Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
DTKata
2016-01-22 20:45:56

Köszönöm szépen Csöpszi!
csöpszi
2016-01-22 20:16:40

DTKata! Minden rendben lesz!!! A legjobb barátnőmmel is hasonló volt Krisznek is leírtam annó. Ő is progipótlást kapott a 12.hétig valamikor a 6-7.hét környékén volt egy enyhe vérzése majd kis barnázása. Nem lett semmi gond, most már 17 hetes szépen fejlődik a babája és már progit sem kell kapnia. Csak tényleg vedd komolyan a pihenést!! Minden rendben lesz, hidd el!!!!!
DTKata
2016-01-22 19:11:18

Igen-igen!

Bevonzom a jót :-)

Köszönöm még1x a nyugtatást, sokat számít ilyenkor.
Krisz27
2016-01-22 19:08:05

Az a méhed növekedése és a szalagok nyúlása miatt van. Épp a múltkor írtam hogy a 7. hétig én is éreztem erre tegnap óta megint és most 14 hetes vagyok :) Egyik barátnőm ilyenkor azt mondja, hogy a baba csinálja magának a helyet :) szóval amiatt nem kell aggódnod :) Ha baj lenne azt szerintem éreznéd
DTKata
2016-01-22 19:04:48

Köszönöm Krisz!

Feküdni fogok egész hétvégén.
DTKata
2016-01-22 19:02:30

Enyhébbek vannak néha néha .. de az eddig is volt.

Hát hétfőn tudok vele csak beszélni sajnos.
Krisz27
2016-01-22 19:01:50

Szerintem a hőddel semmi baj. Nem tudom emlékszel-e, én is így jártam. A 7 hetes ultrahangon mondta a dokim hogy ne emelgessem a kisfiamat, mert van egy pici vérömleny ami az emelgetés miatt keletkezett. Akkor mondta hogy ez kiürülhet és lehet pici vérzés, nem kell tőle majd megijedni. Rá 2 napra ez így is történt, nyilván én is megijedtem, de azt még vérzésnek sem lehetett nevezni, inkább csak barnázásnak. És nagyon pici volt a mennyisége. Azóta is jól vagyunk :), de vedd komolyan a pihenést! És nyugi. Ha baj lenne akkor nagyobb mennyiségű lenne a vér és esetleg más tünet is lenne, de nem vagyok szerencsére ebben a témában szakértő. :)
DTKata
2016-01-22 18:52:25

Nem görcsölök!

Tegnap és ma sűrű volt a napom. Tegnap ugye utaztunk, ma takarítottam.

Előbb voltam wc-én már nagyon enyhe barna maszat volt a papíron.

Hőm ilyen volt ma, de remélem nem gond ennyi hőesés
Krisz27
2016-01-22 18:45:41

DTKata: Lehet volt egy pici vérömleny, és az ürült ki, de nem biztos. Görcsölsz is? Ha nem, akkor szerintem nem lesz semmi baj. Tényleg fontos, hogy most pihenj, semmi megerőltetőt ne csinálj! Mikor néz meg a doki?
DTKata
2016-01-22 18:38:48

Elméletileg vasárnap vagy hétfőn. Mert 32-33 naposak a ciklusaim. De most hamarabb volt pé. A 14. napon és nem a 18. Szóval lehetséges hogy hamarabb kellett volna ha a luteális szakaszt nézzük.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!