Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nevergiveup köszönöm, aranyos vagy, láttam a válaszod, el is pityeredtem, ezek szerint akkor tuti nem jött most össze a baba. el is engedtem most ezt és várom a nemvártat. :(
Nevergiveup
2016-01-15 19:44:31
Pár oldallal ezelőtt Csöpszi föltett egy vérvételi eredényt..még nem kapott érdemleges választ, szóval szakértők :) nézzetek rá légyszi!:)
BKATA77
2016-01-15 19:04:41
De én ilyen vagyok,egyből a legrosszabbra gondolok mert akkor ha nincs semmi baj akkor oké minden.
De ha valaki nem veszi komolyan a dolgokat akkor utana ha baj van akkor rosszabb,legalább is én így vagyok vele.
Ez az én vélemenyem,ennyi:)
BKATA77
2016-01-15 19:01:16
Jajj de butus vagy:)
Leirtam az előbb fogi tabit abba hagytad és persze hogy nem egyből áll vissza a normál ciklus hossz.
Azt is leírtam tartósan ha valakinek hosszú.Azzal orvoshoz kell fordulni mert nehezíti a baba letrejöttet.Ezeket mind komlyan kell venni.
De te vagy a kivetel:) ezt is leirtam:))
Krisz27
2016-01-15 18:55:42
Kata: Ezek szerint hazudok? :)
Amit írsz azt csak abban az esetben tudom elképzelni ha valakinek egyébként "normál" hosszúságú a ciklusa és egyszer csak megnő ilyen hosszúságúra. Hidd el se cisztám nem volt soha és méhen kívüli terhességem sem. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, persze ha felmerül bármi kétely érdemes utánajárni.
BKATA77
2016-01-15 18:54:41
A 21 napnal rövidebb ciklus pedig peteérés elmaradás állhat.
Sőt súlysabb esetben mehen belüli összenöves lehet.Tartósan 21 napnál rövidebb ciklus még veszélyesebb azzal azonnal orvoshoz kell menni.
BKATA77
2016-01-15 18:49:51
Nekem meg ezeket mondta a nőgyógyászom.
Rám ez nem jelent veszélyt a túl hosszú ciklus szerencsere.
De krisz mint írtam kivëelek mindig vannak.És azt hogy egy ciklus 40 napos és arra ezt egy doki azt mindta ez így jó azt viszont kétlem:)Azt ki szokták vizsgálni vagy írnak fel rá valami hormon gyógyszert.De persze a gyógyszer abbahagyás után persze,hogy nem áll vissza egyből a normál ciklushossz:)
BKATA77
2016-01-15 18:46:10
Túl hosszú 35 napnal hosszabb ciklus,ki kell vizsgáltatni mert hátterében méhen kívűli terhesség lehet.Kevesbé veszélyes pedig ciszta,vagy a alulműködött pajzsmirigy működés.
Krisz27
2016-01-15 18:45:04
Én azt gondolom, hogy a hosszabb ciklus nem jelent gondot amennyiben van pé és ovu. Nekem ezt mondta a dokim, és igaza lett ;) Nem hiszem hogy olyan nagy kuriózum lennék... :D
BKATA77
2016-01-15 18:42:09
Krisz félre olvastam amt írtál:) elhiszem neked de te cafolod mert te neked ugy sikerült,lehet 1 vagy a több ezer között.Kivételek mindig vannak:)