Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-01-12 16:49:19

DTKata ma is teszteltél? Erősödött?? Drukkolok nagyon!!!!!
Arivett07
2016-01-12 16:46:43

Dorka!!!! Most nézem görbéd. Tessék!! Lâtod!! Jól alakul, megindult felfelé, nagyon bíztató.
Arivett07
2016-01-12 16:43:24

Kicsifény nàlam ugyanez a szitu ☺ Új hàz, tegnap pozi ovu teszt, ez a màsodik hasszurkàs nap! Én is azt szeretném mint te☺. Csak nàlunk ma tud lenni lamur, remélem még beleférünk. Ma màr halvànyabb a tesztem.
Brigi05
2016-01-12 16:43:15

Arivett lehetséges,gyanús nekem már egy ideje hogy ciszta lehet a dologba mert valami nyom bal oldalt járás közben meg ha felállok!
Már készülök dokihoz,uhn már nagyon rég voltam.
Kicsifény
2016-01-12 15:59:04

Sziasztok!

DKata halk gratula :)!

Csöpszi, örülök, hogy minden rendben az eredményeiddel, jöhet a pocaklakó! Csak ne agyalj túl sokat :)!

Nálam most van pozitív ovu teszt, (tegnap este és ma 2kor is pozitív még) érzem is, két napja úgy fáj a hasam, alig tudok menni. :)
Tegnap elkaptam Apát. :)

Új lakhely, remélem a pocaklakó is beköltözik hamarosan. :)

Grafikont nem csatolok, mert továbbra sem mérek hőt. :)
Arivett07
2016-01-12 15:53:03

Moha akkor te is keményen küzdesz ezért a babóért. Hidd el, meg lesz az eredmény!
Arivett07
2016-01-12 15:51:28

Brigi nincs véletlenül cisztád? Voltál mostanàbab Uh-n?
Moha13
2016-01-12 15:13:59

Krisz27
Gratulálok a manókhoz és boldog babavárást! :)
Krisz27
2016-01-12 14:59:52

Sajnálom :(, nagyon sokat kell akkor küzdenetek a babáért. Becsülöm a kitartást, és nem is szabad feladni. Remélem nem is sokára jó hírekkel jössz :) Tudom, hogy a fórumozók többségének nehézségekkel kell szembenézni, de én hiszem, hogy ha valamire nagyon-nagyon vágyunk és mindent megteszünk érte akkor azt el is érhetjük. Továbbra is drukkolok Neked :) és mindenkinek aki itt van :)

Jövőhéten lesz két éves a kisfiam, és úton van a kis tesó is, júliusban már 4-en leszünk :)
Krisz27
2016-01-12 14:59:39

Sajnálom :(, nagyon sokat kell akkor küzdenetek a babáért. Becsülöm a kitartást, és nem is szabad feladni. Remélem nem is sokára jó hírekkel jössz :) Tudom, hogy a fórumozók többségének nehézségekkel kell szembenézni, de én hiszem, hogy ha valamire nagyon-nagyon vágyunk és mindent megteszünk érte akkor azt el is érhetjük. Továbbra is drukkolok Neked :) és mindenkinek az itt van :)

Jövőhéten lesz két éves a kisfiam, és úton van a kis tesó is, júliusban már 4-en leszünk :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!