Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-01-09 14:59:46

DTKata megnéztem, már értem... Nem egyértelmű, hogy van e ott halvány 2. csík. Most a legrosszabb jön: várni.
BKATA77
2016-01-09 14:58:42

DTKata drukkolok:)
Fel tudod tölteni a tesztet?
DTKata
2016-01-09 14:51:30

http://kepfeltoltes.hu/160109/20160109_141731_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Igen, én is így gondoltam.. volt már ettől erősebb két csíkom és napról napra eltűnt.

Nem élem bele magam emiatt :-)
BKATA77
2016-01-09 14:50:56

SzMZs nem gondoltam problemára és azt is tudom,hogy ez ovu közeledes jele.Itt ami kerdésem volt az,hogy 2 napig jobb oldalon és harmad nap pedig a bal oldalon szurkált.Ilyet még nem tapasztaltam:)
SzMZs
2016-01-09 14:48:15

DTKata, most 4 napig ne tesztelj, csak hőt mérj, aztán ha van valaki a sejtelmes csík mögött, akkor erősödni fog, ha meg csak a teszt csík helye üt át, akkor az is kiderül ;)

Simán lehet, hogy lesz itt valaki, de én tapasztaltam sokszor már hasonlót tényleges terhesség nélkül :-/
DTKata
2016-01-09 14:41:01

nem nyugodtam... volt itthon egy egész napos 25-ös teszt. Megcsináltam.. bár elég higacska volt a pisim. Ugyanúgy ott van, mint az LH teszten 6 nappal az Lh csúcs előtt. Remélem nem képzelődök.. mert az nagyon fájna:D de már csináltam én negatív teszteket.. akárhogy forgattam őket nem láttam soha semmit. De itt van valami... hosszú hétvége elé nézek! :)
annácska75
2016-01-09 13:46:31

Sziasztok!Újabb hónapot kezdtem ma!
Zajlus
2016-01-09 13:18:56

Arivett07
sajna igazad lett ma megjött.De cisztám nincs.mivel uh megfigyeléses modon probálkoztunk most is a párommal ez volt a második hónap h a dr uh követte a folikula növekedését kilöködést.
Majd csak egyszer eljön a mi hónapunk is.Csak az idegesit h a fogyással elértem h a cisztáim felszivodjonak rendszeresen minden hónapban 30 napra megkapjam,most meg ismét elhuzodott egész 35 napra a ciklusom.Eleinte volt 60 napos meg 90 napos ciklusom is....

hugery
2016-01-09 11:27:26

Nevergiveap csatlakozom az írásodhoz. A lelki oldalárol én is gondolkodtam, van benne valami. Nem csak az én oldalamról, hanem a párom oldaláról is (anya-gyermek kapcsolat). Ajánlották nekem menjek el kineziológushoz...eddig nem jutottam el.
A hőmet rendszertelenül mértem, összebújás nem ott volt ahol most jelzi. Ugyhogy mostmár tanácstanal is vagyok.
Sziasztok! Drukk mindenkinek! :)
Nevergiveup
2016-01-09 11:04:34

Tudom-tudom, itt főleg a meddőség (vagy csak simán a babára várás) orvosi szempontú megközelítésével foglalkozunk, de ma találtam egy helyet, ahol a lelki oldalt is “kezelésbe” veszik. Elhatároztam, ha nem jön a baba, el fogok menni, és megpróbálok a lelki oldalra is ráerősíteni. Csillagkuckónak hívják, ma olvastam róla, nekem nagyon szimpatikusak :)
Sajnos nekem van problémám az anya-gyerek viszonyban, el tudom képzelni, hogy ez is milyen gátat szabhat, ugyanúgy mint a stressz, amire én nagyon “vevő” vagyok, van, hogy egy sima napon is masszív gyomorgörccsel kelek, de nem tudom megmondani miért?:/

Ezt gondoltam leírom nektek, meg felteszem a görbém. Feljebb ment ugyan,de jó náthásan fejfájósan keltem, lehet azért ilyen magas. Megyek, gőzölök egyet.:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!