Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-01-25 10:12:11

SZmZs a meret vagy a dpo napok alapjan mondtad ezr a 3 napot DTKatanak? Melyik az az intervallum ahol mar lehet illetve amig meg kell hallani? En mikor megyek 6+1napos leszek februar 4-en. Akkor mire szamitsak?
Vera7
2016-01-25 10:10:56

Jó reggelt mindenkinek!
Dorka, nem tudom, hogy a cickafark csinál e ilyet, akkor még nem hőmérőztem, amikor ittam.
SzMZs, az érdekes, hogy előrébb hozta az ovut!
Nekem most pont ellenkező hatású csodaszer kellene. Ha sikerülne 2-3 nappal késleltetni az ovut, akkor megvárnám vele Apát, hogy hazaérjen külföldről, és akkor ez a hónap sem veszne kárba... Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne késleltetni? :)
SzMZs
2016-01-25 10:08:43

De azt tudtad, hogy mikor volt ovud annó Vera? Hányadik dpon, voltál 5+5 napon?
Vera7
2016-01-25 10:06:27

DTKata, előkerestem a 3 évvel ezelőtti papírjaimat.
Pont annyi idős terhes voltam, mint most te (5 + 5), a papíron ugyanígy a fenyegető vetélés szerepelt, amikor elolvastam, teljesen kész voltam...
Petezsák 10 mm , benne még semmi nem volt látható.
Ahogy írtam korábban, kaptam progipótlást, rutascorbint, magneB6-ot.
Mondjuk én előtte nem kaptam progit, tehát ez új volt a szervezetemnek.
Egy hétig egyfolytában csak feküdtem, jóformán csak a mosdóba mentem ki, és gondolatban próbáltam marasztalni a kis jövevényt.
Szívhang 7 hetesen volt először. A hüvelytabletta miatt én is barnázgattam, rózsaszínezgettem.
A kis petezsák pedig most itt játszik mellettem a plüssnyuszikáival. :)
Nagyon szorítok nektek én is, koncentrálj arra, hogy minden rendben lesz, és pihenj, feküdj egész nap!
SzMZs
2016-01-25 10:04:18

Nekem a cickafark 4 nappal előbbre hozta az ovum annó :-/ Esetleg próbáld meg inkább a málnalevelet, ha lesz még következő ciklus, mert az nem borongatja a ciklust, de erősíti a méhet és javítja a tüszők minőségét. Ugyanúgy lehet mensitől ovuig és palástfűvel folytatni ;)

Katám, ahogy számollak kb 3 napod van még, hogy meginduljon a pulzálás, bár tényleg elég aprócska a szikhólyag :-/ Készülj minden verzióra, de pihenés, még összeszedheti magát :-*

Dorka76
2016-01-25 09:28:45

Jó reggelt lányok!
DTKata nyugalom és pihenés. Mind veletek vagyunk és szorítunk nektek :) Ennyi szerető anyai/leendő anyai szív csak pozitív hatással lehet a picikédre :) Lányok a mensim első napjától elkezdtem inni a cickafark teát...létezik, hogy attól így menjen a görbém?
DTKata
2016-01-25 09:27:48

Itthon vagyok pihenek.. de ez nem gyengébb egyre erősebb lányok. Sajnos így nem tudok pozitív lenni.
csöpszi
2016-01-25 09:25:25

DTKata, nem, ez nem lehet!!! Minden rendben lesz!!!nagyon drukkolunk ertetek!!!
csöpszi
2016-01-25 09:25:21

DTKata, nem, ez nem lehet!!! Minden rendben lesz!!!nagyon drukkolunk ertetek!!!
Ági41
2016-01-25 09:23:47

A link:

www.kephost.com/image/S142

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!