Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen,hétfőn hívom a dokimat mindenképp!
Remélem tud ajánlani egy jó endokrineológust.
Megy a drukk mindenkinek.
Nevergiveup
2016-01-16 19:07:04
Szia Viktória!
Először is gratula a csíkhoz!:) Remélem minden rendben lesz veletek az előzmények ellenére is. Szerintem jobb az óvatosság....Azt mondják 2 alatt lenne ideális, de van aki 1 alá teszi az optimális értéket. Szerintem itt a többiek is azt javasolnák, keress fel egy endós dokit, ha minden igaz ad rá gyógyszert. A TSH szinten tartása főleg ebben a korai szakaszban fontos! Lehet, hogy így sem lenne semmi baj, de biztos ami biztos nézess egy mostani értéket is, és konzultálj endokrinológussal és a nőgyógyászoddal is!
Majd számolj be, hogy mit mondtak, mi van Veletek!:)
Viktória4
2016-01-16 17:53:21
Sziasztok!
Nagyon régen vagyok a fórumon,olvasok is,csak már ritkán írok.
Képzeljétek vettem ma egy tesztet,csak,hogy teljesen kizárjam,hogy babás vagyok és pozitív lett!
Viszont nagyon félek,mert 3 missed ab-m volt az elmúlt 3 évben.
Szerintetek a következő TSH értékek magasnak számítanak?Ez okozhat magzatelhalást?
2014.07.-2,1 ; 2015.05- 2,64. Sajnos azóta nem nézték,pedig a harmadik műtétem 2 hónapja volt.
Úgy szeretném kideríteni az okot,hogy most negyedszerre nem járjak úgy mint eddig.
Köszönöm,ha válaszol aki ért hozzá picit.
Dorka76
2016-01-16 17:31:00
Köszönöm lányok a bíztatást :-) Igen Arivett szedek és írtam is neked,hogy ajánlom figyelmedbe,de másnak is :-) OVANT. :-)
Koszi lanyok :) en is ugy gondoltam hogy kedd/szerda lenne a teszt szempontjabol idoszeru... hat... jo lenne. Meglatjuk :)
Arivett07
2016-01-16 16:00:00
Csöpszi ha továbbra is itt marad a hőd, vagy még feljebb megy, szerdán tesztelhetsz :-)
Vera7
2016-01-16 15:51:23
Csöpszi, az én abszolút hozzá nem értő szememmel nézve elképzelhető egy 3 nappal korábbi ovu (14. ciklusnapon), nem tudom, a tapasztaltabbak mit gondolnak erről... Minden esetre még bármi lehet! :)
Arivett de aranyos vagy. :) Húú, bár már tényleg egyértelmű lenne...
Én meg a te 8 tizedes ugrásodat nézem tágra nyílt szemekkel, hogy lehet ekkorát egyik napról a másikra? :) Egyébként még csak 4. dpo-n vagy, bőven van még idő az egekbe törni, bár már így is jól fent vagy. :)
Egyébként azért kezdtem el a görbézést, hogy hátha rámutat a gondra, ami miatt még nem jön a kistesó. (Persze ha másra akarna rámutatni, nem ellenkeznék.) :)
Ha most sem jön össze, irány a doki, már a telefonomban van a száma egy jónak tartott endokrinológus-nődokinak.
csöpszi
2016-01-16 15:09:23
lányok! felmerült bennem egy kérdés. meg egyszer sem jutottam el odáig hogy azért teszteljek mert késik a nemvárt. most viszont hogy nem tudom mikor volt az ovum, nem tudom mihez képest kéne hogy (nem)megjöjjön. mit gondoltok? vagy nem kéne ezen gondolkoznom.. tudom.
Arivett07
2016-01-16 15:06:10
Nevergiveup te hogy állsz? Milyen volt az IR vizsgálat? Én 02.01-én megyek. Előbb sajnos nem volt időpont.
Köszönöm szépen,hétfőn hívom a dokimat mindenképp!
Remélem tud ajánlani egy jó endokrineológust.
Megy a drukk mindenkinek.