Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-01-20 15:01:04

Lányok, ez normális. Ahogy a méh növekszik a méhszalagok feszülnek, ez okozza ezt az érzést. Kitartás, nekem egészen a 7. hétig meg volt ez a tünet. :) Az első babánknál nekem is magnéziumot javasolt a doki. Most kibírtam nélküle.
csöpszi
2016-01-20 14:57:59

Huh ez megnyugtat... :) olvastam errol hogy olyasmi erzes fellephet de ez hatborzongatoan ismeros... en is magneziumra gondoltam hatha az segit csak nem tudom magamtol bekapkodjak e ilyesmit. Lehet hagyni kene hogy elmuljon magatol? Nem tudom.
Ági41
2016-01-20 14:54:19

Csöpszi!

Én is így vagyok vele. Nekem is vannak enyhébb mensis görcseim, szerencsére nálam sincs semmi. Pedig óránként meglátogatom a mellékhelységet.
Én vettem Magne B6-ot, nem tudom, h jól tettem-e.
csöpszi
2016-01-20 14:49:15

Kismamik! Neha olyan mensis fajdogalasom van mintha meg akarna jonni. Rohanok a wcre mert azt hiszem elkezdtem verezni. Persze semmi nincs... szerencsere. Ez normalis? Mit lehet ez ellen tenni? Eleg ijeszto...
Vera7
2016-01-20 13:11:48

Köszi Dorka, aranyos vagy!
Nálad mi újság? Remélem, mensinek még se híre, se hamva! :)
Dorka76
2016-01-20 13:06:49

Ohhh Vera,sajnálom :-(
Vera7
2016-01-20 13:02:59

Sziasztok lányok!
Gratulálok a kétcsíkosaknak én is, olyan jó ilyeneket látni! :)

Nálam megint egy kicsit lejjebb ment a hő, sőt az előbb már valami maszatolás-félét is észrevettem, szóval ennek a hónapnak annyi. :(
De majd legközelebb talán. :)
Azért kicsit haragszom a görbémre, mi a csudának ment olyan szépen fel, ha a végén mégsem lett semmi? Szégyellheti magát! :)

SzMZs
2016-01-20 12:03:53

DTKata, a méhszáj helyzete napszakonként és tevékenységtől is változik, zárt legyen, az nem baj, ha nincs a gyomrodban ;)

Csöpszi, pozitív most is, megy a drukk az uh-hoz ;)

Arivett, én azt gondolom, nem repedt meg a tüsződ, tényleg nem szoktál ilyen mélyen repülni.

Vera, hogy állsz?
csöpszi
2016-01-20 09:02:13

DTKata semmi ketseg. Nagyon jol nez ki :) Mikor mesz dokihoz hany hetesen? Itt az oldal azt irta ki nekem hogy febr.3-an menjek. Az pont a 6.het.
Koszonom mindenkinek aranyosak vagytok! Gyorsan erjetek utol minket es indulhat a kismamas forum :)
BKATA77
2016-01-20 08:59:49

csöpszi most már egyértelműen látszik,gratulálok:)
DTKata hát ez nagyon erős 2 csíkos,gratulálok:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!