Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifény, szerintem testileg rendben vagy, előbb-utóbb ott fog maradni az a hő, most koncentrálj az új hónapra ;) Mennyire van lent a hő?
Hugery, neked nagyon megzuhant, alaphőhöz képest kell nézni, nálad a barnázgatás progihiányra utal szerintem, nézesd meg szerintem egyszer ovu után a progeszteron szinted.
Arivett, 8.dpo. Még lehet belőle valami ;)
Jucimuci, ez tényleg ovumentes görbe. A hormonsor ereményeidet majd le tudnád írni? Akkor is mértél? Ugyanilyen cakkos volt? Megmondom őszintén tök PCOS gyanús a hőgörbéd, volt domináns tüsződ az uh-n?
Kata, hajrá katonák :D Nekem tetszik a hőesésed :D
Frau Kriszi, mégiscsak folytatjátok a babaprojectet?
hugery
2015-11-17 08:22:48
Sziasztok! Hö lement, teszt negativ :( kicsit-nagyon szerettem volna azt a két csikot), de nem jött meg!reménykedés nem sok, uj honap uj remény. Megyek menzi utan dokihoz.
Arivett07
2015-11-17 08:10:58
Hugery nálad?
Arivett07
2015-11-17 08:09:39
Nevergiveup te hogy állsz?
Arivett07
2015-11-17 08:08:07
Kicsifény sajnálom! Fel a fejjel, ez volt a főpróba hónapod. Nagyon szép volt a görbèd. Tudom milyen csalódni.
Bkata, végre "kihűltél" egy picit :-).
Én ma így állok, végre picit visszaindultam felfelé.
Hugery, neked nagyon megzuhant, alaphőhöz képest kell nézni, nálad a barnázgatás progihiányra utal szerintem, nézesd meg szerintem egyszer ovu után a progeszteron szinted.
Arivett, 8.dpo. Még lehet belőle valami ;)
Jucimuci, ez tényleg ovumentes görbe. A hormonsor ereményeidet majd le tudnád írni? Akkor is mértél? Ugyanilyen cakkos volt? Megmondom őszintén tök PCOS gyanús a hőgörbéd, volt domináns tüsződ az uh-n?
Kata, hajrá katonák :D Nekem tetszik a hőesésed :D
Frau Kriszi, mégiscsak folytatjátok a babaprojectet?