Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok
Nevergiveup sajna nem értek az IR-es értékekhez.
csöpszi az nagyon jó ha nem barnázol.
Dorka nálam felfelé megy ha kikelek az ágyból és már mozgásban vagyok. De ez nem mérvadó.
Az ébredési hő számít.
Ma így állok
Dorka76
2016-01-18 07:44:04
hahahaha...igazad van Nevergiveup! Csöpszi a nyugodt, de én Arivettnek is ezt kívánom :D Meg mindenkinek... :)
Nevergiveup
2016-01-18 07:31:30
Csöpszi! Az jó, ha nyugodt vagy, én is az vagyok :) Neked akkor már fél siker hogy nincs barna :) A másik fele is sikerüljön mihamarabb :))
Dorka, nem tudom mennyit eshet a hő, de szerintem azt vedd alapul ahol mindig szoktál mérni, az ágyat!:))
Dorka76
2016-01-18 07:28:00
Jajjj Arivett most látom, hogy nem írta le a gép amit én akartam...szóval NE úgy legyen...
Dorka76
2016-01-18 07:23:51
Sziasztok Lányok!
Csöpszi ez gyönyörű :)
Arivett, az jó ha nem vagy már feszült, azt mondják olyankor szokott összejönni :) Úgy értem ha most meg is jönne, de úgy legyen akkor jövőhónapban már tutira sikerül ha megmarad a harmónia a lelkedben :) Nagyon de nagyon szorítok neked :)
huuuuu...Nevergiveup ez is jól halad :) Nekünk kb egyszerre nem kellene megjönnie ahogy nézem :) Egy nap különbség van köztünk :)
Lányok nem tudom, hogy higgyek e ennek, de ma ennyit mértem újra, viszont mikor kikeltem az ágyból pisiltem meg valami cuccot kaptam magamra, mert nemsokára megyek dolgozni akkor még egyszer megmértem, hogy jól mértem e, de akkor már megint 36,6 volt. Létezik, hogy pár perc alatt leesik a fő 3 tizedet? Vagy ez a jó és rosszul mértem az ágyban?
Egyébként a párom tegnap lecseszett, hogy ne temessem már a dolgokat, addig ameddig nem jön meg addig van remény :) Ezek a pozitiv férfiak :) Csak lenne jó a megérzése, mert ilyet még soha nem mondott, de most annyira bizakodó volt :)
Lehet Vera a végén még jó boszi vagy és rászólsz... :)
csöpszi
2016-01-18 07:12:42
Nevergiveup en lattam amit kitettel tegnap de sajnos en nem ertek hozza. :(
Meg nem merem elbizni magam de1-2 nap mulva mar okosabb leszek :) erdekes, teljesen nyugodt vagyok, nem aggodom hogy osszejott-e, pedig... hat nem szoktam tul jol viselni ezt az idoszakot. Nincs az a kenyszeres csokieves rajtam ami mensi elott szokott ,sot kifejezetten nem kivanom. Es nem barnazok... ez viszont ha lesz baba, ha nem, nagyon megnyugtato szamomra :)
Nevergiveup
2016-01-18 07:04:12
Nem tudom mit csinált ott lenn a hőd ArivettN szerintem lendületet vesz :)
Csöpszi, szép ez, hátha rácáfolsz azokra a vv eredményekre!:)
Nekem megvolt este a szokásos “leizzadok mensi előtt este”..:/ Pocim is érzem, cicim is fáj, keddre nemvárom, de nem sok reményt fűzök hozzá..:( Tegnapi IR leleteimre senki nem tud mondani valamit (nem tudom itt van-e IR-es)?
Ez pedig a görbe:
csöpszi
2016-01-18 06:56:04
Jo reggelt lanyok!
Arivett :( hatha megy ez meg feljebb..!
En igy:
Arivett07
2016-01-18 06:40:40
Sziasztok!
Ki hogy áll?? Nekem megy lefelé... Sőt, a tegnapi hőmet ki is vette a gép.
Nevergiveup sajna nem értek az IR-es értékekhez.
csöpszi az nagyon jó ha nem barnázol.
Dorka nálam felfelé megy ha kikelek az ágyból és már mozgásban vagyok. De ez nem mérvadó.
Az ébredési hő számít.
Ma így állok