Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-01-19 15:42:31

SzMZs progit 2-szer néznek a ciklus során, ugye? Mert elvileg ez az érték rendben volt nálam. De febr. 01-én megyek endodokihoz, úgyhogy mindent negmutatok neki.
Úgyhogy szerintem nem repedt meg a tüsző.
Vera7
2016-01-19 15:21:50

SzMZs köszi szépen, hogy ennyire érthetően és logikusan leírtad!
Ilyen szuperül szerintem még a doki sem mondta volna el. :)
Meg is nyugodtam kicsit, és ezzel együtt tudom, hogy vagy van baba, vagy nincs. :) Köszi még egyszer!
SzMZs
2016-01-19 15:09:35

Vera, tökre attól függ a kimutathatóság, hogy mikor kezdődik a beágyazódás, ez a 7-10.dpo között bárhová eshet(tudom vannak extrém esetek, amikor hamarabb, valószínű olyankor hamarabb leér a megtermékenyült petesejt, létezik olyan :) ). 5 napig tart a folyamat, szerintem nálad ma fejeződik be, ha baba van a dologban, mert 5 napja ugrott meg a hőd. Innentől kezd majd a hcg kiválasztódni a vizeletben, 2 nap múlva pedig fölé tud kerülni a teszt érzékenységi szintjének ;)
Ez a babás verzió, nem feltétlen történik így, de még bőven van remény ;)
Kicsifény
2016-01-19 15:00:54

Csöpszi, Ági halkan gratulálok nektek! :)
Nagyon jó olvasni, hogy sikerült nektek!

Remélem mi is követünk benneteket hamar! :)
Vera7
2016-01-19 14:43:50

SzMZs köszi, adtál egy pici reményt. :)
Szuggerálom a hőmet akkor tovább. :)
SzMZs
2016-01-19 14:17:50

Arivett, ez nem a kevés lamúrtól zuhan :-/ Még akkor is kicsit fentebb kéne lennie, ha egyetlen férfivel sem találkoztál volna a ciklusban. Olyan, mintha nem termelődne elég progeszteron, vagy nem repedt volna meg a tüsző :-/

Csöpszi, persze, napi 5ször is tesztelhetsz, nem káros egyikőtök egészségére sem, csak ne várj erősödést :D Pontosabban nem parázni, hogy ugyanolyan, mint ma ;) :P

Vera, akkor egyértelműen 12.dpo-n vagy, adj még 2 napot annak a tesztnek, hő maradjon fent ;)

csöpszi
2016-01-19 13:47:37

Arivett nem akarok okoskodni mert meg magam sem hiszem el. De azt le tudom irni hogy milyen praktikakat vetettunk be. 400mg e vitamin palastfu tea 2x egy nap, reggel es este. A plusz poen. en az egyuttletek utan gyertyaallasban allok meg 20percet :D legalabb is az ovu kornyeken. Nem tudom van e koze hozza de a legjobb baratnom tanacsolta hogy o is ezt csinalta a sikeres honapban ;)
Arivett07
2016-01-19 12:33:55

Én zuhanok...
Mit is vártam abból a havi 2 lamurból...
Arivett07
2016-01-19 12:31:42

Lányok gratulálok!! És egyben irigykedek is... Mondjátok el, hogy mi a titok:-)))???
csöpszi
2016-01-19 11:08:04

Krisz! Igen ha valamiben biztos voltam kb ket hete az az hogy most tuti nem jott ossze. El is engedtem az egeszet. Csak a ferjem duruzsolasa ultetett picit bogarat a fulembe de hat csak igaza lett... hogy erezhetett ra...? Nagyon furi. Kepzeljetek kerdezgeti hogy nem ma kellett volna megjonnie meg hogy mikor tesztelek... ? erre en,haat meg nem tudom nem merek meg korai... ugy elmondanam... de meg varok nem akarok csalodast...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!