Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2015-11-20 13:58:03

Én is azt néztem, hogy szinte egyszerre mentek dokihoz, már csak Anitáról lenne jó vmit tudni.....
Krisz27
2015-11-20 13:56:09

Nevergiveup: Terhestünetet még nehéz is lenne produkálni, hisz még épphogy csak elkezdődhetett a beágyazódás! :) Mennyi ideje próbálkoztok?

SzMZS: én 1 nappal utánad megyek dokihoz :) Jó kis karácsonyi ajándék lesz a nagyszülőknek :)
Arivett07
2015-11-20 13:54:02

SzMZS olyan jó hogy itt vagy!!!!! Kérlek ne hagyj el minket!!! :-)))))
Arivett07
2015-11-20 13:53:16

Nevergiveup detto ez van nálam is :-(((( de hihetetlen, hogy ennyire egyforma az életünk. Nálunk is páromnál minden ok, sőt.... Túlteljesít :-) Nekem szeptemberben lett volna átjárhatósági, de akkor nem vállaltam be, kaptam 3 hónap haladékot... Úgyhogy dec-ben vagy januárban mennem kell, ha addig nem lesz senki odabent. De nagyon félek tőle, mert mindenki azt mondta, hogy nagggggyon fáj. És már annyit szúrkáltak, műtöttek, idénre elég volt belőle. Találtam egy klinikát, ahol bódításban csinálják, szóval oda szeretnék menni ha szükség van rá. (persze nem olcsó, sajnos).
Velem nem tudom mi van, de hasonló tüneteim vannak mint mensi előtt. Cicifájás, hasszurka. De most társult mellé hányinger, de folyamatos, fejfájás, szédülés. Aztán lehet ez az idő is okozza. Sőt!!!!
SzMZs
2015-11-20 13:53:04

Nevergiveup, 9.dpon jársz, teljesen jó hővel, miért kéne átjárhatóságira menni?! Ebből még olyan pozi teszt lehet, hogy azon elsírod magad :D

Ha ez nyugtat, nekem még most sincsenek tüneteim, sőt a másik 2 Fiammal sem voltak ;) Mégcsak pisilni sem járok sűrűbben ;)

Viszont kaptam időpontot 12.heti uh-ra december 2.-ára ;) Ha azon is minden rendben lesz, Karácsonykor mehet a kis rénszarvasos mamuszka a Nagyszülők fájára :D Úgy terveztem, hogy egy jól sikerült uh képet fogok beletekerni mindkettőbe és egyik az egyikünk, másik a másikunk Szüleié ;)
Nevergiveup
2015-11-20 13:44:11

Nekem ilyen mai görbém...Konkréten semmit sem érzek, ami terhestünet lehetne, pedig eddig mindig mindent bebeszéltem...:D

Férjem ma volt spermavizsgálaton, nála minden ok.:)Tudom, hülye vagyok, de elsírtam magam rajta...persze úgy, hogy ne hallja a telefonban. Nagyon örülök neki, de valahogy hirtelen annyira rossz érzés volt, hogy tudom, nálam van a probléma. Neki elég 1 vizsgálat, és minden oké, én meg minden reggel korábban kelek, hőmérőzök, 10.naptól ovutesztelek, havonta turkál bennem a dokim, tűpárnának használnak, és lassan az átjárhatóságit fogj javasolni az orvosom. Pár havonta előjön a szokásos kiborulás, de majd elmúlik..:D

Decemberben folytatódik a peteérés követés (már amennyire lehet heti 1 magánrendeléssel), és nem tudom mit fog még kitalálni a dokim.
De hátha nem is lesz már semmire szükség!!!! De jó lenne!
csöpszi
2015-11-20 12:26:50

köszönöm! persze, nem adjuk fel, ez az egész folyamat nagyon izgalmas, és csak az lebeg a szemünk előtt, hogy előbb-utóbb babánk lesz! nagyon kedvesek vagytok! :) még egyszer köszönöm a válaszokat!
Krisz27
2015-11-20 12:21:32

Így van! Aztán ha most mégsem sikerült volna, akkor sem szabad ám nagyon elkenődni! Jövő ciklusban pedig az elejétől mérsz és akkor sokkal okosabbak leszünk :) Ha bármi kérdésed van, a méréssel vagy bármivel kapcsolatban szívesen segítünk :)
csöpszi
2015-11-20 12:15:46

Köszönöm szépen a válaszokat, most kicsit megnyugodtam. Persze rossz ez a tudatlanság, de várok, egy-két nap és úgyis minden kiderül. ☺
SzMZs
2015-11-20 12:03:06

Igazából kimutathatóság előtt a doki sem tud vele mit kezdeni :-/ Legalább a vizeletben meg kéne jelenni először a hcg-nek. Szerintem vasárnap tesztelj és ha pozi, még mindig elmehetsz hétfőn ügyeletre.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!