Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csináltam LH tesztet, gondolom aszerint tette az ovulációt, mert akkor lett +, vagyis gondolom. Ebben a ciklusban voltam diagnosztikán, doki szerint minden értékem tökéletes, progeszteron is szép. Azóta kicsit elkezdtem reménykedni. Áprilisban volt egy vetélésem a 11 héten, mostanra sikerült visszatérni az élők közé. Elkezdtem visszaszedni a lepityergett kilókat is, ami sajnos nem egyszerű, mert 6 kiló ment le és hát most +2 kilóval 36-ig jutottam. Viszont a ciklusaim a műtét óta szörnyűek. 24-30 nap között, előtte óramű pontossággal 28 :( Az előző doki túlstimulált clostilbegyttel, amit azért adott (minden vizsgálat nélkül), mert pár ciklus óta középidőtől végig pecsételtem amíg meg nem jött. Nade van új doki, teljesen kikupált szerencsére :) Próbálom nem beleélni magam, ez a hőmérőzés is új nekem, csak hát úgy vágyunk rá már mi is :)
SzMZs
2015-12-23 16:30:44
Szia MaryC :)
Ha olyan 36,7-8 körül van az alaphőd, akkor legkésőbb is olyan 11.dpon lehetsz, tehát 3 nap múlva lehet tesztelni, onnantól már késésnek is lehet számolni :)
MaryC
2015-12-23 16:26:43
Sziasztok! Új vagyok még, és a mérést sem időben kezdtem, de azért megosztom veletek. 24-25 körülre nem várom, igazán csodálatos karácsonyunk lenne, ha lakna bent már valaki :) Mit gondoltok, reménykedhetek? Az alaphőm egyébként magasabb az átlagnál, a párom szerint egy kazán vagyok :D
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
SzMZs
2015-12-23 16:15:27
Én is boldog, békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek :-*
Kicsifény
2015-12-23 14:07:33
A görbém.
Kicsifény
2015-12-23 14:07:07
Csöpszi, Nevergiveup csatlakozom. :-)
Mertem a hőmet végül, abból tudtam, hogy nem jött össze.
Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Jövőre hajrá!!! ;-)
Nevergiveup
2015-12-23 13:44:50
Sziasztok! Karácsony végéig már nem leszek! Mindenkinek gyönyörűséges boldogságban, szeretetben gazdag ünnepeket kívánok! Most mindenki kicsit pihenjen, szusszanjon, gyűjtsük az energiát és a higgadtságot az újévre, amikoris nagy babadömpingbe kezdünk!!!!:)
Puszi Nektek!
Kismamik, vigyázzatok magatokra!
SzMZs
2015-12-23 10:06:53
Kata, szép, 9.dpo :)
Mensiseknek hajrá kuckó takarítás ;)
Krisz, kitartás, lepörögnek az első hetek ;)
Nekem még most sincs pocim :-/ 15 hetes vagyok harmadikkal, sajna nekem nem jött be az előző albérlő tágító funkciója :D
Aki még várja a mensit, lehet, hogy megnyeritek ti is a 24.-ét utolsó mensinek ;)
csöpszi
2015-12-23 09:35:50
Nevergiveup, nekem is pontosan jött a 14.dpo-ra, legalább ebben jók vagyunk :)
Kicsifény ez a barnázás dolog... én sem értem. Bár a palástfű nekem azért szerencsére lecsökkentette. Te iszol palástfüvet? a hődet mérted végül a napokban?
Nem baj lányok a jövő év a mienk lesz!
BKATA, hajrááá!!!
SzMZS vigyázz magadra!
Krisz, reméljük hamar túl leszel ezen :) Kitartás! Ahogy így elképzeltem biztos nagyon édes a kisfiad... :) és a kis gömbölyödő pocak is :)
Januárban megyek hormont nézetni, dokit váltok, mert a nőgyógyászom bejelentette, hogy nem vállal már sem terhesgondozást, sem szülést... a legjobb barátnőm holnap tölti be a 12.hetet :) 1 év próbálkozás után tartanak itt, nagy a boldogság :) most neki nézegetek még valami apró ruhácskát :)
sok mindent megfogadtam az új évre, többek közt azt is, hogy nem élem bele magam semmibe (főleg nem a "szép" trifázisos görbéimbe, hogy a fene egye meg...) amíg nem késik és nincsen 2 csíkos tesztem. na meg nem görcsölök! :)
Mindenkinek csodás karácsonyt, jó készülődést!
Krisz27
2015-12-23 08:58:30
Sziasztok!
Itt vagyok, olvaslak Benneteket, csak írni nem volt időm/erőm...
Sajnálom a negatív teszteket és a véget ért ciklusokat. :(
Még saját magamnál, az utolsó ciklusomban megfogadtam, hogy nem fogom a görbémre azt mondani, hogy szép, mert ha megvolt az ovu és minden rendben működik odabenn, akkor így is úgy is szép lesz, és majd csak a legvégén fog "elromlani". Így nem fogok feleslegesen reménykedni. Akkor fogom szépnek gondolni ha már késik egy-két napot és még mindig magasan van a hőm. Én ezt tanácsolom Nektek is. Most azt fogadtam meg hogy a Ti görbéitekre sem fogom azt írni hogy szép, csak ha a fenti feltételek teljesülnek.
Most csak ilyet írok, hogy Kata: jól haladsz :) így tovább! :)
Én sz.rul vagyok. Kínoz az egész napos émelygés, ami hullámokban jelentkezik. Hol jobban hol rosszabbul vagyok. Hányni éjszaka szoktam :( Erre most meg is fáztam, fáj a torkom... Gömbölyödik a pocak. Azt mondták, hogy azért ilyen szembetűnő, hogy van egy kis albérlőm ,mert nem telt el olyan sok idő az előző kiköltözése óta :) Így úton útfélen, ahogy ismerősbe ütközök tuti rákérdez. De nem bánom, nem titkolom el. :) Ma megyek a védőnőhöz, megkapom a kiskönyvet. A kisfiam az utóbbi hetekben nagyon eleven lett, egész nap huncutkodik, szinte felrobban a sok energiától :) elkezdett "beszélni" (olyan mint egy kis papagáj, mindent megismétel). Nagyon kis cuki, csak hát az én állapotom most nem a legjobb partner a számára. Remélem lassan már vége lesz ennek a hányingeres időszaknak.
Mindenkinek jó készülődést és Békés Boldog Ünnepeket kívánok :)