszel. Szép a görbe. A teszt elvileg már mutatni fogja :) Szorítunk Neked is és Hugerynek is! Hajrá csajok! :)
hugery
2015-11-16 20:07:04

Kicsifény az enyém is megzuhant ma, mint a tiéd!
Anitacool
2015-11-16 20:04:25

Sziasztok, üdv az újaknak, gyors babásodást mindenkinek! :-)
Kicsifény jó, hogy tudattál magadról! Remélem, hogy hugery és te is hamarosan jó hírekkel szolgáltok! :-)

Jucimuci, lehet érdemes lenne felkeresned egy jó endokrinológust, ha még nem jártál egynél.
Kicsifény
2015-11-16 20:03:44

A görbém lemaradt.
SzMZs szakértő vélemény? :-)

Hugery, akkor tesztelünk együtt, elvileg...
hugery
2015-11-16 19:58:23

Sziasztok! Üdv az újaknak! :)
Kicsifény rég hallottam felöled!
Én most sehogyan sem állok, egy két csepp barnázás, hasfájással. Reggel ha ugy látom tesztelek egyet elsöböl, mert a mai nem az volt. Drukk Mindenkinek! :)
jucimuci
2015-11-16 19:52:00

Köszönöm a segítséget!én is sejtettem:(
Igen a számított értékek azok ahol nem mértem!
A ciklusom elég kaotikus,össze vissza jön meg!
Voltam már orvosnál,elvileg minden rendben,hormonvizsgálaton is voltam az is értékeken belül volt!szedtem már clostit is a nyáron,most megint clostit írt fel és duphastont!remélem segíteni fog!
Kicsifény
2015-11-16 19:05:41

Üdvözlet a Hölgyeknek! :)

Köszönöm a hiányolást, jó tudni, hogy gondoltok rám. :)))

Először is Krisz, halk, de hatalmas gratula!!! :)

Másodszor üdvözlöm az újakat, jó helyre jöttetek!

Harmadszor, nálam a helyzet: hő magasan van, de nem érzem olyan hű de magasnak. Ma vagyok a 12. napon, az előző ciklusban a 12. napon lement 36,8-ra és a 13. napon meg is jött.
Ma délben volt egy nagyon minimális vérzés, fehér folyás kíséretében. (bocsánat a részletekért), majd utána kissé szúrt a hasam középen.
Kissé el is kenődtem, mert nem gondolom, hogy sikeres lesz a hónap...
Ha nem jön meg ma és holnap reggel sem, akkor lehet ellövök egy tesztet. De lelkileg már felkészítettem magam az újabb sikertelen hónapra. :(
Egyre jobban azt gondolom, hogy maradok én egygyermekes anyuka, nem kell nekem ezen annyira rugóznom. Másik percben meg azt gondolom, hogy milyen jó lenne, ha jönne a csöppség...
De egy hónap múlva egy éve próbálkozunk, ami nekem már rengeteg idő. A következő hónapunk, ha most nem jött össze, akkor Clostis lesz és középidő környékén megnéz a doki ultrahanggal és fogom kérni, hogy nézzük meg ovu után a progeszteron szintet, mert van egy olyan érzésem, hogy nem tud megtapadni a bébi. Az előző terhességemnél is kellett utrogestant szednem, mert barnáztam az elejétől fogva.

Hugery, sajnálom, hogy negatív a teszt...kicsit hasonlóan vagyok, mint te, a délutáni icipici vérzéssel.

Juci, szerintem sem volt ovud, eléggé cikk-cakk a görbéd...voltál már valami kivizsgáláson?

SzMZs, nagyon cuki a bébi :))!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!