Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen, eddig sajna nem volt egyértelmű, hogy van-e tüszőérés, de ez eddig a 2. hónap amióta nekiálltunk a vizsgálódásoknak! Sajna heti egyszer van magánban a dokim, így nem könnyű peteérést nézni..:/
Szerintem nálad is pár nap, és a hőből kiderült mikor volt ovu..
Arivett07
2015-12-08 20:04:07
Én 6.-a estére éreztem, hogy vmi lesz, akkor volt nyákom is, reggelre le is esett a hő. Viszont a hő esés napján negatív ovu teszt! Ezt érti vki?
Progit miért kell nézetned? Hogy van-e tüszőérés?
Arivett07
2015-12-08 20:01:51
Neked még nem tette be az ovut, talán most pár nap múlva nálad is kiderül. Nekem már berakta, sajnos elég rossz helyre. De szerintem tuti nem volt akkor.
Nevergiveup
2015-12-08 19:47:50
Ilyen eddig, a holnapira várok...
Arivett! Neked volt pozi teszted ebben a ciklusban? Mert nekem a tegnapi egész jó volt, pozinak mondható, de az alfelem ma fájt nagyon (egész délelőtt, de mostanra elmúlt)...Egy helyen olvastam hogy lehet az ovu után fájdalom, de ebben nem vagyok biztos, sokak szerint a pete feszíti a petefészket az fáj, nem amikor megreped...
Viszont nekem a múltkor amikor a doki vizsgált, pont nagyon fájt, és már nem látott semmit.
Ha most a hőm szerint volt ovu, elmegyek egy progit nézetni.
Arivett07
2015-12-08 19:28:20
Nevergiveup nálam is ez a helyzet, 2 napja igen csak halovány pozi, mondhatni negatív, leesett a hőm is, pici tojásfehérje nyák, viszont azóta hasszurka. Eddig normális voltam!!! A görbém is elég kisza. A tiéd milyen?
Nevergiveup
2015-12-08 18:46:22
Tegnap viszonylag pozi, ma nega teszt.:/ Viszont ma fájt baromira ovusan a pocim....nem értem ezt...
Ti hallottatok olyanról akinek később fájt??Nekem múlt hónapban is ez volt... aznap amikor fájt, semmit se látott a dokim, ovut is előtte napra tette a gép, akkor volt pozi a teszt is.
Holnapi hőmre kíváncsi leszek, mai nem nagyon esett le..
DÁgi79
2015-12-08 14:36:15
Sziasztok! Köszönöm! :) BKata: közben eszembe jutott, hogy voltam vérvételen, igaz, kb. a 18. napon, most fejből nem emlékszem, igazából TSH értéket akartak nézni, de mondták, ha már leveszik a vért, néznek progi szintet is. Este megnézem és megírom milyen értéket hozott.
Nekem elég hamar volt ovus fájdalmam, akkor még alacsony hő miatt nem is lehetett, gondolom, kb. 9. 10. napon jelentkezett.
Most jelenleg így állok:
csöpszi
2015-12-08 11:53:19
Köszönöm a válaszokat! ez a 3. próbálkozós hónapunk még tanulom ezeket a dolgokat, de napról napra többet tudok, köszönhetően az oldalnak és Nektek! :) reméljük hamarosan sikerrel járunk!
BKATA77
2015-12-08 11:37:15
Csöpszi mérd a hődet és az lh tesztel együtt biztos lesz az ovu időpont:) ovu előtt 3-4 nap és után 1 nap könyv szerint,de hát vannak mindig kivételek tehát bármikor :)
csöpszi
2015-12-08 11:28:59
értem én :) de ha ma lett + az Lh tesztem akkor elvileg holnap van az ovum? vagy hogy is van ez? tehát akkor ma meg holnap akkor mindenképpen együtt kell lennünk?
Szerintem nálad is pár nap, és a hőből kiderült mikor volt ovu..