Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-01-15 17:59:30

Krisz semmi gond :) ;)

BKata volt sok oldallal ezelőtt görbém :D de akkor linkelem most is :)

Ja és most néztem 6mm-es nyálkahártyám van... hova lett a peteérésem? XD biztos elbújt :(
Dorka76
2016-01-15 17:52:20

Köszönöm Arivett kedves vagy, de én kezdem elveszteni a hitem...mindenkinek olyan szépen felmegy a görbéje. Neked javasolnám az OVANT-ot amit én is szedek már majdnem két hete, előtte meg pár összetevőjével alapoztam :) Ha megnézed az előző görbéimet össze vissza vannak és mióta ezt szedem azóta normalizálódott. Eprike ne aggódj, minden rendben lesz.
BKATA77
2016-01-15 17:37:02

Eprike nincs görbéd?
BKATA77
2016-01-15 17:35:43

Hát nem tudom csöpszi,majd kiderül:) mi csak találgatunk úgy is
Krisz27
2016-01-15 17:25:31

Igen Eprike, igazad van. Csak most még olyan nagy léptékű még a grafikon, majd ha feljebb megy a hőd, akkor nem fog ennyire cakkosnak tűnni. Bocsi :), az értékeket nem is néztem :) Ha csendben maradtam volna bölcs maradtam volna ;)
Eprike
2016-01-15 17:17:43

Köszönöm Krisz, és nem venném bántásnak hisz minden észrevétel jól jön :) Egyébként csak látszólag kaotikus a görbém , mert ha megnézed 3 tized közt ugrál csak ami ciklus elején nem rossz, ennél rosszabb szokott lenni :D De tény, hogy valami nem jó :D
Krisz27
2016-01-15 16:48:59

Eprike: elég kaotikus a görbid eddig. :( Nem akartalak bántani ezért nem is írtam le, de akkor ez lehet magyarázat. Ne aggódj, ha van is valamilyen gond biztos lehet orvosolni és hamarosan Te is jössz a jó hírekkel :)
Eprike
2016-01-15 16:43:42

Húúú nagyon pörög a fórum :D

Dokinál jártam odabent minden rendben annyi apróságot, hogy jelét se látta, hogy peteérésem közeledne :(
Mennem kell majd hormonvizsgálatokra kövi ciklusban, és akkor meglátjuk mi a gond, addig meg folsav, d-vitamin és inofolic no meg mozgás :)
DE legalább odabent működök, semmimmel sincs baj a többi meg helyrerázódik, Szerinte nyárra akár babás is lehetek. Remélem úgy lesz,

Szép napot nektek!
Krisz27
2016-01-15 16:27:36

A follikuláris szakasz hossza egy személynél is változhat ciklusról ciklusra, a luteális hossza viszont állandó.

Jók ezek a görbék lányok. :) Arivett az erős hogy kihűlsz :D
Mónikának gratulálok!
Arivett07
2016-01-15 16:25:40

Vera, gyanús vagy te nekem, vagyis a görbid :-))) pár nap, és jöhet szépen a jó hír.
Dorka neked pedig szèp kiegyensúlyozott a görbéd, nincsenek kilengések nagyon, lassan de biztosan a cèl felé!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!