Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vera7
2016-01-16 08:36:11

Jó reggelt mindenkinek! Hogy aludtatok?

Csöpszi, tényleg ne aggódj, minden rendben lesz nemsokára! Nem vagyok szakértő, de szerintem a 9 mm pont jó vastagság arra, hogy szépen beágyazódjon az a csöppség. :) Az meg, hogy nem barnázol már, szintén nagyon jó jel! Annyian szorítanak itt Neked, hogy abból csak jó sülhet ki! :)

Dorka jaj de jó, ez megint felfelé ment! :) Azok a kis hullámok meg kifejezetten csinosítják a képet. :)

Az enyém is megint feljebb ment egy picit. Lányok, én már olyan izgatott vagyok, pedig lehet, hogy nem kéne... Mivel ez életem első görbéje, fogalmam sincs, más ciklusokban milyen volt a hőm, lehet, hogy akkor is ilyen.. De azért bizakodom...
csöpszi
2016-01-16 08:35:05

Zajlus, igen, tudom hogy az én 4 hónapom semmi az itteniek történeteihez képest! Csodállak is titeket a kitartásotokért és a pozitív hozzállásotokért! Ez hatalmas dolog, igyekszem én is olyanná válni amilyenek Ti vagytok!
Dorka köszönöm nagyon aranyos vagy, az a tapasztalatom hogy ez ahogy ma állok még nem jelent sajnos semmit, csatolom az előző görbim és meglátod az is milyen szép és biztató volt, baba meg sehol. Nálam szerintem a görbe nem igazán fog előre jelezni babát, inkább majd a teszt...
Te viszont szépen megindultál felfelé! ;) hajrà!!!

Szóval ez az előző ciklusom görbéje...:
Dorka76
2016-01-16 08:22:18

Jó reggelt Lányok :) Csöpszi ne viccelj már...olyan szép a görbéd! Ha valakinél van nagy remény az pont Te vagy :) Nézd meg az enyémet...mint egy EKG :D ;) Fel a fejjel, nagyon szépen haladsz :)
Zajlus
2016-01-16 07:50:50

Csöpszi,nem szabad öszetörnöd csak a roszra gondolni. Egy kis pozitiv hozzààlàs segitene a közèrzeteden. Mi màr 2ève meg 10 hònapja probàlkozunk PCOS melet. Egyszer ugyis sikerülnie kel.
csöpszi
2016-01-16 07:35:06

sziasztok! még mindig változatlan a hőm. ez kb így is szokott kinézni. viszont nem barnázok pedig ilyenkor már szoktam.
csöpszi
2016-01-15 22:29:45

Igen. Ezt tudtam :) koszi! Nem tudom hogy azota milyen gondolom meg vastagodnia kellett ahhoz kepest... hat lanyok meglatjuk. Ha nem jott ossze erre a tsh-ra mindenkepp rakerdezek, elmegtek endo dokihoz es utanajarok mi lehet a dolog nyitja. Nem adom fel!!! Akkor is babam lesz ;)
BKATA77
2016-01-15 22:09:50

A menstruációs ciklus napjai alatt a méhnyálkahártya vastagsága aszerint változik, hogy létrejön-e terhesség vagy sem. A ciklus első felében még vékony, tüszőrepedés után 1 mm-ről 10 mm-re vastagszik. Ez lesz a beágyazódó zigóta táptalaja és bölcsője. A nyálkahártya vastagodását hormonok (ösztrogén és progeszteron) segítik elő.
csöpszi
2016-01-15 21:36:15

De mondtak! 17. Cn-on 9mm.
BKATA77
2016-01-15 21:21:04

csöpszi uh-n nem mondtak méhnyálkahártya vastagságot?
Nevergiveup
2016-01-15 21:06:42

BKata! Köszönöm, aranyos vagy!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!