Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Velem valami tutti nem stimmel....nem tudom miert ilyen a görbem
Tanácstalan vagyok és elkeseredett, mensi sehol... továbbra se és folyamatosan mindenem fáj! :(
DÁgi79
2015-11-20 09:35:58
SzMZs, Arivett köszönöm szépen.
Nem is tudtam azt az infót, hogy ovu után még több nap múlva mehet fentebb a hő, köszi, akkor még van remény :) Kíváncsi vagyok hogyan fog alakulni.
Szép napot!!! :)
Arivett07
2015-11-20 08:46:37
Ági szerintem 18.-án volt ovud. Majd a gép pár nap múlva beteszi. Én is így voltam ebben a hónapban.
SzMZs
2015-11-20 08:46:03
Ági, 5 napja van a hőnek felmászni ovu után ;) Teljesen benne vagy még ;)
Kata, hát nem egyértelmű az bizti, de holnap még felugorhat és akkor megvolt az ovu ;)
Arivett, jó ez a görbi ;)
Eprike, elvileg ha ciszta is tartja fent, az a mensi végére kiürülhet ;) Még van pár napod, hogy normalizálódj :)
Frau Kriszi, nálad sem egyértelmű, hogy volt-e ovu :-/
DÁgi79
2015-11-20 08:32:09
Az előző ciklusomnál ilyen volt!
DÁgi79
2015-11-20 08:29:58
Sziasztok!
Volt már itt valakinek olyan, hogy nem ment fel a hője a ciklus második felében? Akkor ez ovuláció nélküli ciklus lehet? :( Én 5 hónapja mérek, eddig még nem volt ilyen :(
Általában 12. napon van ovum, vagy most eltolódott?
Szép napot!!! :)
hugery
2015-11-20 08:28:16
Sziasztok!
Eprike ebben a ciklusban te leszel a párom! :) E vitamint én is szedem. Mult honapban csoda folytán 4 napig tartott, nem volt görcsölés. Most 4. napon járok, de nem akar múlni, a hasfájás is nagyon kitart :(
Megy a drukk a szép görbékért! :)
SzMZs, Krisz27, és a többi babás ne hagyjatok magunkra, jól jönnek a vélemények!!! :)
BKATA77
2015-11-20 07:35:03
Én is valahogy így vagyok vele,igaz nekem nem voltak régebben sem annyira nagy görcsim,de kb 1 éve egyáltalán nem görcsölök. A cicifájás az meg kb fél éve múlt el.Felváltotta a fejfájás ha megjön akkor aznap eléggé fáj a fejem.
Eprike
2015-11-20 07:25:11
Nálam tuti nem. Soha nem csinált ilyet, sőt ami még furább, hogy tizen sok éve mensizek és most van előszö!!!, hogy egyáltalán nem fáj, nem görcsöl a hasam, pedig én a halálomat is elszoktam játszani mensi első két napján. Én nem tudom mi lehet, Remélem nem ciszta...sose volt, de sose lehet tudni :( Vagy lehet az Inofolic miatt nincs görcs :D minden esetre érdekes. De azért bevallom a görcsölés egyáltalán nem hiányzik :D XD
BKATA77
2015-11-20 07:19:21
Eprike hát már én sem tudom mi van,ilyen még egyik ciklus alatt sem volt,főleg hogy ilyen későre tenné az ovut. De lehet az E- vitamin teszi meg mostanra a hatását.
Menszi alatt nekem is magas a hőm és csak nagyon lassan esik le gondolom ez sem annyira normális
Tanácstalan vagyok és elkeseredett, mensi sehol... továbbra se és folyamatosan mindenem fáj! :(