Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vera fáj a fejem, éjszaka 2szer is erősebb görcsre keltem. Remélem nincs gond. ☺ a tv nézés nem nagyon megy, mert ami hosszabb mint fél óra, azon elalszok:-D
SzmZs van már pocid? ☺
Eprike
2016-01-15 09:46:13
Hát igen, én is örülök, hogy végre, mert 4,8ról kezdtem, ez a vetélés után volt, akkor 2hónap gyógyszerrel lement 3,5re majd megint 2 hónap és vissza 4,6ra, ekkor emeltünk rajta egy picit és most 2 hó után ilyen szép lett :)
SzMZs
2016-01-15 09:39:52
Eprike, nagyon szépen halad a TSH-d ;) Én is ennyivel estem teherbe, emeltünk a gyógyszer adagon és gyönyörűen levitte 1,5re, így a Babusnak nem esett baja :) Te is szeded a gyógyszert, szépen le fogja vinni ;)
Tegnap voltam endokrinológusnál kontrollon és azt mondta, most már van saját pajzsmirigye a babának(18.hét) így elég 3 alatt tartani a TSH-t, tehát, ha a mostani vérvételem 1 körül lesz elhagyhatom a gyógyszert :) A teherbeesés idejére és az első 12.hétre kell minél inkább 2 alatt tartani, mert addig ugye nincs saját pajzsmirigye Babusnak és a miénket használja :)
Eprike
2016-01-15 09:26:04
Sziasztok lányok! Örömmel látom, mindenki milyen szépen halad :) Az új babásoknak meg sok örömöt és vigyázzatok magatokra :)
Én ma megyek dokihoz, tegnap voltam vérvételen és végre szépen lejjebb ment a TSH-m 4,6ról 2,4re, ez még nem jó, de már haladás :)
Görbém ilyen, egyenlőre még sehol nem tartok, ha minden igaz 3 nap múlva pé. Érdekel már nagyon mit fog látni a doki :) Izgulok, mert első magándokis látogatásom... eddig nem nagyon figyeltek arra, hogy mit mondok, remélem minden rendben odabent velem és csak a hormonjaim nem a legjobbak... azokon legalább lehet segíteni :D
Szép napot mindenkinek, és sok két csíkot még még még ;) :) !!
Vera7
2016-01-15 09:10:01
Hűű, DTKata! :D
Bárcsak a folytatás is ennyire hasonlítana... :)
Te hogy vagy ma?
DTKata
2016-01-15 09:06:09
Vera csak hasonlítsd az én görbémhez..:)
Vera7
2016-01-15 09:03:14
Jó reggelt lányok!
Látom, egyre izgalmasabb a játék. :)
Dorka, szépen fent van, az a lényeg. :) A babához nem kell feltétlenül 37 fok vagy több (ezt olvastam valami okos oldalon). :)
hugery, tényleg jó, hogy elindult felfelé, csak így tovább! :)
Csöpszi a tiéd is nagyon szépen fent van!
Mindenkinek nagyon szorítok én is !
Nálam ma reggelre 37-re ugrott a hő. Mivel ez életem első görbéje, nem tudom, kell e ennek jelentőséget tulajdonítani. Lehet, hogy általános jelenség, de persze reménykedem, hogy jelent valami jót ... :) Mit gondoltok?
Zajlus
2016-01-15 08:58:06
Sziasztok ma voltam uh folikula mérésen,bal felöl van egy 5-6mm jobb felöl pedig 11mm.Mavagyok még csak a 7cn,kedden megyek ismét meglesni menyit nötek.De idöközbenapát is el kell kapni.
Mónika gratula.
Nagyon szépen haladtok csajok drukolok mindenkinek h az a hö fenn maradjon és poziteszt legyen mindenkinél :)
csöpszi
2016-01-15 08:34:00
Sziasztok! :)
Szokasos ovu utani izgalom... :) csak tudnam hanyadik dpo... na de majd kiderul. Tunetek nincsenek hala Istennek (eddig mindenfelet ereztem mar ilyenkor) hatha ez most jo jel. Igy allok ma:
csöpszi
2016-01-15 08:32:48
Sziasztok! :)
Szokasos ovu utani izgalom... :) csak tudnam hanyadik dpo... na de majd kiderul. Tunetek nincsenek hala Istennek (eddig mindenfelet ereztem mar ilyenkor) hatha ez most jo jel. Igy allok ma:
SzmZs van már pocid? ☺