Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eprike köszi a biztatàst :-)
Mariann ez egy jó kérdés, erre én is szeretném tudni a vàlaszt. Mert nekem is ovu utàn felment a hőm, utàna mélyzuhanàs....
Nevergiveup
2016-01-19 21:15:00
Csöpszi! Most tudtam csak megnézni, ez tényleg pozi!!!!!!!:) Te egy kis csoda vagy nekem ezzel a lelettel amit feltettél pár napja, én meg jól letörtelek akkor azzal amit írtam!:) Nagyon örülök Nektek!!!!
Nekem olyan nagyon leesett, hogy meg is jött. Ennek most így kellett lennie.
mariann81
2016-01-19 20:36:14
Köszi a választ csajok. Erre nem is gondoltam, hogy reggel este teszteljek. A hő esés mindig megtörténik, ha van tüszőrepedés ha nincs? Remélem holnap reggelre leesik és lesz ovum.
SzMZs
2016-01-19 20:28:14
Mariann próbálj egyszer délelőtt és egyszer délután tesztelni, tehát 2szer egy nap. Van akinek nem hajnalban van a tüszőrepedés és így a délutáni LH tesztje pont mindig negatív :) Ilyenkor javasolják a plusz egy délelőtti teszt bevezetését. :)
Krisz27
2016-01-19 19:57:39
Mariann: akkor lehet érzékenyebb teszttel kellene próbálkozni, ha normálnál nincs pozitív
Eprike
2016-01-19 19:49:55
Sziasztok,
Arivett, mit is vártál két lamurtól? :) Tudom ez most nem nyugtat, nekünk is abban a hónapban csak kétszer volt lamúr, sőt ovu idejében csak egyetlen egyszer!! Mégis akkor sikerült. Szóval nem a mennyiség a lényeg :) Hajrá a kövi ciklusban :)
mariann81
2016-01-19 19:38:00
Sziasztok Lányok! Először is gratula a pozi tesztekhez. Már egy ideje olvaslak titeket.... Tud valaki abba segíteni, hogy egy pozitív LH tesztnél tényleg annyira erős a teszt csík mint a kontroll csík? Tudom, szabály szerint az LH-nál a halvány csík nem csík...és nekem eddig csak halványabb tesztcsíkjaim voltak, mint a kontrollcsík.... :( másik kérdés, ha reggel 36,5 volt a hőm, délután meg 36,2 akkor az mitől lehet? A nap vége felé inkább hogy magasabbnak kéne lennie, nem? Köszönöm a segítséget.
Ági41
2016-01-19 18:19:45
Köszönöm a gratulációkat!
Még nem szeretném magam beleélni az egészbe, nehogy később csalódjak.
SzMZs
2016-01-19 17:08:58
Szupi Hugery, akkor legalább lesz egy viszonyítási alap a tüsző méretéből a lamúrozás időzítéséhez :)
Arivett, akkor valószínű a repedés nem sikerült :-/ Az végülis minden ciklusban változhat, így lehetnek jók az előző értékek, meg a következő ciklusban is minden rendben lehet. Előfordulnak ilyen peteérés nélküli hónapok egészséges állapotban is.
hugery
2016-01-19 15:50:30
Lányok érdemes volt két napig nem olvasni fórumot! :) nagyon örülök a jó híreknek! :D
Barátcserjét kétszer szedem, E,D,C vitamint, plusz vas. 4000 vettem, de most akciós 2300ért abból 2 dobozzal hozatok, három hónapig szedni fogom. Olvastam róla a pcos állapotát javítja. Már csak a lamurokat kell jól időzíteni. Plusz jövőhétre beterveztem egy nőgyógyászt is.
Kismamik jók legyenek !
Mariann ez egy jó kérdés, erre én is szeretném tudni a vàlaszt. Mert nekem is ovu utàn felment a hőm, utàna mélyzuhanàs....