Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-01-19 11:01:49

Látod Csöpszi micsoda para volt, hogy volt e ovu vagy nem... Mit látott a doki az ultrahangon, meg az eredmények és mégis itt Ti a kis csodátok :) szuper Sok a jó hír mostanában, örülök :)
csöpszi
2016-01-19 11:00:46

Jo hogy mondod, igazad van. Akkor holnap masfelet csinalok es 2nap mulva megnezem hogy erosodik-e az xepil. Remelem fog!!! :) Te hogy vagy DTKata? Kismamik?
DTKata
2016-01-19 10:57:13

Persze csinálj több félét, de érdemes egyfajtán nézni, hogyan erősödik. ☺ Mert úgy tuti nem másabb az eredmény.
csöpszi
2016-01-19 10:35:27

Vera nagyon aranyos vagy köszönöm! Kívánom hogy mindnyájatoknak a lehető leghamarabb sikerüljön!
DTKata megnyugató látvány és az egyetlen kapaszkodó egyelőre. Úgyis van itthon elég tesztem mindenféle mert betáraztam a hónapok alatt :)
Vera7
2016-01-19 10:24:01

Csöpszi, megnéztem én is a képed, látszik az bizony mind a kettőn! :)
Jaj, az egyik legszebb látvány az Földön! :D
Vigyázz magadra ! Nagyon örülök , hogy sikerült Neked !! :)
Vera7
2016-01-19 10:21:25

SzMZs , az LH-tesztem jan. 5-én negatív, jan. 6-án pozitív, másnap újra negatív. Tehát ez alapján lehetett 7-én az ovu. Akkor az a mai 13. dpo-t módosítaná 12. dpo-ra. Hááát ....
Egyébként a ciklus.hu és az ovagraph is jan. 8-ra tette az ovumat, mert azok feljebb rakták a cover line-t. Nekem az úgy nem túl meggyőző, ráadásul 8-án már egyáltalán nem volt tojásfehérjés nyákom, sőt már 7-én se nagyon...
Na mindegy, pár nap és úgyis kiderül, addig készül a fejemben a B-terv (vagyis nemterhesség esetén hogyan tovább). :)

Különben tud esetleg valaki magyarázatot arra, hogy ha beágyazódás körüli időben (7-10 dpo) ismét nagyot ugrik a hő (nálam pl. 0.3 C fokot), viszont mégsem beágyazódás volt, akkor mi okozhatta? Mert azt mindenhol írják, hogy nem jelent feltétlenül terhességet, de azt sehol sem, hogy akkor mitől van. Talán csak az anyatermészet tréfája. :)

Minden estere pár héten belül tervezek dokihoz menni, majd megkérdezem, hátha mond rá valami okosat. :)
DTKata
2016-01-19 10:19:10

Ági ez teljesen egyértelmű! :)))

Csöpszi SZmZsnek igaza van..nekem is csak 2 naponta lett erősebb, egymást követő napokon alig látszott különbség. De nekem is megnyugvás volt, hogy minden nap látom. :-) A héten is mielőtt megyek a dokihoz, akarok egyet csinálni, kíváncsi vagyok mennyire lesz erős a 2. csík. :-)

De ha kíváncsi és türelmetlen az ember:D mit lehet tenni?
csöpszi
2016-01-19 10:13:23

Gratulalok Agi! :) SzMZs holnap is fogok szerintem ahogy ismerem magam. Csak hogy lassam... :) meg most kb minden nap... de igen tudom h 2naponta duplazodik :)
SzMZs
2016-01-19 10:03:25

Ott van Ági Neked is ;)

Csöpszi, holnapután tesztelj, 2 naponta nő a hcg :) Holnap ugyanilyen lesz :)
Krisz27
2016-01-19 09:58:50

Ági: teljesen egyértelmű :) Gratulálok, vigyázz Magatokra ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!