Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
DTKata, teljesen jó a görbid, az, hogy gyógyszerrel viszed be ugyanazt a hormont, amit a sárgatest termelne más esetben, ugyanúgy támogatja a beágyazódást, tehát mindegy hogy melyik verzió emeli meg a hőt ;)
SzMZs
2016-01-09 09:58:08
BKata ez simán lehet ovus hasszurka, nem kell feltétlenül problémára gyanakodni ;)
SzMZs
2016-01-09 09:56:16
Két tüsző egymás után történő repedése közt maximum 1-2 nap telhet el, mivel utána a visszamaradt sárgatest megakadályozza a további tüszők megrepedését! Tehát 1 hetes korkülönbség nem lehet 2 petéjű ikrek közt sem!
Szerintem még nem végleges ez a hőemelkedés Csöpszi, ha 2 mm-t növekszik a tüsződ naponta akkor még 3-4 napod van legalább ovuig ;)
csöpszi
2016-01-09 08:42:46
Ezt talaltam igy biztosan mas all a dolog mogott: "A kétpetéjű ikerterhességek úgy jönnek létre, hogy egyszerre több pete szabadul ki a tüszőből és termékenyül meg (egy aktus során), míg az egypetéjűeknél egy pete egyesül a spermával, viszont a beágyazódás során osztódik"
Arrol is olvastam most hogy van olyan hogy ket tuszo erik meg egy ciklus soran viszont ilyenkor a masodik ha megtermekenyul lehetseges hogy nem lesz egeszseges es elmegy...
BKATA77
2016-01-09 08:15:20
A görbém lemaradt:)
BKATA77
2016-01-09 08:14:38
Arivett nem hinném,hogy fel vagyok fázva,az olyan fájdalom ami egyfolytában fáj és pisi közben is.
Ez a szurkálás más milye nem tartós szúrás hanem 1,2 percig tart és elmúlik és utána ismétli egy bizonyos idő elteltével.
Ma így állok
DTKata
2016-01-09 07:42:36
Csöpszi bárcsak tudnék mondanj valami okosat, de annyira nem vagyok tapasztalt a hőgörbék kielemzésében és Uh vizsgálatokban. :-(
Arivett láttam én már sok olyan terhes görbét ahol pé. előtt 1 együttlét volt bejelölve!
A saját görbémmel kapcs kétségeim vannak mert pénteken nem lh teszteltem se nem mértem, így lehet még csak a 8. Dpon vagyok. Plusz a progi gyógyszert először használom. Viszont ami tuti jó, hogy már ilyenkor barnázni szoktam.. most SEMMI!!
csöpszi
2016-01-09 07:25:26
Volt furcsa hasszurkam meg tojcsis nyakom a ciklus elejen is... de mivel nagyon koran volt nem tulajdonitottam nagy jelentoseget neki. A ciklus 10.napjatol kezdtem az lh tesztet csinalni. 5 napig volt negativ... azota nem csinaltam.
csöpszi
2016-01-09 07:16:41
Hat en nem tudom....
Arivett07
2016-01-09 07:14:49
Csöpszi most lehet hülyeséget kérdezek, de nem lehet hogy volt már egy pé-d, és az a második tüsző amit látott? Úgy tudom így lesznek az ikrek. De lehet ez hülyeség.