Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2015-11-17 09:15:46
 
Sziasztok Eprike és Ági!

Üdv a fórumon!
Eprike, ha grafikon jól jelöli akkor ma a 14. dpo-n jársz. Az elkövetkező 1-2 napban kiderül, hogy van-e baba. A tegnapi tesztelés a 13. napon történt, az még eléggé ingoványos időpont. A helyedben holnap, vagy holnap után csinálnék újra. Drukkolok!

Ági: akkor jó úton haladtok. :) Remélem mihamarabb sikerül Nektek is :) A görbéd egyelőre jól halad, ovu előtt vagy. Figyeld a tested jelzéseit is és aztán hajrá! :)
DÁgi79
2015-11-17 09:13:43
 
Szia hugery!

Olvastam a legutóbbi hozzászólásaidat, és láttam a görbét is, tényleg nagyon lement a mai napra :( Ilyenkor nem is tud az ember mit mondani. Végül is, az utolsó pillanatig én is reménykedni szoktam, ez az igazság.
De a lényeg, hogy semmi stressz :) ... persze, mindenki ezt mondja, dehát, hogy nem lehet ezen görcsölni.

Eprike
2015-11-17 09:13:23
 
Kedves hugery, sajnálom, hogy zuhant, én is erre számítok :( Júniusban volt egy elhalt terhességem ikrekkel missed ab befejezés:(, azóta ez az első próbálkozós hónapunk, sajna sokára jött meg az első mensim. Kiderült utána, hogy pajzsmirigy alul működésem van és enyhe IR...na meg jó kis D-vitamin hiány... szóval már egy jó ideje szedem a bogyókat vitaminokat, és bizakodom. Előző hónapban peteérésem sem volt. 3 hónapja vezetek újra görbét. Először van fent ennyire magasan, mert 36,9 szokott lenni a legtöbb az is max egyszer luteálisban amúgy 36,8-36,7. Ezért bizakodom most, de hát majd elválik.

Neked drukkolok, ha most nem is legközelebb sikerüljön :)

Mindenkinek sok sikert és mielőbbi babásodást!
hugery
2015-11-17 09:01:11
 
Ági szia!
hugery
2015-11-17 08:59:16
 
Eprike szia! Az enyém is olyan hullámos mint a Tiéd. Sajna én mára lezuhantam. Doki, hormonok, miota mérsz?
DÁgi79
2015-11-17 08:58:13
 
Sziasztok, üdvözlök mindenkit! :)

A fórumban új vagyok, viszont már 5. hónapja vezetem itt a görbémet. Néha benéztem hozzátok, olvasgattam a hozzászólásokat, és egyébként már régóta tervezem, hogy írjak ... most eljött az idő. Mi kereken egy éve próbálkozunk a babával, de eddig sajnos nem sikerült. Igaz júniusban két teszt is két csíkos lett, majdnem egy hetet késett a NEM VÁRT :( és aztán mégis megjött. Annyira szomorú voltam :(

Február óta járok endokrinológushoz, azt mondta, már nem sok hiányzik, hogy minden rendben működjön a hormonjaimmal :) ... remélem is. Közben kiderült, hogy nagyon magas a prolaktin szintem, háromszorosa a megengedettnek, így nem is biztos, hogy volt peteérésem. Szeptemberben néztük újra az értéket, már közelít a megengedetthez, erre barátcserjét szedek, emellett progeszteront kenek, és a legújabb bogyót a pajzsmirigyre kaptam, ugyanis egy kicsit alulműködik. Párom jövő héten megy vizsgálatra. Most itt tartunk.

Hát, dióhéjban ennyi :)

Azért örömmel látom, hogy van akinek sikerül a "csoda", ez mindig bizakodásra ad okot és gratulálok!!!!!

Akinek még nem sikerült, nagyon-nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb babás görbét tudjon mutatni! :) Sőt pozitív teszteket :) :D

Én jelenleg így állok :) Remélem jól csatolom fel a görbémet.

Szép napot mindenkinek!!!

Ági
Krisz27
2015-11-17 08:36:46
 
Sziasztok!

Sajnálom lányok! Fel a fejjel!
Kata: szerintem a hőesès jó jel, hajrá!
Arivett: szèpen haladsz!
Eprike
2015-11-17 08:35:25
 
Sziasztok!

Gondoltam felteszem én is a görbém ugyanis tűkön ülök, és érdekelne szerintetek van e remény babára, legalábbis görbe alapján. Sajnos eddig negatív a teszt, hétfőn teszteltem bár tudtommal elég korai, de így is büszke vagyok magamra, hogy legalább két napig volt itthon a teszt és nem lőttem el hamarabb :) No mindegy. Vélemények?
SzMZs
2015-11-17 08:26:16
 
Ó, a tegnapi hődet láttam Hugery, szóval, igen ez sajnos nem babucis görbi, de a doki tudni fogja(reméljük) mit kell tenni a barnázással ;) Hajrá ,)
SzMZs
2015-11-17 08:23:35
 
Kicsifény, szerintem testileg rendben vagy, előbb-utóbb ott fog maradni az a hő, most koncentrálj az új hónapra ;) Mennyire van lent a hő?

Hugery, neked nagyon megzuhant, alaphőhöz képest kell nézni, nálad a barnázgatás progihiányra utal szerintem, nézesd meg szerintem egyszer ovu után a progeszteron szinted.

Arivett, 8.dpo. Még lehet belőle valami ;)

Jucimuci, ez tényleg ovumentes görbe. A hormonsor ereményeidet majd le tudnád írni? Akkor is mértél? Ugyanilyen cakkos volt? Megmondom őszintén tök PCOS gyanús a hőgörbéd, volt domináns tüsződ az uh-n?

Kata, hajrá katonák :D Nekem tetszik a hőesésed :D

Frau Kriszi, mégiscsak folytatjátok a babaprojectet?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!