Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Ennyit a trifazisrol... barnazok, zuhanok. Ma rendel a dokim, ez a barnazas nyugtalanit engem. Bar most kevesebb mint mult ciklusban, de gondolom ez a palastfutol van. Szerintetek elmenjek orvoshoz? Hormon hiany vagy csak igy jelez a szervezetem hogy meg fog jonni?
Arivett07
2015-12-22 06:42:01
A jó görbe meg lemaradt :-)))
Arivett07
2015-12-22 06:39:35
Jó reggelt csajok! Ti hogy álltok? Nekem ilyenkor 36.6-nál szokott megjönni.
Ti is dolgoztok még ? Semmi kedvem! És így semmi karácsonyi hangulatom, ráhangolódni sem tudok az ünnepre. Pedig imádom a Karácsonyt! No de sebaj! Szilveszterkor bulizunk egy nagyot!!! És új évet kezdünk, és csak a pozitív dolgokra gondolunk!
BKATA77
2015-12-21 23:34:59
Jajj Lányok,tényleg amiket írtok tisztára lehangoló:(
Fel a fejjel,sokan ahogyan itt olvasom még a 30-at sem töltöttétek be:) ez jó hír
Sajna,vagy nem sajna /Én/ 38 vagyok és ugye bár 35 felett már még az a 30% esély sincs meg az is lecsökken ki tudja mennyire.
Az hogy 38 vagyok én sem érzem magam többnél mint 25,de sajna ez ha kívülről jól mutat,hogy nem látszik a kor,de belülről a méhünk kimerülőben van :( Kevesebb esély,de ha lehangolódunk,depizünk azt a maradék kis esélyt is elveszítjük. Ne legyen sterssz,próbáljuk kizárni. Higgyétek el én sem vágyom másra ezen a világon mint,hogy áldott állapotban legyek.
De jön,fog jönni,hinni is kell benne és nem feladni:)
Arivett07
2015-12-21 20:58:54
Hú csajok, ez a sok depi! Nem , nem adjuk fel!!! Hiába szerettünk volna mindannyian zebrásodni Karácsonyra... Így alakult! Kitartunk!!! 2016-ban anyukák leszünk!!!! Talán hasonló cipőbe fogunk kerülni mint SZMZs!!!
Arivett07
2015-12-21 20:55:34
Csöpszi ne szégyeld magad, mind tudjuk milyen érzés nagyon akarni, ha 3 hónap, ha 3 év. Az érzés szerintem ugyanaz. De ti még az elején vagytok, kívánom, hogy ne kelljen azt átélned mint nekünk, éveket várni.
Arivett07
2015-12-21 20:52:24
Én is fizetősbe megyek egy magánklinikára, talán nem fog úgy fájni, mint a röntgenes verzió. Én 33 éves leszek, Jesszus!!!, pedig 25-nek érzem magam :-))))) Ha mégegyszer kezdhetném, nem várnék eddig, csak hát az ember mindent meg akar teremteni, és ez most jött el.
Nevergiveup
2015-12-21 19:00:11
Nekem is az lesz a következő. A dokim 50 ezerért csinálja, szerintem arra megyek majd, de szerintem várok még egy ciklust, hátha most tudunk peteérést követni.
Pont egy hete beszéltem erről vele...
Te hány éves vagy?? Én csak 26, valahogy nem akarom elhinni h átjárhatatlan lenne :/
De ügyi vagy és erős, ezzel is közelebb leszel a babádhoz :)
Arivett07
2015-12-21 17:29:12
Nevergiveup én jan 8.-án megyek átjárhatósági vizsgálatra, bejelentkeztem :-( Te se voltál ha jól emlékszem. Túl akarok most már lenni rajta, eldöntöttem! Erős leszek! Aztán innentől eldől... Most már minden vizsgálaton átestünk, csak ez van vissza.
Nevergiveup
2015-12-21 15:15:45
Nekünk is első baba lenne és már lassan 2 éve nem jön. Én most nem törtem le(mondjuk még nem jött meg), mert itt a Karácsony és nem akarom h férj lássa kàrát.
Sokszor én is ekeseredem, meg sírok, de talpra kell állni, menni kell tovább!!!!
(Mondjuk pont pár perce küldtek képet egy ma született babáról és egy ismerősöm is 29-re várja...) Szóval nem könnyű, de sikerülnie kell, és fog is!