Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Krisz nem iszom már mert az én elgondolásom és tüneteim alapján meg volt az ovum. A cickafarkot csak addig ittam.
Azt vettem észre eddig a ciklusaimban 11,12,13 napon volt ovum,de viszont 25 naposak voltak a ciklusaim. Ha most később van az ovum akkor akár lehet 28 napos is ami a nagykönyvi,vagy az lenne a legjobb ha meg sem jönne és jöhetne a pozi teszt :)
Na majd meglátjuk,hogyan alakul
Arivett07
2015-11-20 18:30:37
Krisz köszi a bíztató szavakat. :-)
Krisz27
2015-11-20 14:34:56
Ugyan nincs mit! Mi nők tartsunk össze! :)
Én hiszem, hogy oda ahol ennyire várják a babát be is fog költözni :)
Nevergiveup
2015-11-20 14:32:09
SzmZs, Krisz, köszönöm!:)
Komolyan el sem tudom képzelni, milyen lehet 2 csíkos tesztet látni....ha létezik ilyen...én eddig csak "rossz" tesztet vettem..:D
Egyébként nem fogok tesztelni majd csak ha eljutnék a nemvárt után 2-3 nappal. :)
SzMZs
2015-11-20 14:24:42
Tényleg, írtad is, szóval egy petécske 1-2 mm-t nő naponta, 5 nap alatt simán megreped ;) Ha 11.dpo, akkor arivettel kézenfogva tesztelhettek hétfőn egyet ;)
Krisz27
2015-11-20 14:18:22
Én nem várt előtti napon kezdtem érezni egy kis szurkálást, ami azóta is meg van. De van olyan is aki tényleg semmi ilyesmit nem érez. Nem jelent semmi rosszat egyik verzió sem. Akkor már nem kell sokat várnod, és nem sokára kiderül. A hőd rendben van. Szorítok! Aztán hátha nem is kell már menni ezekre a vizsgálatokra! ;)
Krisz27
2015-11-20 14:13:36
Értem. Csak amiatt kérdeztem, hogy már ennyire belevetettétek magatokat ezekbe a kivizsgálásokba. De így értem. Van egy barátnőm akinek csináltak ilyen átjárhatóságit, azt mondta hogy nem egy kellemes vizsgálat, de ki lehet bírni. A cél lebegjen a szemetek előtt. Ha meg van valami bibi, azt jobb tudni mert akkor lehet rajta segíteni. Én 30 éves múltam, már van egy kisfiunk. Ő is, illetve a mostani kis manó is a 4. próbálkozós hónapban költözött be. Így mi nem panaszkodhatunk. Tudom, hogy sokan vagytok akik már nagyon rég óta próbálkoztok. Kitartás és sok erőt, és mielőbbi sikerélményt kívánok Nektek!
Nevergiveup
2015-11-20 14:08:20
Krisz! Kérdésed lent megválaszoltam, kb. 1,5 éve, inkább kicsit több.
Egyébként én 11.dpo-nak számolom, és sokan ilyenkor már legalább egy kis szurkát, vagy cicifájást éreznek, én semmit se. Mondjuk nem kell semmi, csak baba legyen.:D
Nevergiveup
2015-11-20 14:06:27
Arivett, görbéink kommunikálnak az tuti :D. Átjárhatóságiról jót még én se hallottam, de nem félek a fájdalomtól, a szülés rosszabb lesz úgy is.:) Inkább csak az ezzel való dolgok miatt aggódom (nem tudom elkérni magam munkából, nem pesti vagyok, így innen nehéz eljutni oda ahol csinálnak ilyet..stb.)
Mi egyszer próbálkoztunk 1 évig, most pedig már a 7-8-ban járunk. Szóval mi nem vagyunk "kezdők"...:( Egyébként pedig olyan 6 éve megszakításosan védekezünk, ez is gyanús szokott lenni a dokiknak, hogy semmi nem történt ennyi idő alatt...:)
Ti mióta??
Nevergiveup
2015-11-20 14:01:41
SzMzs! Tudom, tudom ebből még bármi lehet, kicsit pozitívabbnak kell lennem!!!:) Szerintem amúgy 11. dpo, nem jó helyre húzta a rendszer, mivel az "ovunapon" nézett a doki uh-al de nem látott semmit..ha volt ovu, akkor hamarabb volt. (De erre írtam múltkor, hogy nem hiszem, hogy meg tudott érni a kis 10mm-es tüszőm 5 nap alatt...) Átjárhatósági meg azért kell (ha most nem lesz baba), mert a doki felvázolt egy "lépcsőt", hogy ha rendben vannak a hormonok (szerinte igen, de ugye TSH kicsit magas, ösztradiol alacsony), van tüszőérés (még nem derült ki uh-al), és jó párom eredménye, akkor utána az következik.
Nagyon jó ötlet, ahogy szeretnétek közölni!:))) Én is szoktam ezen gondolkodni, de úgy érzem h egyszer az leszek visítva fogom telefonon elkürtölni mindenkinek (na jó, nem, de tuti máshogy lesz mint eltervezem..:D).
Krisz nem iszom már mert az én elgondolásom és tüneteim alapján meg volt az ovum. A cickafarkot csak addig ittam.
Azt vettem észre eddig a ciklusaimban 11,12,13 napon volt ovum,de viszont 25 naposak voltak a ciklusaim. Ha most később van az ovum akkor akár lehet 28 napos is ami a nagykönyvi,vagy az lenne a legjobb ha meg sem jönne és jöhetne a pozi teszt :)
Na majd meglátjuk,hogyan alakul