Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2015-12-21 14:20:00

jaj lányok, én meg kezdem szégyellni magam... mi még csak 3 hónapja próbálkozunk és itt szomorkodom, hogy nem jön össze... pedig még nagyon az eleje ez az útnak... :( Ti meg már annyi mindenen túl vagytok... :(
de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy már sokkal régebb óta szeretnénk ezt a kisbabát, de szerettünk volna előtte összeházasodni, én befejeztem az egyetemet... így jött ki a lépés...
hugery
2015-12-21 14:01:25

Jaj lányok olyan jo, hogy itt ez a fórum. Én is elkeseredek minden hónapban :( Csópszi én is az elsöre várakozom......... ha tudtam volna az első másfél évben, hogy nem is olyan könnyű teherbe esni...mennyi parától megkíméltem volna magamat.
Anitacool
2015-12-21 12:50:23

Tudom, mit éreztek, pedig nem szabad! Ha minden pöccre stimmel, akkor is csak 20-30% az esély a fogantatásra. Ez nagyon nem sok. Nekem 50 napokat kellett várnom az új esélyre, mégis itt van most a pocakomban! Kb mindenkinek lement egy komplett ciklusa, mire nekem ovum lett egyáltalán.
Hülyén fog hangzani, amit írok, de én kis versikéket és dalocskákat kezdtem írni, amivel csalogattam. Ezt még senkinek nem mondtam el. :-) Azokat mondogattam magamban, vagy ha egyedül voltam hangosan is :-) Segített lekötni magam, és valaki meghallotta, mert itt van, és kezd valósággá válni, mert már domborodik a pocakom. :-)
Kérlek titeket, hogy ne érezzétek magatokat selejtnek! Mind szuperek vagytok, tele vágyakkal, amik be fognak teljesedni! Hinni kell, még ha néha ez nehéz is!
De éppen ezért vagyunk itt egymásnak. Itt mind tudjuk, milyen nehéz ez.
Na persze hit mellett kell sok szerelmeskedés is! ;-) Szóval hajrá, szép ez az időszak is, amikor szabad a szerelem!
Arivett07
2015-12-21 12:14:00

Kicsifény! Neked legalább már megadatott az az egy. De mi, akik évekig próbálkozunk és még egy sincs.... szerinted??? Tudom, nagyon szeretnéd, de mi akkor milyen selejtnek érezzük magunkat?
annácska75
2015-12-21 11:09:43

Kicsifény én átérzem a helyzeted!Én is minden sikertelem hónap után így érzek!Lehet túl sokat vártam,de hát mostanság lenne a legmegfelelőbb.40 túl mit várttam?!☺Azt hittem könnyebb lesz!
csöpszi
2015-12-21 10:54:10

Kicsifény, fel a fejjel, ne add fel! az újév babaáradatot hoz a fórumozóknak, érzem, tudom! :) adjon erőt, hogy már van egy kisgyermeked! akkor is sikerült, most is fog! :)
van olyan a fórumon rajtam kívül aki az első bébin dolgozik?
Kicsifény
2015-12-21 10:39:27

Anitacool, köszönöm!
Nagyon szomorú vagyok, két pete is domináns volt a Closty miatt és úgy néz ki, mégsem jött össze. Egy selejtnek érzem magam és unom, utálom az egész helyzetet! Azt hiszem, maradok én egy gyermekes anyuka és kész! Ami nem megy, nem kell erőltetni...
Bocs lányok,de kicsit kivagyok...
annácska75
2015-12-21 10:36:58

Most itt tartok!Nem tudom lehet-e ebből valami jó!☺
csöpszi
2015-12-21 10:11:33

:( Anitacool nagyon sajnálom a történteket, még el is pityeredtem. :(
Nem adtam még fel a reményt, de sajnos már barnázok is (máshogy mint múlt ciklusban, akkor sötét barna, alvadt vérszerű, szövetes és sok volt most nagyon halovány és kevés)
Anitacool
2015-12-21 10:00:12

Csöpszi az 1tized fokos csökkenés azért nem zuhanás. Amíg nincs menzesz van remény!
Kicsifény ez a görbéd gyönyörű volt, én a sajátomat láttam benne, szóval nagyon bizakodtam. De fel a fejjel!
Karácsonykor tessék feltöltődni szeretettel, és az új évet babásan kezdeni! Lássátok SzMZs utolsó menzesz időpontját, olyan szép történet.

Gondoltam, elmesélem az én tavalyi karácsonyomat. Tudom, hogy más esete sovány vígasz, de bár inkább csak "simán megjött" volna. Friss emlék volt még, hogy milyen felhőtlen boldogságban készültünk az év végére, amikor decemberben sajnos elmentek a babáink. Pokoliak voltak az ünnepek, pláne, hogy a sógornőm szenteste közölte, hogy ő pont az enyémekkel egy idős babát vár. Még soha nem vártam annyira a karácsony végét. Ahogy kiléptem az ajtón, kitörtek belőlem a könnyek. Újra felszakadtak a sebek, amiket már kezdtem befoltozni. Imádom az unokaöcsémet, de amíg nem született meg, nem tudtam túllépni. Nézni napról-napra, hogy mit vesztettem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!