Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hugery nagyon sajnálom :( De...babára fel!!! Jövőhónapban sikerül ;) Szorítok :)
Arivett07
2016-01-17 11:32:43
Hugery ez jó ha beáll a ciklusod.
Remélem tényleg maradok itt fent..
Arivett07
2016-01-17 11:31:03
Dorka olvastam, rendeltem is a neten tegnap. Remélem holnap v kedden meg is jön a futár.
hugery
2016-01-17 11:22:18
DTKata csendben gratulálok! :)
Negyedik napja kezdtem szedni a barátcserjét, lehet ennek ilyen gyors hatása lenne, mert 32 napos ciklusomat lehozta 28-ra. Ennyi lenne? Ma megjön új ciklust nyitottam.
DTKata
2016-01-17 11:10:36
Arivett ;-)
Többiek görbéjét is szuggerálom továbbra is, hogy fent maradjon, vagy feljebb törjön!!
Szerintem nekem ez volt az utolsó hőmérős reggelem, nem szeretném magunkat felesleges stressznek kitenni, esetleges reggeli hő csökkenés miatt:)
Utolsó teszt elvégezve. Ajánlom későbbiekben mindenkinek a Clearblue digitális tesztet. Pozitív + 2-3 ami a fogamzás óta eltelt időt jelenti. Úgyhogy nálam úgy néz ki jó helyre tette az ovut( vagy csupán véletlen egybeesés) Azért jó ezt a teszt, mert nem hagy kételyek közt( halvány nem halvány ott van nincs ott)
Továbbra is követek mindenkit és ha érdemben hozzátudok szólni, írni is fogok:-)
Az utsó görbém:
Nevergiveup
2016-01-17 10:56:16
Arivett, belendültél!;)
Dorka76
2016-01-17 10:52:11
Jól haladsz Arivett :) Csak így tovább :) Olvastad a válaszom a kérdésedre, hogy mit szedek?