Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorka76
2016-01-21 07:21:01

Ja igen...nem fájnak a melleim, de kemények, jó nem mint a beton, de más az állaguk mint máskor.
Dorka76
2016-01-21 07:19:43

Jó reggelt lányok :) Csöpszi nyugalom :) a csík ott van, ne stresszelj mert azzal nem teszel jót se a babának se magadnak és a férjednek sem teszel jót. Csak nyugika látszik a két csík és még mindig nem jött meg a hőd meg magasan. :) Ezek szuper jelek :)
Arivett na végre látod csak elkezdett fölfelé megindulni :) Kitartás, szorítok nagyon :)
Vera hogy állsz??? Nagyon izgulok miattad. :)
Nekem mensi még sehol, nem fájnak a melleim, mindjárt megjön érzés megvan folyamatosan, néha belenyilall a hasam aljába, de nem erősen és ez a ma reggeli állásom :)
Remélem nem a természet morbid humora ez hanem valami csoda lesz a vége... :)
csöpszi
2016-01-21 06:56:29

http://www.kephost.com/image/SyZr
csöpszi
2016-01-21 06:37:15

Sziasztok! A hom maradt 37.2 lehet beall es ennyi lesz? 15.dpo. ujra csinaltam x epilt. Hat, erosodott valamennyit de en tobbre szamitottam... :( nem tudom milyennek kene lennie, de nagyon remelem hogy minden rendben van. Ejszaka tobbszor is begorcsolt a hasam... azota nem erzek semmit. A ferjem nyugtat hogy biztos minden ok, de addig nem fogok megnyugodni amig az orvos nem mondja ugyan ezt... az pedig meg 2 het.
Arivett07
2016-01-21 06:25:07

És még valami, éjszaka eszméletlenül nekiállt görcsölni a hasam, bárcsak lenne itthon is egy ultrahang, hogy ilyenkor az ember csak bekukucskájon, hogy mi a fene zajlik odabent?
Arivett07
2016-01-21 06:21:54

Dorka, Vera hogy álltok? Csöpszi te jól vagy?
Nálam nagy a káosz, tegnap este ittam palástfűteát.... erre picit felment mára a hőm.
BKATA77
2016-01-20 18:41:20

Vera sajnálom:(
Reggel felkelésnél úgy szurkált a hasam mint ovukor,ezt nem tudom mitől van.
De egész nap semmi más érzést nem éreztem.
Dorka76
2016-01-20 16:04:41

Köszönöm Vera :-) Mi is izgulunk párommal,jó volna ha ez a próbálkozás végre sikerrel zárulna :-) De ha nem akkor sincs elkeseredés, van még lehetőség ;-)
Vera7
2016-01-20 15:53:51

Dorka, akkor hátha van még remény! Szorítok! :)
Most kíváncsiságból én is megnéztem, én is alig érem el és keménynek tűnik ... viszont nekem délelőtt már volt valami sárgás-rózsaszínes-barnás halvány kis maszatolásom, ami mensire utal, ahogy a nega teszt és a csökkenő hő is. :( Szerintem reggelre jön az öreglány... :(
Azért Neked még megy a drukk !!! Amíg nincs mensi, van remény! :)

Kismamik, nekem annak idején szintén MagneB6-ot mondott a doki, akár napi 3 x 2 - t is be lehet venni, ha muszáj. Sőt, azt mondta, NoSpa-t is tartsak otthon, de azt csak nagyon erős görcs esetére.
A háziorvosom pedig pálinkát javasolt rá. :) Ezt a tanácsot mondjuk nem fogadtam meg, de állítólag régen bevett szokás volt, hogy megmaradjon a baba. :)
Dorka76
2016-01-20 15:40:26

Hát Vera,lányok...mensis érzés megvan,már reggel betettem egy betétet de mensi még sehol,csak folyás ami nem erős. Kiváncsiságból megnéztem a méhnyakam és alig érem el meg kemény is. Na majd meglátjuk :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!