Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-01-08 15:37:41

Idönként fáj a mellem mintha kés szúrná és a hasam is. Gondoltam ellövök egy tesztet :)
hugery
2016-01-08 15:30:16

Ez a nyolcadik mérős ciklusom. A 2-tól E, D, C vitaminoztam. Mindig volt ugrás, de most :( alig ment feljebb. Korán 5-kor mértem a héten, és kb óránként ébredtem.
SzMZs nem az agyam jár :) a hó bezavart, 38 km kell vezetnem, kicsit aggódtam miatta.
Sziasztok! Drukk mindenkinek!
Zajlus
2016-01-08 14:43:12

Sziasztok ma csináltam reggel egy tesztet,de negativ lett,menszi továbbra se sehol...
DTKata
2016-01-08 14:41:07

Arivett ezek nagyon jó hírek. ☺

Csöpszi nektek szerelmes napokat. ☺

Remélem napról napra közelebb kerülünk a zebrás tesztekhez mindannyian! Amióta köztetek vagyok és próbálom követni a fórumot, úgy vélem mindenki megérdemli már a boldogságot!!

Én azt gondoltam egyszerűbb lesz. Na de ez a mi évünk!!!! Idén megváltozik a csoport neve.☺
Krisz27
2016-01-08 14:36:30

Arivett: gondoltam Rád! Örülök, hogy jó hírekkel jöttél. Biztos rendben lesz a másik vizsgálat is. :)
Arivett07
2016-01-08 14:22:43

És képzeljétek, eltűntek a cisztàim is! Nagyon örültem.
Arivett07
2016-01-08 14:21:18

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a drukkot! Túl éltem, rosszabbra szàmítottam, bánom màr, hogy eddig húztam, mert talàn itt volt a bibi. Az egyik petefészek teljesen àtjàrható, a màsik picit össze volt tapadva, de a vizsgàlattal átszakította az orvos, na az ááá!! Hosszú volt az 10 másodperc! De most oké minden, az összeférhetetlenséginek jövő héten lesz eredménye. Orvosi utasítàsra hétfőn, szerdàn szerelem! :-) Szóval kibírható, csak utána az a 20 perc görcsölés, huuuu, az kemémy volt.
Csajok, aki előtte van, menjen el! BKata Istenhegyi Géndiagnosztikâban voltam, nekem profinak tűnnek.
Krisz27
2016-01-08 13:56:40

csöpszi: Jól tetted, hogy vérvételre is elmentél. Ha van valami, az derüljön ki gyorsan és orvosolják. szerelemre fel. A görbéd sem utal ovura, van még pár napod, legyetek résen... és szerelemre fel :)
csöpszi
2016-01-08 12:24:39

Koszonom Kicsifeny :)
csöpszi
2016-01-08 12:23:32

Koszi Krisz! :) erzem is a fajdogalast csak ez a hulye gep h betette aznapra amikor leesett... ez megtevesztett. Meg tojcsis nyak is van. Csinaltattam verkepet mert idegesit a barnazas meg a koztes verzes. Kedden eredmeny.. meglatjuk. Addig is szerelemre fel :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!