Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
BKATA, az biztos hogy ovu után voltam a vérvételen mert a doki is megmondta az UH alapján hogy a bőséges folyadék a douglasban azt jelenti megvolt az ovu.
BKATA77
2016-01-15 20:15:56
a referenciatartomány meghatározásánál az életkort (TSH szintje az életkorral nő, így a 4 mIU/l feletti, de 10 mIU/l alatti érték akár normális is lehet időseknél)
a progi is magas egy kicsit ha ez ovu környéki vérvétel
csöpszi
2016-01-15 20:09:06
igen ezt láttam... :( ezért törött el a mécses, mert ha ez a valós akkor semmi esély arra hogy ebben a ciklusban összejött a baba. de a doki meg azt mondta minden ok!!! (????) kiakadtam most. tudja hogy azért mentem hozzá mert babát szeretnék, akkor miért ne mondta hogy ez a TSH túl magas hozzá??? :'( kiben bízzak meg, kihez forduljak ezek után...?
BKATA77
2016-01-15 20:09:01
Mondjuk nem biztos,hogy tudtam segíteni mert amit én küldtem linket azon más a mértékegység. De az lh-d az szerintem nem igazán jó ahogyan most nézem a referencia értéket,mert ugye bár ovu környékén vették le a vért
BKATA77
2016-01-15 20:04:11
csöpszi itt ez a link
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1291793302.8078.pdf
BKATA77
2016-01-15 19:56:50
Varj bekapcsolom a gepet,mert tablettról nem tudom megnyitni.
De egyébkent visszakerstem.Szakértő én sem vagyok,de küldök neked valamit mindjárt.
Nevergiveup
2016-01-15 19:55:43
Csöpszi, nem azt mondom, hogy nem volt ovud, ezt én nem tudom megmondani számokból, még csak nem régóta bűvölöm a sajátjaimat is egyáltalán..:/ :/ Nekem inkább a TSH nem tetszik, az tényleg magas. De ha mégis baba lenne ebben a ciklusban, akkor mindenképpen gyógyszer kell rá gyorsan.
Ne szomorkodj, sikerülni fog, csak egy jó dokit kell fogni, aki rendesen körültekintően foglalkozik Veled!