Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-01-24 13:27:42

Szia Erika, egyenlőre a görbédből annyi derül ki, hogy szépen volt ovud, és fent is van a hőd :) Akár baba is lehet, de ahhoz még pár napig fent kéne ilyen szépen maradnia :) Megy a drukk!!
Erika16
2016-01-24 13:11:04

Valaki értelmezné a görbémet!?
Eprike
2016-01-24 12:52:46

Csöpszi nagyon szép még mindig :)

DKata, biztos minden rendben lesz, holnap azért a doki tényleg nem árt :) Az a tuti :) De nem lesz semmi probléma :)

Én ma így állok.
csöpszi
2016-01-24 12:51:40

DTKata, drukkolok hogy minden rendben legyen!
Ági, én rettentő rosszul alszom, mióta tudom hogy itt van a picuri, de biztosan az izgatottság is közrejátszik ebben...
hugery remélem kihasználtátok a jónás napot! ;)
Többiek? BKATA???
hugery
2016-01-24 11:42:19

Sziasztok! Égbe szökök, de túl korán :) náthás lettem, vitaminozok. Jónás napom tegnap volt :)
Drukkolok mindenkinek!
Ági41
2016-01-24 11:40:49

Csöpszi, én most az éjszaka jól aludtam. Tegnap vendégség volt, és elfáradtam.
Hét elején volt úgy, h hajnalban ébredeztem, nem keltem fel az óra csörgésig.
Holnap reggel labor, és ellövöm az utolsó tesztet ami itthon van.
Krisz27
2016-01-24 10:50:50

DTKata: SZMZS-nek igaza van :) A doki mindenképp nézze meg, de biztos nincs nagy baj. Gondolok Rád, és várjuk a fejleményeket!
SzMZs
2016-01-24 09:25:11

Kata, az utro valóban irritálhatja a nyálkahártyát, ebből kiindulva talán a méhszájsebet is piszkálhatja, de azt lehet, hogy a terhességgel járó hormonlöket is. Ami biztos, hogy nem progi hiány okozza, mert azt szedsz :) Szóval nézzen meg a doki, mondja meg mi okozhatja, de ne aggódj, szerintem a babával nem lesz gond ;)
DTKata
2016-01-24 08:54:08

Jó reggelt!

Tegnap egész nap semmi folyás nem volt. Viszont este hüvelygolyók felhelyezése után 1 órával elmentem pisilni és a hófehér bugyim tűzpiros volt!

Pánik helyzet nem volt. Próbaltam higgadt lenni, cseréltem bugyit betettem éjszakára egy betétet. Reggel felkeltem betéten semmi. Olvasgattam, az utro okozhat áttöréses vérzést? Barnázást?

Van méhszájsebem de kb 1 hónapja nem volt kibukva. Lehet ő csinálja ezt? Mindenestre reggel doki, nincs időpontom de szerintem ehhez nem is kell!!!
Arivett07
2016-01-24 07:43:08

Csöpszi szépen erősödsz.
Én ma így állok, picit később keltem, èjszaka többször felébredtem, nem tudom ez mennyire befolyásolja.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!