Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett fog ez feljebb menni ez meg csak a 3.dpo napod.
csöpszi
2016-01-15 15:17:25
Sziasztok!
Itt van a 8-i vervizsgalatom eredmenye. A gorbem szerint akkor volt ovum amikor levettek a vert, szerintem elotte levo napon vagy 2 nappal elotte. Szakertsetek meg legyszi! Koszonom
Làtom mindenki megy szépen felfelé, csak én hülök ki :-((((( Pedig DTKata megfogadtam a tanàcsod, erősen probàlom bevonzani.
DTKata
2016-01-15 14:49:44
Nevergiveup igen nagy szerencse:) Meg az orvos nagyon jó, hát azért csak 70 éves sok mindent látott. Csak sajnos ő nem szülész nőgyógyász meg 60 km-re van tőlünk. Bár ha így folytatjuk.. először voltam nála a panaszaimmal, kaptam ugye beutalót, másodszor visszamentem az eredményekkel, harmadszor meg már terhesen megyek. Szerintem erre még ő maga sem számított:-))
Bárcsak több ilyen JÓ orvos lenne!
BKATA77
2016-01-15 14:17:02
Én úgy tudom normál ciklusban a progi 21 napon a legmagasabb.És ha nem jön létre terhesség akkor csökken.
Amikor babás lesz valaki nem csökken,hanem emelkedik tovább.
Nevergiveup
2016-01-15 14:14:44
Akkor viszont szerencsés, hogy ilyen hamar megoldotta a problémát, és sikerült a babó..:)
DTKata
2016-01-15 14:11:10
Nekem is sokszor vissza kell olvasnom, hogy beazonosítsam a dolgokat
DTKata
2016-01-15 14:04:38
Lehet abban a hónapban nem volt pé. A 3 eredményből megállapította a doki, nem nagyon kötötte időpontokhoz, azt mondta ciklus 5. napja majd nagyjából peteéréskor aztán menzesz előtt pár nappal.
Kaptam utrogestant tőle.
Nevergiveup
2016-01-15 13:55:46
Ez érdekes :) Nem tudom ez hogy lehet, szerintem olyankor már magasabb szokott lenni, bár ugye progit általában a 21. napon néznek, ezért nem tudom mi a "határérték" más időpontban.:)
És most akkor pótlod nem, kaptál rá valamit? (Olyan sokan vagyunk, már azt sem tudom ki mit szed...:D)
DTKata
2016-01-15 13:48:22
Amikor az lh tesztem pozitív volt múlthóba aznap voltam vérvételen az 3.9 volt.