Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen Vera ez az,hogy ilyen szokott lenni csak a befejezés eddig nem sikerült:(
De talán most,bizakodom és reménykedem:)
A tiéd viszont nagyon jó szerintem nagyon is esélyes vagy a babára,szép az alaphőd is ott sincs nagy kilengés és az ovu utáni időszakod is szépen felépült:)
Drukkolok neked is
Vera7
2016-01-16 09:02:42
Kata ez nagyon jól néz ki !! :)
BKATA77
2016-01-16 09:00:42
Sziasztok
Mindenki ível felfelé,ez nagyon jó:)
Ez nekem a mai
Vera7
2016-01-16 08:52:30
Dorka, egyébként neked az előző hónapok milyenek voltak? Van most különbség azokhoz képest ?
Vera7
2016-01-16 08:51:11
Dorka ha hiszed ha nem, reggel amíg hőmérőztem, és szuggeráltam a hőmet, hogy "maradj fenn, maradj fenn" , Rád is gondoltam, hogy a tiéd is menjen feljebb. :) Valahogy ott van a fejemben, hogy kb egy nyomon haladunk, és az egyikünk emelkedése a másiknak is biztatást ad.
És természetesen mindenkinek nagyon szorítok itt a fórumon, csak akivel pont egy dpo-n van az ember lánya, azt jobban figyeli. :)
Dorka76
2016-01-16 08:43:38
Látom Csöpszi :) Én azért azt mondanám, hogy ne veszítsd el a reményt mert ahogy nézem az előző görbédet hát ez a mostani teljesen más. Legalábbis nekem. :) Nagyon szurkolok neked és persze mindnyájunknak :) Már csak pár nap és kiderül minden :)
Dorka76
2016-01-16 08:40:16
Huuu Vera ez aztán nagyon biztató görbe :) Pár nap és kiderül, hogy örömködhetünk e együtt :) ;) De ha nem hát akkor a másik sikerének :)