Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2015-12-22 21:38:43

Sziasztok! Reméltem nektek sikerül :( kitartás! Én ma babázok :) 4, 13, 17 évesekkel :) testvérem gyerekei nálam vannak, tele élettel a ház :)
Boldog Karácsonyt kívánok! Legyen az új esztendő eredményes Mindannyiunknak!!!
BKATA77
2015-12-22 20:31:32

Én is szurkálást éreztem ma de én a köldökömnél,fura érzés :(
BKATA77
2015-12-22 20:30:33

Nagy a csend igen,mert készülünk az Ünnepre:)
Dorka így van :)
csöpszi
2015-12-22 19:19:18

lányok, de nagy a csend... még mindig motoszkál bennem a "hátha mégis..." de már csak áltatom magam... szurkál a hasam össze vissza, fáj a cicim... de még nem jött meg. majd holnap... ma is teszteltem, negatív persze... már mutatta volna ha van valami... de az újév meghozza nekünk az áldást! boldog karácsonyt Nektek!
Dorka76
2015-12-22 09:10:58

Jó reggelt lányok :) Ismét egy szép napra ébredtünk... :) Igazad van BKATA nem szabad feladni :) És ami a fontos nem szabad rágörcsölni... nah én beszélek hahahaha...de igyekszem nem erőltetni a dolgot :) Remélem a mostani mensim után már nem fog megjönni és sikerül végre a pici :) A barátnőm már babás, na de 10 évvel fiatalabb :) Már úgy vagyok vele ha más nem hát majd babázok az övével :) Kis öröm is öröm :) Szóval csajok fel a fejjel, a következő biztos sikerül csak hinni kell benne és nem feladni. Én a gravida mellett még szedek egy csomó vitamint meg zöld tea, fekete tea, semmi kávé, a dohányzásról már több mint másfél éve leszoktam, igyekszem egészségesen élni. :) Van egy vitaminbomba amit ki akarok próbálni Ovant a neve. Valaki tud erről valamit, próbáltátok már?
csöpszi
2015-12-22 08:38:55

Kisifény, igen szedek 400mg-ot, igaz csak ennek a ciklusnak a második felétől, akkor hallottam, hogy jót tesz. még kezdő vagyok, de tanulok, napról napra többet tudok.
múlt ciklusban nagyon erős barnázásom volt a nemvárt előtt, meg is ijedtem, de a teljes igazsághoz hozzá tartozik hogy 7 évig szedtem fogamzásgátlót ezek a furcsaságok nálam még ennek is lehetnek a tünetei, gondolom én (?) ma már nem megyek dokihoz, de januárban megnézetem magam.
összefoglalva, első végigmért ciklus, 3.próbálkozós hónap, ovutól palástfű és 400 mg E-vitamin, nemvárt előtt 2 napig kevés barnázás (drasztikusan kevesebb mint előző ciklusban) holnapra (nem) várom.
DÁgi79
2015-12-22 08:38:52

Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Akinek úton van a picur, azoknak gratulálok, akinek még nem sikerült, kívánom, hogy minél előbb teljesüljön az álma!!! :)

Sajnos én ebben a hónapban nem igazán voltam sikeres, nem volt tüszőrepedésem, 28 naposak a ciklusaim, +/- 1 nap, viszont a mikroszkópos teszt páfrányosodást mutatott a 9-11. napokon. Szerintetek hogy van ez? Jobb a vizeletes ovu teszt?

Szép napot Nektek!!! Itt a csúnya görbém :(
Kicsifény
2015-12-22 08:25:33

Csöpszi, nezesd meg a hormont, mert a barnazas hianyra utal és akkor nehezen tud megtapadni a bébi. E vitamint szedsz?

Nekem is lesullyedt majdnem alaphore, de később is mertem egy oraval.

Lányok, hihetetlen, hogy négyőnk közül senkinek nem jött össze....
Nem baj, 12.22.nagyon jó dátum, gyerekem 08.22én született, remélem a mai lesz az utolsó mensim dátuma egy ideig. :-D

A tegnapi hozzaszolassommal nem akartam senkit bántani, igaz, hogy már van egy gyermekem, aki képzeljétek, elsőre összejött egy 90 napos, ovut nem mutató ciklusban, closti és minden nélkül. Ezért nehéz nekem, mert a masodikkal pont egy éve próbálkozunk.
Természetesen azt kívánom, hogy akinek első gyermeke jönne, jöjjön minél előbb. Na meg persze, akinek nem az első, annak is mihamarabb. :-)

Ma még dobozolok, vásárolok, csomagolok, utazásra pakolok, aztán holnaptól kis pihi a mamahotelban. ;-)
BKATA77
2015-12-22 07:41:41

Sziasztok
Csöpszi én úgy gondolom ez a nem várt előjele főleg ha zuhanásba van a hőd.Mondjuk nem tudom te menszi előtt szoktál-e barnázni.Szerencsére én előtte nem barnázok.
Ma így állok
Nevergiveup
2015-12-22 07:39:13

Ma nem mértem reggel, mert egész este görcsöltem.:(

Úgy látom mind a 4-en majdnem egyszerre kezdünk új hónapot. Sebaj, hátha egyszerre is leszünk babásak, akkor nagy pletykafórumot nyitunk.:)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!